Niye öyle sürüyor ki
Adettendir. Kurban kesilince sürerler öyle.
Niye öyle sürüyor ki
Adettendir. Kurban kesilince sürerler öyle.
Bu yeni senaristler iyice sinirlerimi bozuyorlar. Ya bir karektere her bölüm ayni tepligi yazmak ne allah askina.
bugünkü bölümü çok merak ediyorum yarın izliycem TV`de tekrarı var yarın dimi?
teşekkür ederim net`den izlerken heyacan olmuyor TV`den daha güzelEvet var 16.15'de.
Çok heyecanlı ya. Ben bugün ki bölümü izlemedim, yüklenirse izleyeceğim yarın.
Bugünkü bölüm çok durgundu.Çok heyecanlı ya. Ben bugün ki bölümü izlemedim, yüklenirse izleyeceğim yarın.
Şu Ece Uslu'nun oyunculuğuna bitiyorum ya. Ece Uslu gerçekten insanı tam da yüreğinden etkiliyor, yok böyle bir performans.
Deniz 2 durgun bölüm olsa diziyi bıracakmışsın gibi bir edan var.Bugünkü bölüm bence iyi değildi. Neyse haftaya sağlam bir bölümle geliyorlar nihayet.
Sibel ağırlıklı ilerlediler herhalde yine. Ebru Ojen Şahin'in rolü artacağı belliydi de bu kadar da artmasaydı. Ece'den bile daha çok derdini tasasını izler olduk kadının.Bugünkü bölüm bence iyi değildi. Neyse haftaya sağlam bir bölümle geliyorlar nihayet.
Bugünkü bölüm çok durgundu.
Dizide heyecan ve entrika olunca güzel oluyor zaten, Deniz ile benim zevkler aynı ondan biliyorum.Deniz 2 durgun bölüm olsa diziyi bıracakmışsın gibi bir edan var.
Anladım.Sibel ağırlıklı ilerlediler herhalde yine. Ebru Ojen Şahin'in rolü artacağı belliydi de bu kadar da artmasaydı. Ece'den bile daha çok derdini tasasını izler olduk kadının.
Dizide heyecan ve entrika olunca güzel oluyor zaten, Deniz ile benim zevkler aynı ondan biliyorum.
Allah ne yapmasın seni.Anladım.
Ben yavaş geliyorum bilemiycem şuan heyecanlı bayağı. (Note : 2. Bölümdeyim. )