Yine mi İntikam? 😕 Ah aga ah. Her şeyi İntikam'a, Kanal D'ye bağlamasan artık.. Bir kere Doksanlar benim tarzım bir dizi değil. Kanal D'de de yayınlansa izlemezdim. Benim izlediğim dizide aşk, aksiyon, hareket olacak ve bunlar iyi işlenecek. Ayrıca sen her Kanal D dizisine izlenmiyor derken iyi ben Doksanlar'a diyince mi kötü oldu şimdi?bana göre de tek bir Allah ın kulunu izlediğini görmediğim intikamın 3 alması çok bana göre o dizinin 1 reyting bile almaması lazım çünkü hiçkimse izlemiyo 0 yani 0 ama 3 reyting alıyo işte
doksanlar on numara dizi kanal d de olsaydı 10 reyting hakediyo derdin bırak artık bu işleri
35-36 geçe falan girdi reklamaSagolasın. Ben atlattım sayılır inşAllah sende sorunlarını aşarsın.
MY reklamdı bir kısmı. @xemrexxx
İzlemion diye dedim dusuk felan gorme diye.35-36 geçe falan girdi reklama
Çok mu kötü?Showda altindaglinin fragmani oynadi az once. Hic begenmedim, komedi gibiydi. Ben cok farkli seyler bekliyodum
Yani ben pek begenmedim ama the sopranos da biraz komediye yakin bi diziymis galiba eksi sozlukte okudum az once. Ama biraz daha agir bi tanitim beklerdimÇok mu kötü?