xBUGRAx
Süper Emekli
FARUK TURGUT @FARKTRGT 10 dk
Bize İnan destek olan dila hanım seyircilerine şükranlarımızı sunarız.
@dizi kolik
FARUK TURGUT @FARKTRGT 10 dk
Bize İnan destek olan dila hanım seyircilerine şükranlarımızı sunarız.
Bende baktım hiç bakmadım demedim ama sıkı takipçisi değilim zaten şimdi hiç bakmıyorum harbiden bir ara 9 kurşun yedi ölmedi azerizliyormuşsun kendini ele verdin )
zaten ilk bölümde onu gönderip meydanı rızaya bıraktılar rıza hakiki oğlan ona bişey olmaz ölmez normal de , azer iki sefer 9 kurşun yedi bu kurşunlar neresine girdi çıktı tam anlayamadım ama ölmedi )
hahahahah napsin adam her dizisi 6 rating mi aliyorDila Hanım 1 anlık 6 aldı diye teşekkür edip duruyor Faruk Turgut.
İşte onu da izlemeden yorumlamak yanlış hem Dila hemde Huzur için....Dila her bölüm tüfekle tabancayla bir yerlere kaçıyor zaten yani her bölüm heyecanlı. Bu bölüme özel başka bir şey yapmadıysalar eğer bu oranı alması normal değil.
Adam kanala küfürler yağdırıyordu, övseydi daha çok şaşırırdım ama bu yazdıkları aşağı yukarı aynı anlama geliyor.
yav güzel kardeşim bu diziler geçen sene zirvede olan dizilerdi bu yılda o kadar kötü değiller huzur 3-4 arası alıyo dila da bi anlık 5-6 görmüşler bundan doğal ne olabilir reytingten zerre çakmıyosunuz bari konuşmayın ya işinize gelmedi mi şike var inanmıyorum gidin bu lafları külahıma anlatın hadi bakalımDila Hanım'ın 6 ve Huzur Sokağı'nın anlıklarda 5 alması ne kadar gerçekçi sence?
Ustra kendi gününde düştü hadi onları kendince cevapladın EY için sıkıcılaştı demişsin belkide izleyici gözünde YD , AS , İntikam sıkıcılaştı.Ben gününü seviyorum ama reyting için Çarşamba ve ya Pazartesi uygun.
Ben hala gariplik olduğunu düşünüyorum.
Ustura Kemalin gününü değiştirip bitirdiler. AFK emirin yolunu herkes ilk bölüm meraktan izledi düşmesi normaldi. Ne hale gelmişti dizi.
yalan dünya yılbaşında 3e bile düştü geçen sene şike demedim ama bu kadar da değil. Çocuk değiliz en azından.
O AFK değil, EY arkadaşım EY.AFK 8 civarı ile başladı sonra 5 sonra 3'e kadar düştü....
Bilmiyorum Mert, umarım vardır izleyici çekecek sahneler o dizilerde...İşte onu da izlemeden yorumlamak yanlış hem Dila hemde Huzur için....
Kusura bakma ama bili bilmeden konusuyosun dila 6 rating alfdiginda medcezir huzur sokagi karagul boyle bitmesin falan reklamdi bi yalan dunya oynuyodu oda 2 ratingden 4e cikti ayni anlikta isinize geodigi gibi yorumlamayin olaylariDila Hanım'ın 6 ve Huzur Sokağı'nın anlıklarda 5 alması ne kadar gerçekçi sence?
Yalan Dünya neden sıkıcılaşsın? Bölümleri görmüyormusun?Ustra kendi gününde düştü hadi onları kendince cevapladın EY için sıkıcılaştı demişsin belkide izleyici gözünde YD , AS , İntikam sıkıcılaştı.
Anası babası Mira bile inanır😱 İlk defa silah görmüş zümre bunlar Hemen yusuf yusuf oldular, kaç erkek müsvettesi var hepsi geri planda kaçışıyor Yaman hariçorkunçun mirayı koruduğuna kim inanır
1 bölümde bu kadar yükselmesini normal bulmuyorum bu iki dizinin de açıkçası. TNS'yi görmeden bir şey demeyeceğim ama SBT anlıklarına göre değerlendirirsek çok tutarsız bu oranlar...yav güzel kardeşim bu diziler geçen sene zirvede olan dizilerdi bu yılda o kadar kötü değiller huzur 3-4 arası alıyo dila da bi anlık 5-6 görmüşler bundan doğal ne olabilir reytingten zerre çakmıyosunuz bari konuşmayın ya işinize gelmedi mi şike var inanmıyorum gidin bu lafları külahıma anlatın hadi bakalım
@destere Medcezir yada Yalan Dünya varken neden diloş