Aha açtım valla aga. Unutmuşum Nihat Hoca'yı. Saol.nihat hatipoğlunu izle müthiş valla hocam
Aha açtım valla aga. Unutmuşum Nihat Hoca'yı. Saol.nihat hatipoğlunu izle müthiş valla hocam
aga bende izlerdim ama erken yatmam lazım vizeler başlıyo lanet gelsin ya stres manyağı olduk iyiceAha açtım valla aga. Unutmuşum Nihat Hoca'yı. Saol.
Sorma aga ya benim de yoğun öyle. 2 sunum 1 vizem vardı bu hafta. Pazar gününe de vize koymuş insafsızlar.aga bende izlerdim ama erken yatmam lazım vizeler başlıyo lanet gelsin ya stres manyağı olduk iyice
Allah yardımcın olsun bizimde cumartesi başlıyo diğer cumartesi bitiyo 1 hafta hemen geçsin başka bişey istemiyorumSorma aga ya benim de yoğun öyle. 2 sunum 1 vizem vardı bu hafta. Pazar gününe de vize koymuş insafsızlar.
o total bolluğu olan günde ayakta kalmak için şart bu
niye o kadar şaşırıyon ki şefkat tepede bölümün yarısı o şekil geçiyo zaten
Ne diziler geldi geçti. Rıza baba hala ayakta.o total bolluğu olan günde ayakta kalmak için şart bu
onu yıkmak imkansızNe diziler geldi geçti. Rıza baba hala ayakta.
Yok şaşırmadım da aga pompy'nin hoşuna gider bu haber. Şefkat Tepe terörle alakalı bir dizi aga normal patlaması her bölüm.niye o kadar şaşırıyon ki şefkat tepede bölümün yarısı o şekil geçiyo zaten
pompy nin esin kaynağı şt olabilir benceYok şaşırmadım da aga pompy'nin hoşuna gider bu haber. Şefkat Tepe terörle alakalı bir dizi aga normal patlaması her bölüm.
Orası kesin.pompy nin esin kaynağı şt olabilir bence