Böyle gec yayinlanmasi süpheleri nedense artiriyor. Cok merak ediyorum bugün ki TNS-SBT farkliliklarini.
Ona bakarsan kvp de tamamen çökerdiTns bence Karagül reytingini tasiyamadi çöktü.
AS dün çok heyecanlıydı panpa.yd nin tekrar bölümüne bak yeni bölümüne bak ab de tns de uçuşlara başladı arkanıza yaslanın kemerlerinizi bağlayın
maç iyi gitmiş
karagül ab de aertmış ama medcezir in özeti ka izlenmiş yine de
totalde medcezir ve karagülün özetleri iyi gitmiş
dila hnaım show tv için harika reytingler alıyor
melek programı ilk 50 yw yaklaşmış çok şaşırdım bu ka iyi miydsi önceden de
as ın 100000000.kez yayınlanan bölümü 4.5 almış bu akşam ryeni bölümü 6.5 tan aşağı alırsa kesin şike
heyecan olsa nolacak aertık bölümleri ezberlendi@EveN keşke Yalan Dünya olsaymış baksana TNS basmış Reyting'leri tüm yapımları Karagül bile AB'de 6 almış helal olsun tebrikler.
Dila Hanım maçtan çok etkilenen bir dizi ama TOTAL'de 4 AB'de 3 üstü almış haftaya TOTAL'de 5'e AB'de 4 'e yükselmesini bekliyorum.
Med Cezir AB'de düşmüş TNS anlamış herhalde ergenik bir dizi olduğunu.
Maçta Kanal D'ye göre süper gitmiş.
AS dün çok heyecanlıydı panpa.
Yeni Bölüm olsaydı yine de 5 alırdı. Dedim ya ayar vermiş diye. Dün kolaj diye pek takmadılar sabah baktılar kolaj çok iyi gitmiş A/B'de düzenleme yapmış 4 reyting iyidir demişler. Normalde 45 dakikalık kolajının bile 5'i devirmesi lazım. Totali unutmuşlar galiba ama 45 dakikalık kolaj geçen haftaki yeni bölümü geçmiş. Buna çocuklar inanır mı cidden? Bu da bariz bir şekilde reytinglerin düşürüldüğünün kanıtı. Hiçbir dizinin 45 dakikalık kolajı yeni bölümü geçmez, geçemez.@EveN keşke Yalan Dünya olsaymış baksana TNS basmış Reyting'leri tüm yapımları Karagül bile AB'de 6 almış helal olsun tebrikler.
Dila Hanım maçtan çok etkilenen bir dizi ama TOTAL'de 4 AB'de 3 üstü almış haftaya TOTAL'de 5'e AB'de 4 'e yükselmesini bekliyorum.
Med Cezir AB'de düşmüş TNS anlamış herhalde ergenik bir dizi olduğunu.
Maçta Kanal D'ye göre süper gitmiş.
AS dün çok heyecanlıydı panpa.
Ama en güzel bölümüydü Hüsnü taksi kullanıyordu ek iş olarak.heyecan olsa nolacak aertık bölümleri ezberlendi
işte total değilmisin hemen kanıyorsun🙂Ama en güzel bölümüydü Hüsnü taksi kullanıyordu ek iş olarak.
Sanki dila izleyen kitle maç a kaymış gibi bir durum vardı ve Karagül ve medcezir e hiç fazla yansımadı sanki maç. Ama ilerki haftalarda daha da yükseleceğini düşünüyorumMedcezir güzel oranlar almis. AB'de düsmesinin sebebi bence mac ve sonlari haric heyecansiz giden bir bölüm. Gelecek hafta yine yükseliriz. Özellikle Özet'in gelecek hafta daha bir cikacagini düsünüyorum
Karagül 9.45 alarak cok iyi gitmis. AB'de 6 almis. Bence dizi ortalama böyle reytingler alsa gercekten müthis olur.
Dila Hanim dolu dizgin ilerliyor. Mac olmasa daha yüksel alabilir miydi diye düsünmeden edemedim. Show TV icin cok iyi oranlar.