bu dizinin çekilebileceği bir kafa varsa söyle biz de oraya geçelimniye herkes birbirine topu atıyorki şimdi üşenmesem ben okuyacağım ama zaten sigaramda bitmiş bu kafayla hiç çekilmez
bu dizinin çekilebileceği bir kafa varsa söyle biz de oraya geçelimniye herkes birbirine topu atıyorki şimdi üşenmesem ben okuyacağım ama zaten sigaramda bitmiş bu kafayla hiç çekilmez
bu dizinin çekilebileceği bir kafa varsa söyle biz de oraya geçelim
Türkiye genelinde reyting ölçümlerinde usulsüzlük yaparakmilyonlarca lira haksız çıkar sağladıkları iddiasıyla reyting ölçümşirketleri AGB ve TNS yöneticileri ile ünlü dizi yapımcılarına operasyon yapıldı.Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla başlatılan operasyon kapsamında 4 kişi gözaltına alınırken 9 kişi de şüpheli sıfatıyla adliyeye çağrıldı. Reyting ölçümşirketleri ile ünlü dizi yapımcılarının ev ve işyerleri arandı. AGB’nin üretim Müdürü Hilmi Berköz ile eski çalışanı olan ve diğer reyting ölçümşirketi TNS’nin şimdiki Finansal İşler Sorumlusu Celal OrçunKöktuna, Bilişimİnovasyon Şirketi Sahibi Uğur Akkuş,Uyumsoft Bilgi Sistemleri Çalışanı Selçuk Alkaş gözaltına alındı. Ankara’da ise Mehmet A. ile Selçuk A, Uğur A. ve Doç. Dr. Uğur Ç gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Fatmagül’ün SuçuNe, MuhteşemYüzyıl, Aşk-ıMemnu, Yaprak Dökümü, Adını Feriha Koydum, Ezel, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Bizim Yenge, Bir İstanbul Masalı, Umutsuz Ev Kadınları, Doktorlar, Karadağlar, Hırsız Polis, Arka Sokaklar ve Binbir Gece dizilerinin izlenme oranlarının şüpheli duruma düştüğü belirtildi. Reyting Skandalına Adı Karışan Yapım Şirketleri Ve Diziler; AY YAPIM Süren dizileri * Fatmagül’ün Suçu Ne? * Kuzey Güney * Al Yazmalım Süren dizileri Eski dizileri * Yaprak Dökümü * Aşk-ı Memnu * Ezel MED YAPIM Süren dizileri * Umutsuz Ev Kadınları * Adını Feriha Koydum Eski dizileri * Karadağlar TIMS PRODUCTION Süren dizileri * Muhteşem Yüzyıl Eski dizileri * Küçük Sırlar * Melekler Korusun * Kavak Yelleri * Es-Es TMC YAPIM Süren dizileri * Bizim Yenge * Bir Çocuk Sevdim Eski dizileri * Binbir Gece * Canım Ailem * Aşk ve Ceza * Kapalıçarşı * Bir İstanbul Masalı * Aliye * Beyaz Gelincik
Gönderme buna polisi gezide gördük sahte delillerle protesto yapanları şuçlu ilan ettiler Agb için polis ne uydurmuştur Aynen 2010-2011 de neler uydurdular fenerbahçeyle ve beşiktaşla ilgili polisler eee herkes bir gün yakalanır ligde uefayla imamın anlaşma imzalaması fenerbahçenin iki yıl men edilmesi ligde fenerbahçe ve kasımpaşa hariç her takımın satın alınması
Tns sayesinde cihat anlayaşının yaygınlaşması SBT ye kardeş olmaları imam uefaya bide fesle gitmiş onlara gönderme ve1950 de Fenerbahçenin müzesi yanmıştı terör örgütü tarafından
Rtürkün avrupa kanallarını ve dünya kanallarını kapatmasına gönderme kaynak sözcü halk tv @xemrexxx
@beyazsoy çevirebilirmisin
@destere
@pompy polisin boş delillerle operasyon yaptığına inanıyor. Unuttuğu şeyler var. hadi fenere operasyon yapıyor Polis. peki uefa da mı operasyon yapıyor.. Gezide hangi sahte deliler vardı. geziye destek veren ünlülere zorla mi Polis uyuşturucu icirdi yani))) aksine Polis gezi de yeterince görevini yapmadı diye istanbuldaki Şube müdürlerin çoğu doğuya sürüldü suan geziden dolayı içerde kaç kişi var peki))) bu Polis nasıl delil üretmiş ki)))beyazsoyu bekliyorum bakalım çevirirse ben yorum yapacağım
çeviri bekliyoruz burada senin yorumunu değil@pompy polisin boş delillerle operasyon yaptığına inanıyor. Unuttuğu şeyler var. hadi fenere operasyon yapıyor Polis. peki uefa da mı operasyon yapıyor.. Gezide hangi sahte deliler vardı. geziye destek veren ünlülere zorla mi Polis uyuşturucu icirdi yani))) aksine Polis gezi de yeterince görevini yapmadı diye istanbuldaki Şube müdürlerin çoğu doğuya sürüldü suan geziden dolayı içerde kaç kişi var peki))) bu Polis nasıl delil üretmiş ki)))
AGB olayı açık kanal d nin tüm dizileri Tutarken şimdi niye bitane bile tutmuyor bunu da mı Polis yapti))) AGB de şike yoksa da yanlış ölçüm yapıldığı çoğu deneklerin fişi bile takılı olmadığı denek listelerin ay yapınca savcılığa verildiği biliniyor. AGB deneklerine sahip çıkmadığı açıktı bu yüzden işine Son verildi
@pompy polisin boş delillerle operasyon yaptığına inanıyor. Unuttuğu şeyler var. hadi fenere operasyon yapıyor Polis. peki uefa da mı operasyon yapıyor.. Gezide hangi sahte deliler vardı. geziye destek veren ünlülere zorla mi Polis uyuşturucu icirdi yani))) aksine Polis gezi de yeterince görevini yapmadı diye istanbuldaki Şube müdürlerin çoğu doğuya sürüldü suan geziden dolayı içerde kaç kişi var peki))) bu Polis nasıl delil üretmiş ki)))
AGB olayı açık kanal d nin tüm dizileri Tutarken şimdi niye bitane bile tutmuyor bunu da mı Polis yapti))) AGB de şike yoksa da yanlış ölçüm yapıldığı çoğu deneklerin fişi bile takılı olmadığı denek listelerin ay yapınca savcılığa verildiği biliniyor. AGB deneklerine sahip çıkmadığı açıktı bu yüzden işine Son verildi
çeviri yapmamışsın kolaya kaçıp konuyu kendine okuyup anlamış ve cevap vermişsin ama yinede senin cevaplardan en azından konu nedir çözmüş olduk yani pompy hükümete yükleniyormuş cevaplarından bunu çıkarabildim sen hükümeti aklamaya çalışıyorsun işin özeti bu sanırım
Hacı siyasi olayları takip etmiyorsun anlaman imkansız adam cevirilik bişey yapmamış.. Piyasadaki tüm olumsuzluklari Edison (lambayi bulunduğuna bin pişman))))) partisine yıkıyor. Aslında eski türkiyede böyle olurdu mesela kanal d nin tüm dizileri tutardı bunu sorgulamak yerine şimdi her kanalın dizisinin tutaboldigi sistemi sorguluyor iste)))çeviri bekliyoruz burada senin yorumunu değil
ne diyeyim kim pompy zekasına erişebilir kiHukumeti ankadigim yok sadece pompynin boş kulavra ateş ediyor. Hükümete sallanacak çok mevzu var onlarla ugrasmak daha yararlı olur
Hacı siyasi olayları takip etmiyorsun anlaman imkansız adam cevirilik bişey yapmamış.. Piyasadaki tüm olumsuzluklari Edison (lambayi bulunduğuna bin pişman))))) partisine yıkıyor. Aslında eski türkiyede böyle olurdu mesela kanal d nin tüm dizileri tutardı bunu sorgulamak yerine şimdi her kanalın dizisinin tutaboldigi sistemi sorguluyor iste)))