NOW Karagül - Dizi Yorumları

Vallah kusura bak ama kisir diye kocasi onu baska bir kadin icin terk etmis sonra o kadin burnunun dibine gelmis neden sevsin ki onu. Narin kötü karekter degil sadece öfkesi suan daha agir basiyor. Ayrica Ebru gelince mi kötü oldu Narin daha önce kimse sezmemis mi kötü yanini. Melek Firat hepsi Narinin merhametini iyiligini konusurken sen burda kötü degil mi diye soruyorsun. Hayir degil. Hala kimse cözememis Narinin icinde bulundugu cikmazi.
Zaten ilk bölümünde geldiler Ebru ve çocukları diziye. Daha öncesini kimse bilemez. Ekranda bize yansıtılan durum bu yani. Ebru neden ona karşı bir düşmanlık beslemiyor da Narin besliyor? Hayır Ebru'nun yakında nefes almasını bile Narin "Anaaağ, bu kadın göğüs kafesine fazladan oksijen çekti." diyecek felan diye korkuyorum. :X

Ebru çok mu istiyor konakta kalmayı ki? Elde avuçta parası yok kadının. Miras kalan tarlalarını satmak istiyor, Kendal izin vermiyor. Fıstıklarını topluyor, Kendal yakıyor. O Baran'a ve Narin'e bile olumlu bir şekilde yaklaşırken Narin tüm yolları çıkmaza sokuyor. Narin ne yapıyorsa kendi elleriyle yapıyor, bu ona müstahak bence. :F

Sen Ebruyu sevyiyorsun böyle düsünmen normal. Dedigim gibi kötü diyemez kimse laf sokmak kötülükse Kendal nasil bir yaratik anlamis degilim.

Sen Ebruyu sevyiyorsun böyle düsünmen normal. Dedigim gibi kötü diyemez kimse laf sokmak kötülükse Kendal nasil bir yaratik anlamis degilim.
Laf sokmak değil, bildiğin kışkırtmak. Ebru'nun o evde iyi olduğu tek kişi Kadriye'ydi. Onla bile arası açıldı Narin yüzünden ki ben her iki oyuncuyu da seviyorum. Sadece canlandırdıkları rolleri kıyaslıyorum. Narin'in geçmişi zaten dizide anlatılan bir şey değil ama başkasının çocuğunu kabullenip evladı anadan ayırarak geçmişinin de çok iyi olmadığı ortada...

Kendal zaten kendini dizi de mafya gibi zaten. "Ben onu vuracim, bunu öldürecim." deyip duruyor. :X

Asım'ın bence sahnesi yeterince gösterildi ya. Artık erkek çocuğu dünyaya gelrise karşı karşıya kalsınlar Kendal ile. :X

Sibel'in sahnelerinin bende azalması taraftarıyım. Bu sezon nedense Karagül'de yan rollerde başrol oldu. Zaten şu Baran'ın sevgilisi Ayşe, Ada ve Maya'dan bile daha çok gösteriliyor. Ne Ayşe'ymiş. :F

Ben Ebru'nun böyle ayaklarını yere sağlam bir şekilde basarken dimdik duran sahnelerini izlemek istiyorum. Kader onun yüzüne de gülsün artık istiyorum. :T:

Narin'e de Allah'ından bulsun diyorum. :A

Hayır yani diziyi izlemeye başlaman belki işareti olabilir dedim ama meseleyi yanlış anladın. :X

Karagül'ün Show TV'ye gelmesi demek büyük bir e-mail patlaması demek. Daha öncede dediğim gibi Show TV bu işe girişmek için Karagül hayranlarından bir adım bekliyormuş. info@showtv.com.tr mail yağmuruna tutulmadıktan sonra dizinin Show TV'ye gelmesi düşünülüyormuş. :F
Benim öyle biri olmadığımı biliyorsun. :) :)

Fragmanları çok hoşuma gitti dayanamadım başlayım dedim. :X :X

Vallah kusura bak ama kisir diye kocasi onu baska bir kadin icin terk etmis sonra o kadin burnunun dibine gelmis neden sevsin ki onu. Narin kötü karekter degil sadece öfkesi suan daha agir basiyor. Ayrica Ebru gelince mi kötü oldu Narin daha önce kimse sezmemis mi kötü yanini. Melek Firat hepsi Narinin merhametini iyiligini konusurken sen burda kötü degil mi diye soruyorsun. Hayir degil. Hala kimse cözememis Narinin icinde bulundugu cikmazi.
Dizi bu dizi :D Normal hayatta elbette iyidir ama dizide kötü işte.

Bu arada senaristten aldığım bilgilere göre dizide Ada çok yakında sevgili yapacakmış. Tek isteğim şöyle yakışıklı bir çocuk olması ve iyi bir karakter olması ki Ada ile birbirlerini dengelesinler. @denizz19 @xBUGRAx @Fks14 @KayıpSehir @Ahmad :X