Kurtlar Vadisi Pusu 204.Bölüm Fragmanı

polat masadan konişiyi vadici arkadaşların söylediğine ve tv yazarlarının yazdığına göre istenmeyen bir durum demek ki bölüm süper olsa da arttması güç :) sonra tns ye bağlamayın oalyı :F @Yakamoz-Asi

polat masadan konişiyi vadici arkadaşların söylediğine ve tv yazarlarının yazdığına göre istenmeyen bir durum demek ki bölüm süper olsa da arttması güç :) sonra tns ye bağlamayın oalyı :F @Yakamoz-Asi

Polat masada kalirsa artmaz daha. Polat kalkarsa 14-15 olur yine :)

Sesi bile yetti :D

Dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip, Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok seyredilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 204. bölümü yine nefes kesecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 203. bölümünde izleyicileri hem gözyaşlarına boğmuş hem de güzel bir türküyle seyircilere duygu dolu anlar yaşatmıştı.

Her yeni bölümde rekora koşan dizininin perşembe akşamı ekrana gelecek olan bölümünde Abdülhey ve Cahit heyete karşı olan güvensizlikleriyle darmadağındır. Polat Alemdar ise dağılan ekibini biraraya toplamakta kararlıdır.

Peki Polat Alemdar ekibi için Vadiye inecek mi? Merak edilen tüm sorulara cevap Kurtlar Vadisi Pusu'nun 204. bölümünde... Sakın kaçırmayın!

fragman çıkmış kimse etiketlemiyo ayıp ama :D

1.si bu kadar erken beklemiyodum fragmanı akşam çıkar diye düşünüyodum o yüzden bakmamıştım
polat sonunda sahalara dönecek süper be süper süper süper :D yalnız v2 çıkar yarına kadar çünkü bu fragmanda yeni bölüm sahnesi yok polatın sesi yetti zaten :D

fragman çıkmış kimse etiketlemiyo ayıp ama :D

1.si bu kadar erken beklemiyodum fragmanı akşam çıkar diye düşünüyodum o yüzden bakmamıştım
polat sonunda sahalara dönecek süper be süper süper süper :D yalnız v2 çıkar yarına kadar çünkü bu fragmanda yeni bölüm sahnesi yok polatın sesi yetti zaten :D

Etiket gelmedi mi?

Oh be. Her fragmandan sonra diyoruz geliyor geliyor diye, sonunda geliyor :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre