"Bugünün Saraylısı" kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için, ilk bölüm tekrarıyla şimdi atv'de! #bugununsaraylisi
atv açık şu anda izlemek isteyenlerden değilim ama maalesef o kanal açık mecburen arada bir gözüm takılıyor
"Bugünün Saraylısı" kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için, ilk bölüm tekrarıyla şimdi atv'de! #bugununsaraylisi
Şeriatı pompy'den başka bilen yok henüz forumda. Ben daha öğrenme aşamasındayım. ))şu şeriat yapma işini çözemedim bir sen bir pompy biliyor sanırım )
Şeriatı pompy'den başka bilen yok henüz forumda. Ben daha öğrenme aşamasındayım. ))
Haluk mide bulantın geçti sanırım. Geri dönmüşsün.Lale Devri'ne Bol Başarılar 🙄 Yeni Bölüm 22:27'de! @Destiel
pompy bana sorduğuna göre vardır bir bildiği. Ama gözümü açtı benim bu aralar. Çok şey öğretiyor bana. ))pompy sana soruyor ya ikidebir bende sen bu işlerden anlıyorsundur diye tahmin ettim
Görünen o ki Bugünün Saraylısı çok iyi başlayamadı. Ama ilk bölüm o kadar önemli değil, ikinci bölüm sonrası artar mı bilmem.
Rıza baba kızlı erkekli evlere baskın düzenlerse 30'dan aşağı almaz.rıza baba hülooğğğ dese 20 bile alır
ben mantıklı düşünmeyi seçeyim
Evet baslari sıkıcıydı ama sonlara dogreu aksiuyon yukseldi
Demet Akbağ çok değerli bir isim. Oyunculuğu çok sağlam ve akıllarda etkisi kalacak cinsten. Ben Sevdaluk'tan fazlasıyla umutluyum.3Adamda demetin reklamını yapar artık bugun çoşacak gibi tanıtım fena tt olmus simdiden
Dizi 1 kerede anlaşılmıyor mu? ( Okan Bayülgen. )Bir daha izliyorum Bugünün Saraylısı'nı.
Dizi 1 kerede anlaşılmıyor mu? ( Okan Bayülgen. )