Kanal D de yapsa ya. Rıza baba olsa boşlukta silip süpürüyordu şimdi reytingleri.Hep FOX mu uyanıklık yapacak.
Reklam verdi kanal d, rahatlamışsındırkayıp 1'inci reklam 23:46
4 tane hata buldum yine.Tekrarlarıda vasat gitti Aky'ın.Dizi bir anda yükseldi.
Bence Atv'nin uyguladığı taktiği uyguluyor.Atv'de yükseldi biranda.
4 tane hata buldum yine.
Arka sokakların düşmesinin sebebi gönderme kanal d neden özeti kaldırdın bağlantılı bölüm çıktıKanal D de yapsa ya. Rıza baba olsa boşlukta silip süpürüyordu şimdi reytingleri.
Kanal D'nin taktiği bu arkadaşlar. @sokak sanati @xBUGRAx @mrt-06 @halukerogluFOX
Kanal D Şanslı Masa ve Keşanlı Ali Destanı zamanında aynı taktiği uygulamıştı üstelik yine aynı gün Cumartesi idi dizi. Bence Fox taktiğine geçip uzun bir özet versin dizi 20.00'da başlayıp 21.30'da yeni bölüme girsin.
Reklam verdi kanal d, rahatlamışsındır
Fox'un birde Sana bir sır vereceğim'e özel bir takiği var.Hiç özet yok 19:30da başlat 21:15'te bitir.
Fox diziye özel muamele yapıyor.
Arka sokakların düşmesinin sebebi gönderme kanal d neden özeti kaldırdın bağlantılı bölüm çıktı
Gözün aydın, Sana Bir Sır Vereceğim yarın 22:45'de bitecek. Son anda değişti. Haberin yok mu? @sokak sanati
Fox'un birde Sana bir sır vereceğim'e özel bir takiği var.Hiç özet yok 19:30da başlat 21:15'te bitir.
Fox diziye özel muamele yapıyor.
Kanala üzülmüyorum, kayıpa üzülüyorum. Karadayı o sesi geçemeyince aynı senin üzüldüğün, acuna kötü eleştiriler yönelttiğin gibimakina kafa başladı
ben reyting tahmini yapıcam o yüzden takip ediyorum
sen ne iş kendi kanalın olsa bu kadar üzülmesin kayıpın reytinglerine