8 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayrıca huzur sokağının fragmanını gördüm de rafet el romanın zamana bırakmalı şarkısı falan çalıyodu dün baya gördük fragmanı vadi arasında ondan yükselmiş olabilir belki

dila hanım starda daha bu sezon 5-6 yı rahatça görüyodu be bu kadar kafanıza göre konuşmayın hemde p2 de dizinin kitlesi var izleyeni var

obaaaaa tatar coştu of of of

yalan dünya kaliteli komedi ama benim komedilere karşı pek ilgim yok devamlılığı olmayan dizileri izleyemem komedilerdede devamlılık yok bu hafta bitince önümüzdeki hafta ne olacak acaba diye bir merak uyanmıyor rastlarsam izliyorum.
medceziri ise hiçbir zaman izlemem çağatayın oynadığı diziden bir cacık olmaz:))

kadın oyuncuda serenay:) iki dandik başrolde... sırf barış falay için bakardım ama başroldekiler, barış falayın oyunculuğunu izlememe bile engel oluyor:))
Sanada kala kala diloş kalıyo Mecbur ona bakıyon :D

1 bölümde bu kadar yükselmesini normal bulmuyorum bu iki dizinin de açıkçası. TNS'yi görmeden bir şey demeyeceğim ama SBT anlıklarına göre değerlendirirsek çok tutarsız bu oranlar...

İkisi de yeni başlayan diziler olursa atak yapmalarını normal karşılarım ki bunun geçmişte çok örneği var. Ama bu diziler 2. sezonuna girmiş ve düşmüş diziler. Ve bir anda yükselmesini ben normal değerlendirmiyorum...
iki dizinin de izleyeni ortada dila daha bu sezon p2 de 5-6 alıyodu biraz reyting bilginiz olsun öyle konuşun

Beyaz Show izleyelim bakalım. :D

Komedi fırtınası Ben de Özledim başlıyor

tatar ramazanın yeni müziği süper ötesi ya off dizi coştu iyice cemal hünal falan girmiş onu da geçtim deli yüreğin ağabeyi tatarda sesi bile süper şu adamın hastasıyım..
awww.diziler.com_resimler_38000_38634_1.jpg

23.38 tatar ramazan reklam

Ekli dosyalar

• awww.diziler.com_resimler_38000_38634_1.jpg
    awww.diziler.com_resimler_38000_38634_1.jpg
    11.7 KB · Hit: 491
Medcezir reklamda 6 almış iyi. :D

Görüş Günü Kadınları yeni bölüm başlıyor!

Bakalım nasıl gidecek yeni gününde..

Yalan Dünya neden sıkıcılaşsın? Bölümleri görmüyormusun?

Feriha gittikten sonra ben EY izleyen görmedim.

Ustura 13 bölüm sürdü ya sürmedi. YD ile bir mi tutuluyor? Dizilerin iyi olmayanları 13. Bölüme kadar düşer zaten.
İşte o da kişiden kişiye değişiyor misal ben desem Emir'in Yolu ( @dizi kolik :X ) çok güzeldi desem sen ne diyeceksin. Deneklerde sıkılmış olablir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...