Teşekkürler haber verdiğin için . Benim haberim yoktu İzlerim kesin.Bu gece 00.30'da Karagül özel bölümü var. Sanırım Özcan Deniz diziye dahil olacak. Bilin istedim
@zara85 , @denizz19 , @dizi kolik , @xBUGRAx , @Fks14 , @KayıpSehir
Teşekkürler haber verdiğin için . Benim haberim yoktu İzlerim kesin.Bu gece 00.30'da Karagül özel bölümü var. Sanırım Özcan Deniz diziye dahil olacak. Bilin istedim
@zara85 , @denizz19 , @dizi kolik , @xBUGRAx , @Fks14 , @KayıpSehir
Rüya sahnesi olduğu belli ama umarım gerçeğini de görürüz yakın zamanda ama bu sefer intihar sonuçsuz kalmamalı.
Fox İzliyoruz'dan mı bahsediyorsun sen?
Bildiğimiz şeyler söylenecek yani. Büyük bir ihtimalle izleyemeyeceğim gibi ama farklı bir şey söylerse yine de senin haberlerini bekliyorum Buğra.Sayılır yine Tuğçe Kurt sunacak. Röportajı o yapmış dün akşam Su ve Ateş'in galasında.
Bildiğimiz şeyler söylenecek yani. Büyük bir ihtimalle izleyemeyeceğim gibi ama farklı bir şey söylerse yine de senin haberlerini bekliyorum Buğra.
Her şey haber değil yahu, haber değeri yoksa bile söyle sen bana yine.Haber değeri olan şeyler söylerde haberini açarım inş.
Her şey haber değil yahu, haber değeri yoksa bile söyle sen bana yine.
Rüya sahnesi olduğu belli ama umarım gerçeğini de görürüz yakın zamanda ama bu sefer intihar sonuçsuz kalmamalı.
Ya dizi bu. Çok ciddiye almamalısın. Tamam, Özlem Conker fanısın biliyorum ama dizide kötü bir karakteri canlandırıyor ve iyi canlandırıyor ki tüm izleyici ondan nefret ediyor.Daha cok beklersin! Insallah görürüz ama Narin yerine Ebru olur
Bölümü ve fragmanı izlerken kalp krizi geçirdim resmenO fragman neydi öyle ya. Gerçekten tüylerim diken diken oldu. Özcan dönüyor galiba.
Bölümü ve fragmanı izlerken kalp krizi geçirdim resmen
Bende ya hele ki son sahne Özlem felanAynen yaa... Cidden hala etkisindeyim.