Polat Alemdar'ın Geri Dönüş Sinyali Bile Yetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Reyting rekortmeni efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam 204.bölümüyle ekranlara gelirken Polat Alemdar'ın sahalara dönecek olmasının heycanı yaşandı.
Sezon başından beri öldüğünü kimse bilmeyen Polat Alemdar fragmanda geri dönüş sinyalleri vermişti.Son sahnede Abdülhey'e kendini gösteren P.A ummadığı bir tepkiyle karşılaştı ve bölüm burada son buldu.

Kurtlar Vadisi Pusu yine reytingleri süpürürken Polat Alemdar ismi reytingleri arttırmaya yetti.Dizi 14 reyting barajını geçerek rakiplerine çok büyük bi fark attı.Polat Alemdar'ın sahalara dönmesiyle reytinglerin iyice tavan yapması bekleniyor.

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @çocuklarduymasın @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz

Son düzenleme:
Bıraktım ama geçen sezon olduğu gibi yazın izliycem yazın Vadi çok keyifli oluyor. :Z :Z

16'yı görürüz bence şimdiden 14'ü gördük. :) :)

ben 20 görürüz diye düşünüyorum ama hayırlısı 20 lere dönmemiz lazım artık :D

Perşembe izlemem zor yazın rahat rahat izliyorum her zaman keyif verici ona bişey demedim mesajları güzel oku istersen HALUK.
aga haluk değil ne haluk u :kiki: senin izleme zevkine saygım sonsuz yazın keyif yapmak da ayrı bi güzel olur tabi :D

Beyler bence bu hafta Vadi olmayacak bana öyle geliyor. Çünkü bazı yerlerde dizinin bu haftaki Bölümü nun zor yetiştiği ve fragmanın ondan dolayı öyle verildiği yazıyordu bazı yerlerde

Böyle devam ederse hep Haluk diycem.. :) :)

Şimdi 1 hafta izle 1 hafta izleme olmuyor yazın her gün izleyebiliyorum....
Haluk kvp izlemez haluk Tatar izlemez haluk dila izlemez ama ben izliyorum yani demek oluyor ki haluk değilim. :D

Beyler bence bu hafta Vadi olmayacak bana öyle geliyor. Çünkü bazı yerlerde dizinin bu haftaki Bölümü nun zor yetiştiği ve fragmanın ondan dolayı öyle verildiği yazıyordu bazı yerlerde
yapma aga ya tam yükseliyoruz ara olmasın :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre