NOW Karagül - Dizi Yorumları

Daha cok beklersin! Insallah görürüz ama Narin yerine Ebru olur :Z
Ya dizi bu. Çok ciddiye almamalısın. Tamam, Özlem Conker fanısın biliyorum ama dizide kötü bir karakteri canlandırıyor ve iyi canlandırıyor ki tüm izleyici ondan nefret ediyor. :X

Zaten dizide başrol oyuncular arasında kendisi her ne kadar son dönemde yan oyuncu Hilal Altınbilek'ten bir farkı kalmasa da. Ama Narin karakteri iyileştirilip entrika felan çevirmeyip Oğuz Komutan ile bir ilişkisi olursa daha iyi olur. O eve Özlem yetiyor zaten. İki kötü çok fazla. :F

Arkadasim hala kötü diyorsun :bilmem: Narin karekteri terk edilme korkusuyla dolu bir karekter hala anlamadiniz sanirim. Ayrica bugün güzel bir yazi okudum Oya Tekin yazdi sanirim. Narin daha önce anlasilan bir karekterdi. Ama onun dramini bir kenara birakip simdi kiskanc bir karekter haline getirmisler yazmis. Nasil da bizim sikayet ettigimiz konuya deginmis. Herkes bunun farkinda da bu senaristler neden farkinda degil. Ebru herseyin üstesinden gelen bir kahraman gibi gösterilmeye calisiliyor Narin de herseyin sorumlusu olarak. Yeni senarisler iyice sacmaliyor artik. Narinin kiskancligi ve kaybetme korkusu onu kötü bir karekter yapmaz. Bunu anlayin artik.

diziyi sürükleyen karakter özlemdir,hilal altınbilekin oyunculuğunu çok beğeniyorum

Bu dizi gerçekten muhteşem ! :) Hayranlıkla izledim bu bölümü . Her şey muhteşemdi her sahnesi . Haftayı dört gözle bekliyorum. Karagül Yılın Dizisi ..

O fragman neydi öyle ya. Gerçekten tüylerim diken diken oldu. Özcan dönüyor galiba. :D

Ben fragmanı beğenmedim ama bu iyiye işaret. :D Heyecansız fragmanı olan bölümler daha iyi oluyor. Fragmanı çok hareketli olan bölümler çok durgun oluyor sadece fragmandaki sahnelerde heyecan oluyor. Anlatabildim inş. :D