8 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Pazartesi olsun, Çarşamba da olabilir. Hangi gün olursa olsun yine TNS deşürecek reytinglerini zaten.

Bi günü değişsin bakalım yine böyle oranlar alırsa yuh derim. Bence de Medcezir frenliyor. İki grupta da 1 reytingini çalsa zaten bu oranlara düşüyor dizi... Ama aksi taktirde tabii ki TNS güvensizliği.

oda olabilir huzur sokagı çok iyiydi geçensene abde medcezir gelince listede gözükmemeye basladı Ama Sbt Reytingleri Gelsin hele bide orda bakalım yalan dünyayı

Karagül totalde düşüş yaşasa da zirvede yer almayı başarmış, ab'de sert bir düşüş yaşamış.

Medcezir geçen haftaki oranlarını korumayı başararak iki grupta da çok iyi gitmiş. :) Beklediğim gibi totalde Karagül'le olan farkı çok azaltmış. Ab'de ilk 2'yi kapamış. :)

Yalan Dünya totalde kötü gitse de ab'de iyi durumda ancak süresinin uzaması diziye yaramamış gibi görünüyor.

Huzur Sokağı ve Tatar Ramazan ATV'ye yine kötü bir Cuma günü yaşatmışlar.

Dila Hanım totalde iyi durumda ama ab'si vasat.

Beyaz Show ab'de yükselişe geçmiş. :Z

Kanal D haber ve Arka Sokaklar'ın tekrarı yine totalde kanalın yüzünü güldürmüşler.

oda olabilir huzur sokagı çok iyiydi geçensene abde medcezir gelince listede gözükmemeye basladı Ama Sbt Reytingleri Gelsin hele bide orda bakalım yalan dünyayı
Bilmiyorum geçen sene Pazartesi dr düşmüştü ama Vasfiye Teyze toparladı. Gülse böyle hamle yapabilir bence.

Ama Çarşamba 2. Olur en kötü. Muhteşemin özeti 5 alıyor.

Pazartesi nasıl olur bilmem. Zor gün, oranlarını arttırsa bile 4. Olabilir.

Bencr Cumada kalacak. Zaten TNSde oyun varsa hangi gün olacağı fark etmez.

Bilmiyorum geçen sene Pazartesi dr düşmüştü ama Vasfiye Teyze toparladı. Gülse böyle hamle yapabilir bence.

Ama Çarşamba 2. Olur en kötü. Muhteşemin özeti 5 alıyor.

Pazartesi nasıl olur bilmem. Zor gün, oranlarını arttırsa bile 4. Olabilir.

Bencr Cumada kalacak. Zaten TNSde oyun varsa hangi gün olacağı fark etmez.

çarsambaya gelmese iyi olur çünkü tnsde doksanların ilginç bir kitlesi var bi çıkıo bi düsüyor ama kemik brüt 4 üstü

Yalan Dünya en azından ab'de Karagül'ü geçmiş. Bu da bir şey. :F @EveN

Beyaz 2 Reyting almış Okan'la dalga geçiyorlardı 2 Reyting'lik kitlesi var diye. :kiki: @Forumdash

Karagül son iki haftadir düsüyor bunu da bölümlerin dagilisina veriyorum. Millet Kendali ve sibeli izlemekten bikmis benim gibi. Eger yavas yavas eski hikayeye dönülmezse totalde daha da düsecektir.

Tns insafa gelmiş bu hafta ilk defa bir kanal d dizisini yükseltmiş ama sadece ab de)) bakmış bu duruma utanmis bari totalini dusureyim demiş)))

Medcezir dün harika bir bölümdü,heyecndan ellerimi kemirdim :) Orkun vuruldu öyle rahatladım ki :) Reytinglerde 9 almış daha ne isterim ki :)

Karagül büyük düşüş yaşamış. Bu diziye heyecan lazım aksi halde düşüş kaçınılmaz. Dün çok durgun bir bölümdü ki dediğim de oldu.

Karagül son iki haftadir düsüyor bunu da bölümlerin dagilisina veriyorum. Millet Kendali ve sibeli izlemekten bikmis benim gibi. Eger yavas yavas eski hikayeye dönülmezse totalde daha da düsecektir.
Kesinlikle öyle. Sibel'in sahneleri azaltılmalı. Bu dizi dramasından çok heyecan sahneleriyle reyting topluyor bu bir gerçek. O yüzden senaryoyu daha iştahlı hale getirmeleri şart.

Karagül totalde düşüş yaşasa da zirvede yer almayı başarmış, ab'de sert bir düşüş yaşamış.

Medcezir geçen haftaki oranlarını korumayı başararak iki grupta da çok iyi gitmiş. :) Beklediğim gibi totalde Karagül'le olan farkı çok azaltmış. Ab'de ilk 2'yi kapamış. :)

Yalan Dünya totalde kötü gitse de ab'de iyi durumda ancak süresinin uzaması diziye yaramamış gibi görünüyor.

Huzur Sokağı ve Tatar Ramazan ATV'ye yine kötü bir Cuma günü yaşatmışlar.

Dila Hanım totalde iyi durumda ama ab'si vasat.

Beyaz Show ab'de yükselişe geçmiş. :Z

Kanal D haber ve Arka Sokaklar'ın tekrarı yine totalde kanalın yüzünü güldürmüşler.
Karagül haftaya farkı açar merak etme. :)

Yalan Dünyanın düşen kitlesi zaten 1-2 reytinglik kitle. O da Medcezire kaydı diyelim böyle olabilir ama yine de TNS'ye güvenemiyorum bir türlü...

Çarşamba şu an için hem totalde hem AB'de rahatlayabileceği bir gün. Eğer TNS sorunluysa yine yükselmez.

Gerçi benim açımdan en iyisi Cuma. Gülse yine bir hamle yapsın yükseltsin reytingleri. Gün değişimine gerek yok.

Huzur Koçanını geçtim artık Tatar da geçiyor Yalan Dünyayı. :F

Karagül büyük düşüş yaşamış. Bu diziye heyecan lazım aksi halde düşüş kaçınılmaz. Dün çok durgun bir bölümdü ki dediğim de oldu.

Kesinlikle öyle. Sibel'in sahneleri azaltılmalı. Bu dizi dramasından çok heyecan sahneleriyle reyting topluyor bu bir gerçek. O yüzden senaryoyu daha iştahlı hale getirmeleri şart.

Karagül haftaya farkı açar merak etme. :)
Arada pek fark diye bir şey kalmadı artık. :D Medcezir geçer yakında her türlü. :D

Arada pek fark diye bir şey kalmadı artık. :D Medcezir geçer yakında her türlü. :D
Bu bölüm dün akşam da yazdım çok durgun ve sıkıcı bir bölümdü. Ve haliyle reytinglere de yansımış. Haftaya heyecanı bol bir bölüm olacak ve zirveyi rahatlıkla garantiler yine. :)

Bu bölüm dün akşam da yazdım çok durgun ve sıkıcı bir bölümdü. Ve haliyle reytinglere de yansımış. Haftaya heyecanı bol bir bölüm olacak ve zirveyi rahatlıkla garantiler yine. :)
Bekleyip görelim ama bence Medcezir totali de alır haftaya. :) Alamasa bile Karagül'ün farkı açması zor artık. :)

Karagül 0.14 le zirveyi totalde kıl payi almıs
Medcezir abde karagüle 4.73 Fark atmıs özeti ikincilikte karagül özete yenik düsmüs abde :)

Karagül'ü ve Med Cezir'i tebrik ederim :)

TOTAL - AB geçen haftaki oranlarla farklar
Karagül -0.70 \ -1.53
Medcezir +0.05 \ +0.13
Dila Hanım
+0.28 \ +0.17
Huzur Sokağı
0 \ -0.89
Yalan Dünya
-0.30 \ +0.05
Tatar Ramazan
+0.05 \ +0.58
Beyaz Show
+0.36 \ +0.80
Ben De Özledim
+0.06 \ +0.30
Böyle Bitmesin
+0.21 \ +1.01

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...