8 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izliyormuşsun kendini ele verdin :))

zaten ilk bölümde onu gönderip meydanı rızaya bıraktılar:) rıza hakiki oğlan ona bişey olmaz ölmez normal de , azer iki sefer 9 kurşun yedi bu kurşunlar neresine girdi çıktı tam anlayamadım ama ölmedi :))
Bende baktım hiç bakmadım demedim ama sıkı takipçisi değilim zaten şimdi hiç bakmıyorum harbiden bir ara 9 kurşun yedi ölmedi azer :kiki:

Dila her bölüm tüfekle tabancayla bir yerlere kaçıyor zaten yani her bölüm heyecanlı. Bu bölüme özel başka bir şey yapmadıysalar eğer bu oranı alması normal değil. :)
İşte onu da izlemeden yorumlamak yanlış hem Dila hemde Huzur için....

Karagül ve Medcezir başa baş gidiyorlar. :) Medcezir yorumları buraya yapılmış yine. :T:

Medcezir totalde 9`a yükselmiş reklam öncesi heyacan çok yüksekti :J

Medcezir son kısım çok iyiydi gerçekten umarım orkun vurulmaz. :D

Dila Hanım'ın 6 ve Huzur Sokağı'nın anlıklarda 5 alması ne kadar gerçekçi sence? (b)
yav güzel kardeşim bu diziler geçen sene zirvede olan dizilerdi bu yılda o kadar kötü değiller huzur 3-4 arası alıyo dila da bi anlık 5-6 görmüşler bundan doğal ne olabilir reytingten zerre çakmıyosunuz bari konuşmayın ya işinize gelmedi mi şike var inanmıyorum gidin bu lafları külahıma anlatın hadi bakalım :F:F

Yalan Dünyanın bu bölümü baya uzun sürmüş galiba. :X Daha yeni açtım ve bitti 2 saat kadar sürmüş gibi. :D

Ben de bitmiş sandım son anlıklarda hep 2 aldı da. :F

Ben gününü seviyorum ama reyting için Çarşamba ve ya Pazartesi uygun.

Ben hala gariplik olduğunu düşünüyorum.

Ustura Kemalin gününü değiştirip bitirdiler. AFK emirin yolunu herkes ilk bölüm meraktan izledi düşmesi normaldi. Ne hale gelmişti dizi.

yalan dünya yılbaşında 3e bile düştü geçen sene şike demedim ama bu kadar da değil. Çocuk değiliz en azından.
Ustra kendi gününde düştü hadi onları kendince cevapladın EY için sıkıcılaştı demişsin belkide izleyici gözünde YD , AS , İntikam sıkıcılaştı.

Dila Hanım'ın 6 ve Huzur Sokağı'nın anlıklarda 5 alması ne kadar gerçekçi sence? (b)
Kusura bakma ama bili bilmeden konusuyosun dila 6 rating alfdiginda medcezir huzur sokagi karagul boyle bitmesin falan reklamdi bi yalan dunya oynuyodu oda 2 ratingden 4e cikti ayni anlikta isinize geodigi gibi yorumlamayin olaylari

Ustra kendi gününde düştü hadi onları kendince cevapladın EY için sıkıcılaştı demişsin belkide izleyici gözünde YD , AS , İntikam sıkıcılaştı.
Yalan Dünya neden sıkıcılaşsın? Bölümleri görmüyormusun?

Feriha gittikten sonra ben EY izleyen görmedim.

Ustura 13 bölüm sürdü ya sürmedi. YD ile bir mi tutuluyor? Dizilerin iyi olmayanları 13. Bölüme kadar düşer zaten.

tatar ramazan inanılmaz bi bölüm ya dizide adeta yıldız oyuncu yağmuru var şike mi diyosunuz yd gibi bir dizinin 10 katı emek ve 10 katı kalitede olan tatar ramazanın nasıl 2-3 reytign aldığına bakacaksınız
Allah aşkına kim yalan dünya izliyor yav reytingleri her zaman dip zaten hangi aile oturup yd gibi uçuk kaçık bir diziyi izler 2 reytingten fazla alması imkansızdır 2 den fazlası şişirmedir ben inanmıyorum

tatar ramazana baya yıldız gelmiş bu ne ya dizi süper reytinge bak inanılcak gibi değil

yav güzel kardeşim bu diziler geçen sene zirvede olan dizilerdi bu yılda o kadar kötü değiller huzur 3-4 arası alıyo dila da bi anlık 5-6 görmüşler bundan doğal ne olabilir reytingten zerre çakmıyosunuz bari konuşmayın ya işinize gelmedi mi şike var inanmıyorum gidin bu lafları külahıma anlatın hadi bakalım :F:F
1 bölümde bu kadar yükselmesini normal bulmuyorum bu iki dizinin de açıkçası. TNS'yi görmeden bir şey demeyeceğim ama SBT anlıklarına göre değerlendirirsek çok tutarsız bu oranlar...

İkisi de yeni başlayan diziler olursa atak yapmalarını normal karşılarım ki bunun geçmişte çok örneği var. Ama bu diziler 2. sezonuna girmiş ve düşmüş diziler. Ve bir anda yükselmesini ben normal değerlendirmiyorum...

@destere Medcezir yada Yalan Dünya varken neden diloş (b)

yalan dünya kaliteli komedi ama benim komedilere karşı pek ilgim yok devamlılığı olmayan dizileri izleyemem komedilerdede devamlılık yok bu hafta bitince önümüzdeki hafta ne olacak acaba diye bir merak uyanmıyor rastlarsam izliyorum.
medceziri ise hiçbir zaman izlemem çağatayın oynadığı diziden bir cacık olmaz:))

kadın oyuncuda serenay:) iki dandik başrolde... sırf barış falay için bakardım ama başroldekiler, barış falayın oyunculuğunu izlememe bile engel oluyor:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...