11 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Turgut'un annesine soru sorduğu sahneyi izle önceki bölümlerden öyle bir şey yok, bu bölümde Serra'nın annesi biraz abarttı sadece. Düğmeyi sormadı yani Turgut. :):)

anne abartmadı ya sadece turgut bani tehtit etti serra benden bişey saklıyor dedi ..

adli tıp uzmanıda katıldı tartışmaya

Sevil Atasoy ‏@sevil_atasoy
#karadayı #benceturgut düğmenin üzerinde Turgut mu yazıyor? Düğme savcının içinde olsa da, tabuta ne gerek var,böcekler düğme yemez

şu hiçbirimizin aklına gelmedi;demek ki eskiden otopsi yokmuş :yoksa düğme bulunurdu.

adli tıp uzmanıda katıldı tartışmaya

Sevil Atasoy ‏@sevil_atasoy
#karadayı #benceturgut düğmenin üzerinde Turgut mu yazıyor? Düğme savcının içinde olsa da, tabuta ne gerek var,böcekler düğme yemez

düğme olayını bende çözemedim düğmeden delile nasıl ulaşacaklar?
parmak izi mi arıyorlar
düğme mide asidiyle bir güzel yıkanmıştır bir yılda çürümeye yüz tuttu böyle bir ortamda parmak izi ne işe yarar
düğmede turğutun parmak izinin peşinde koşturacaklarına hazır serra söylemeye başlamışken serraya neden itiraf ettirip imzalatmazlar.serranın şahitliği daha etkili olur.
turğutu ele verecek 70 delil bulmaları mümkünken neden gece karanlığında savcı düğme peşine koşsun o işi yapacak onlarca adamı yokmu
koskoca hakime gecenin zifiri karanlığında mezarlıkta ne arıyor emretse zaten kolluk kuvveti önlem almaz mı

son olarak nasıl oluyorda oluyor :)

neyse güzel dizi seviyorum izlemeyi soru sormayıda sevmesem dizi beni daha mutlu edecek:)

parmak izi mi arıyorlar
düğme mide asidiyle bir güzel yıkanmıştır bir yılda çürümeye yüz tuttu böyle bir ortamda parmak izi ne işe yarar
düğmede turğutun parmak izinin peşinde koşturacaklarına hazır serra söylemeye başlamışken serraya neden itiraf ettirip imzalatmazlar.serranın şahitliği daha etkili olur.
turğutu ele verecek 70 delil bulmaları mümkünken neden gece karanlığında savcı düğme peşine koşsun o işi yapacak onlarca adamı yokmu
koskoca hakime gecenin zifiri karanlığında mezarlıkta ne arıyor emretse zaten kolluk kuvveti önlem almaz mı

neyse güzel dizi seviyorum izlemeyi soru sormayıda sevmesem dizi beni daha mutlu edecek:)

hüseyin çelikin marka çorapları vardı hatırladınızmı?milli eğitim bakanı yazıyordu
bu düğmede de marka olabilir

hüseyin çelikin marka çorapları vardı hatırladınızmı?milli eğitim bakanı yazıyordu
bu düğmede de marka olabilir

tamamda o markadan turğutun olduğu anlaşılırsa neyi ispat edeceklerki serranın yada turğutun pis işlerini yaptırdığı nejdet ve yılan gibi kişilerden alınacak bir itiraf o delilden çok daha önemli olmazmı?

tabuta ne gerek var kısmını bende anlamadım onu sevil atasoya sormak lazım

asıl soru şu:eskiden otopsi yokmuydu başsavcı otopsi yapılmadan mı gömüldü?

tamamda o markadan turğutun olduğu anlaşılırsa neyi ispat edeceklerki serranın yada turğutun pis işlerini yaptırdığı nejdet ve yılan gibi kişilerden alınacak bir itiraf o delilden çok daha önemli olmazmı?

düğmede davada delil olacak,düğme olmadan yaveri yargılayacak mahkeme serranın veya yılanın sözlerine inanmayabilir

tabuta ne gerek var kısmını bende anlamadım onu sevil atasoya sormak lazım

asıl soru şu:eskiden otopsi yokmuydu başsavcı otopsi yapılmadan mı gömüldü?

düğmede davada delil olacak,düğme olmadan yaveri yargılayacak mahkeme serranın veya yılanın sözlerine inanmayabilir

mahkeme şahitlere inanmadı diyelim düğmeye gelelim düğmedeki turgutu apaçık ele verecek işaret nedir
parmak izi olsada işe yaramaz marka tutsada bu dediklerimiz daha az etkisiz deliller olur
prmak izi tutsa da başsavcıyla turgutun daha önce sürüyle muhabbeti var birbirlerine dokunmuşlardır elbet ve o düğmede belki 40 tane parmak izi çıkar
marka tutsa dünyada bir tek turgutmu o markayı kullanıyor herkeste olabilir?

mahkeme şahitlere inanmadı diyelim düğmeye gelelim düğmedeki turgutu apaçık ele verecek işaret nedir
parmak izi olsada işe yaramaz marka tutsada bu dediklerimiz daha az etkisiz deliller olur
prmak izi tutsa da başsavcıyla turgutun daha önce sürüyle muhabbeti var birbirlerine dokunmuşlardır elbet ve o düğmede belki 40 tane parmak izi çıkar
marka tutsa dünyada bir tek turgutmu o markayı kullanıyor herkeste olabilir?
marka olayını anlamadın sen kol düğmesi gibi isim yazılabiliyor
birde serra mahkemede şahitlik yaparsa düğme yaverin olduğuna dahil mahkeme buna inanacaktır
çünkü durup dururken başsavcı niye düğme yutsun!

dizide benim kafamı karıştıran mantık hatası ise dizinin başlarını hatırlayalım cinayet yerinde masanın üstünde kan vardı
hakime hanım bu kan kime ait diye herkezden kan örneği aldılar,tek yaver Turgut savcı adliyede kan vermedi,turgut kan verseydi cinayeti işleyebileceği yönünde kuşkulara maruz kalmazmıydı?

Turgut'un annesine soru sorduğu sahneyi izle önceki bölümlerden öyle bir şey yok, bu bölümde Serra'nın annesi biraz abarttı sadece. Düğmeyi sormadı yani Turgut. :):)
zaten ben turgut böyle hata yapmaz diyom hacı yazdıklarımı hele bir anla öyle cevap yaz. bu sahnenin heyecanlı olsu mahir ile ferde turgutun peşine takılsın diye annesi o lafları söyletiler zaten türk dizilerinde 10 bölüm öncesi düşünüp senaryo yazıldıgı nerde gözüktü ))) sonuçta mantık hatası yaptı senaristler her durumda ))

parmak izi mi arıyorlar

dizide tonlarca mantık hatsı var. zaten o düğmenin turguta ait oldugu ispatlamak imkansız. mide asidinde çürümese bile o düğmede turgutun parmak izi değil savcının parmak izi olur. en son savcı avuçladı o düğmeyi.. üstelik turgut üstün bir zeka örnegi göstererek savcının düğmesini kopardıgını 1 yıl sonra anladı )))) ve o ceketini yaktı. serradan da ispatlayamazlar ötse bile seradan anca turgutun mafyayla ilişkisi hakkında bilgi alabilirler. tek kanıt turgutun savcının masasına bıraktıgı kanlı parmak izi. normalde mahir o parmak izini turgutun gerçek katil oldugunu anladıgında onu gündeme tekrar getirmediliydi sanırım senaristler bunu sona bırakıyorlar ))))

Son düzenleme: