NOW Karagül - Dizi Yorumları

Yeni Bölüm fragmanı yine çok heyecanlı. Dizide heyecan hiç bitmiyor mübarek. Müthiş bir dizi Karagül valla.:Z

İki diziye de başarılar. :D
1458648_425993990855922_1891708534_n.jpg

Ekli dosyalar

• 1458648_425993990855922_1891708534_n.jpg
    1458648_425993990855922_1891708534_n.jpg
    115.6 KB · Hit: 26
Bu yeni senaristler iyice sinirlerimi bozuyorlar. Ya bir karektere her bölüm ayni tepligi yazmak ne allah askina.

bugünkü bölümü çok merak ediyorum yarın izliycem :Z TV`de tekrarı var yarın dimi? (b)

Bugünkü bölüm bence iyi değildi. Neyse haftaya sağlam bir bölümle geliyorlar nihayet. :)

Çok heyecanlı ya. Ben bugün ki bölümü izlemedim, yüklenirse izleyeceğim yarın. :(

Şu Ece Uslu'nun oyunculuğuna bitiyorum ya. Ece Uslu gerçekten insanı tam da yüreğinden etkiliyor, yok böyle bir performans. :T
Bugünkü bölüm çok durgundu.

Bugünkü bölüm bence iyi değildi. Neyse haftaya sağlam bir bölümle geliyorlar nihayet. :)

Bugünkü bölüm çok durgundu.
Sibel ağırlıklı ilerlediler herhalde yine. Ebru Ojen Şahin'in rolü artacağı belliydi de bu kadar da artmasaydı. Ece'den bile daha çok derdini tasasını izler olduk kadının. :(:X

Deniz 2 durgun bölüm olsa diziyi bıracakmışsın gibi bir edan var. :A :F
Dizide heyecan ve entrika olunca güzel oluyor zaten, Deniz ile benim zevkler aynı ondan biliyorum. :):X

Sibel ağırlıklı ilerlediler herhalde yine. Ebru Ojen Şahin'in rolü artacağı belliydi de bu kadar da artmasaydı. Ece'den bile daha çok derdini tasasını izler olduk kadının. :(:X

Dizide heyecan ve entrika olunca güzel oluyor zaten, Deniz ile benim zevkler aynı ondan biliyorum. :):X
Anladım. :X :X

Ben yavaş geliyorum bilemiycem şuan heyecanlı bayağı. :Z (Note : 2. Bölümdeyim. :F )