Kesinlikle rüya sahnesi üzerindeki kıyafetlerde siyah . Genelde rüya sahneleri siyah kıyafetle çekiliyo .
Bu gece 00.30'da Karagül özel bölümü var. Sanırım Özcan Deniz diziye dahil olacak. Bilin istedim
@zara85 , @denizz19 , @dizi kolik , @xBUGRAx , @Fks14 , @KayıpSehir
Teşekkürler ama netten izlerim artık. Sınav haftasına gireceğim önümüzdeki hafta.Bu gece 00.30'da Karagül özel bölümü var. Sanırım Özcan Deniz diziye dahil olacak. Bilin istedim
Ben izleyebilirim ama özel bölümle Özcan Deniz arasında bir bağlantı kuramadım?Bu gece 00.30'da Karagül özel bölümü var. Sanırım Özcan Deniz diziye dahil olacak. Bilin istedim
Alt bantta özel yazıyordu. Sanırım röportajlar filan olacakBen izleyebilirim ama özel bölümle Özcan Deniz arasında bir bağlantı kuramadım?
Fox İzliyoruz'dan mı bahsediyorsun sen?Alt bantta özel yazıyordu. Sanırım röportajlar filan olacak
Yeni bölümü olacak mı?Evet gördüm Deniz Yıldızı izlerken reklamını.
Snce? Hangi konudayız.
Maç var diye belki ertlemişlerdir?Var fragmanı çıktı ya Cuma gecesi?
Maç var diye belki ertlemişlerdir?
Bir umut.Geçen ki maçtan etkilenmemişti.
Bir umut.
Zaten yönetmeni bana hava atmıştı maç filan bizi etkilemez diye.
Yok ya. Alt bantta Özcan Deniz'in resmi çıktı 'Karagül özel bu gece 00.30'da' , daha sonra 'Özcan Deniz Karagül'e geri dönecek mi?' yazdıFox İzliyoruz'dan mı bahsediyorsun sen?
Hmm, peki izleyeceğim bugün İnş. zamanım olursa.Yok ya. Alt bantta Özcan Deniz'in resmi çıktı 'Karagül özel bu gece 00.30'da' , daha sonra 'Özcan Deniz Karagül'e geri dönecek mi?' yazdı