Evet bazı mevzularda yetenekli olduğu yüzüne bile yansımış orası belliüstten bahsetmiyoruz aşağıları inmek lazım) yani bayağı yetenekli kız
Evet bazı mevzularda yetenekli olduğu yüzüne bile yansımış orası belliüstten bahsetmiyoruz aşağıları inmek lazım) yani bayağı yetenekli kız
bence o ka da kötü değil reklamlardan biri sadece full anlığa geldi
Anliklar düsük gitmis sanki bugün MY'nin.. heyecan yok muydu?
Bu hangi dizi ? Bunadim daZeliş ve Elif'in kocası sevgili mi olacaktı? @Forumdash Bugün Gülşah ile Ömer arasında bir yakınlaşma oldu gibi de.
İsimleri tam bilmyorum arada sırada izlediğimden En pizzacı açmişlar, çocuklar garson olmam diyorlardı. Ben e2'den takip ediyordum diziyi günlük olarak güzel oluyordu. Neyse bunlar Ceyda duvencinin rolündeki kadın ile kocasının arası, pizzacı dükkanından sonra araları bayaa bi açılıyor. Kocası başka bi kadına bile aşık oluyordu (sanırım/öyle bişeydi) Ama UEK'deki gibi ana karakter değildi, yan roldu bayaa oldu izleyeli unuttumUmutsuz Ev Kadınları
İsimleri tam bilmyorum arada sırada izlediğimden En pizzacı açmişlar, çocuklar garson olmam diyorlardı. Ben e2'den takip ediyordum diziyi günlük olarak güzel oluyordu. Neyse bunlar Ceyda duvencinin rolündeki kadın ile kocasının arası, pizzacı dükkanından sonra araları bayaa bi açılıyor. Kocası başka bi kadına bile aşık oluyordu (sanırım/öyle bişeydi) Ama UEK'deki gibi ana karakter değildi, yan roldu bayaa oldu izleyeli unuttum
Ama adamın durumu düzelecek. İş seyahetlerine filan çıkarken filan öyle iyice aralari açılacakti. E2 gene versede izlesem
Emel karakteri çok erken ölmüştü hatırladığım kadarıyla Yağmurlu bir günde elektrik direğine araba çarabayı çarpip elektrik çarpmasından ölüyordu. Bizdeki maşallah kazık çakmiş hayataEmel'in sahnesi geldi ölecekmiş orjinalinde ama bizde değiştireceklermiş.
Emel karakteri çok erken ölmüştü hatırladığım kadarıyla Yağmurlu bir günde elektrik direğine araba çarabayı çarpip elektrik çarpmasından ölüyordu. Bizdeki maşallah kazık çakmiş hayata
2 saatir biz dizi yayındayken mi konusuyoruz 😱 Deseydin izlerdim Bişey yok kanallarda diye kapattım:Çıktı yola bakalım.
Çarptı bizikine de elektirik. 😱@Forumdash
Yarın akşam özet veirir mi? O zaman izlerim
Merak ettim ama yarın özeti yeni bölüm gibi izlerimVerir. Zaten Perşembe özeti bile anlıklara giriyor.