13 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

kaçırdığın yerleri neyttenmi izliyorsun? tv bu varsa işin kolay:)

Genelde kaçırmamaya çalışıyorum tv de bölümü, en sevmediğim netten izlemek.:( ama merhameti denk geldikçe izliyorum sıkı fanı değilim ama överimde fanıymışım gibi :d baya bi karmaşık bi durum. Tv bu yok ama tv nin kendi içinde var bölümü kaydetme özelliği onlada ben uğraşamıyorum:)

Ab dizisi kendini belli ediyor panpa. Medcezir, Güneşi Beklerken vs.. Bu dizilerde de olaylar çok hızlı gelişiyor ama sonradan sıkabilir izleyiciyi orası ayrı. Bak Pis Yedili'ye. Bu sefer de Salça kaçırıldı. :F 10 kişi 1 adamı yakalayamadı falan işte. :F

desene salçayı totalciler, kalçayı ab ciler izliyor:))

Ab dizisi kendini belli ediyor panpa. Medcezir, Güneşi Beklerken vs.. Bu dizilerde de olaylar çok hızlı gelişiyor ama sonradan sıkabilir izleyiciyi orası ayrı. Bak Pis Yedili'ye. Bu sefer de Salça kaçırıldı. :F 10 kişi 1 adamı yakalayamadı falan işte. :F
salça ve orço o dizide kaçırılması hata olan 2 kişi çen çen çen susmazlar biri dedikodu biri berbat espri makinesi kaçıranlara yazık :(

desene salçayı totalciler, kalçayı ab ciler izliyor:))
kalça her türlü izlenir total ba farketmez salça kişinin kendi fantezi dünyasına kalmış )

Aynı diziyi mi izliyoz biz. (b) ( GB. ) :F

Aynı diziyi mi izliyoz biz. (b) ( GB. ) :F
Yok artık. :F Gb'de tek açığa çıkmayan şey Cihan'ın Zeynep'in babası olması. Diğer her şey ilk 10 bölümde açığa çıktı zaten. :X Barış bir bölümde Melis'i bırakıp Zeynep'e aşık oldu. Melis bir bölümde Zeynep'i sevmeye başladı. Bu hız T.H.Y'de yok valla. :F