13 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Umutsuz Ev Kadınları :D
İsimleri tam bilmyorum arada sırada izlediğimden:X En pizzacı açmişlar, çocuklar garson olmam diyorlardı. Ben e2'den takip ediyordum diziyi günlük olarak güzel oluyordu. Neyse bunlar Ceyda duvencinin rolündeki kadın ile kocasının arası, pizzacı dükkanından sonra araları bayaa bi açılıyor. Kocası başka bi kadına bile aşık oluyordu (sanırım/öyle bişeydi) Ama UEK'deki gibi ana karakter değildi, yan roldu:X bayaa oldu izleyeli unuttum:X

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 3.51 2) KANALD: 3.37 3) STAR: 3.2

İsimleri tam bilmyorum arada sırada izlediğimden:X En pizzacı açmişlar, çocuklar garson olmam diyorlardı. Ben e2'den takip ediyordum diziyi günlük olarak güzel oluyordu. Neyse bunlar Ceyda duvencinin rolündeki kadın ile kocasının arası, pizzacı dükkanından sonra araları bayaa bi açılıyor. Kocası başka bi kadına bile aşık oluyordu (sanırım/öyle bişeydi) Ama UEK'deki gibi ana karakter değildi, yan roldu:X bayaa oldu izleyeli unuttum:X

Pizzacı kapandı geçen hafta başlıyor o zaman olaylar bizde de. :D

tv8 de köpekler diye film var tabi bu ikinci çevrim miş orjinal dustin hoffmannlı ilk film muhteşem olduğu için bunada bakayım dedim ama bunda bir cacık yok.

Emel'in sahnesi geldi ölecekmiş orjinalinde ama bizde değiştireceklermiş. :T
Emel karakteri çok erken ölmüştü hatırladığım kadarıyla(b) Yağmurlu bir günde elektrik direğine araba çarabayı çarpip elektrik çarpmasından ölüyordu. Bizdeki maşallah kazık çakmiş hayata:F