Ha. O rakamı o anki mesaj sayımdan yola çıkarak yazdım. Dizi Çarşamba da tutmazmış büyük ihtimal..
Nereden biliyorsun?Bu gün tutmadığına göre çarşamba hiç tutmazdı muhtemelen ama diziyle ilgili hiç bir bilgim yok.Sadece bakırköy'de capacity'de bir sahnesi çekildi onu biliyorum.
Rica ederim Atacan.Teşekkürler Kaan.
Nereden biliyorsun?
Rica ederim Atacan.
Cansu Tosun'u ilk senden duyuyorum. Bir de başrol mü vermişler?Capacity'nin dergisinde gördüm bugün.Zaten o Cansu Tosun'a niye başrol verdiler o kız çok sinir.
Cansu Tosun'u ilk senden duyuyorum. Bir de başrol mü vermişler?
Avşar Film yine çok güzel fragman hazırlamış..
Başrol değilmi o soğuk.İğrenç itici bir şey o kız yaeh.
Karagül mü Bugünün Saraylısı mı Lale Devri mi.
Bugünün Saraylısı 2. bölüm fragmanı.
Beğendin mi sen.Cansu Nasıldı.
Kızın surat gelişmemişXHala 14-15 gibi. Kıvanç onun yanında abisi gibi kalır yahu Göz var nizam varsanki aralarında 20 yaş var da
Evet yaa fragman iyi ama bölüm ilk bölüm gibi hata ve kusurlarla dolu olacaksaAvşar Film yine çok güzel fragman hazırlamış..
belki klip konulu olacak mileyden ne eksiği var o da seksi olamya çalışır ve komik duruma düşer miley gibiKızın surat gelişmemişXHala 14-15 gibi. Kıvanç onun yanında abisi gibi kalır yahu Göz var nizam var
Evet yaa fragman iyi ama bölüm ilk bölüm gibi hata ve kusurlarla dolu olacaksa
Niye Miley'e kimse gülmüyor ki😕 Sadece kızgınlarbelki klip konulu olacak mileyden ne eksiği var o da seksi olamya çalışır ve komik duruma düşer miley gibi