Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,208
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
not yaprağına for istiyorum abiğğ.ss
not yaprağına for istiyorum abiğğ.ss
Vay vay vay. Abi fenasın ya. Hayal ettiğimden biraz farklısın. Adam karizma. 😎
Saçları uzatıp, gözlüğünün modelini değiştirip, tarz olarak farklı bir giyim ile çıksan 10 numara beş yıldız olur tabiri caizse.
Saçları uzatıp, gözlüğünün modelini değiştirip, tarz olarak farklı bir giyim ile çıksan 10 numara beş yıldız olur tabiri caizse.
Ama böyle de güzel.
Aga biraz zayıflaman lazım
Bilmem. Yorumlarına bakarak kafamda belirlediğim tip farklıydı sanki. Gözlük taktığını tahmin etmezdim mesela nedense.Ne hayal ettin
Saçları baya baya bir uzat ama, bir de o halini merak ediyorum. Hafifte kirli bir sakal.Saclar daha yeni kesildigi icin cok kisa görünüyor. Gözlük en gec 1 ay icinde degisecek. Giyim bu aksama özel zaten, diger türlü gömlek giymem
Tesekkürler
Saçları baya baya bir uzat ama, bir de o halini merak ediyorum. Hafifte kirli bir sakal.
Neyse tamam o zaman. Bir şey demedik.Sakal trasi oldum az önce Kadinlar neleri görüyor arkadas
Bu aksam bir bulusma tertip ettik, simdi kiza batmasin sakallar
Neyse tamam o zaman. Bir şey demedik.
Saçlar baya baya uzasın.Gelecek sefere not düstüm ama
1. Saclar uzayacak
2. Gözlük degisecek
3. Kirli sakal
4. Giyim tarzi degissin
Yok ya, valla ayniyim yaz aylarina göre..
Saçlar baya baya uzasın.
Aslında şu salak gözlükleri sana baya yakışırdı ya. Bence çerçevesini o tipte almalısın.
Bence biraz uzun saç + kirli sakal esmere yakışıyor bende olduğu gibi. 😎
Bence kilo vermiş @Yakamoz-Asi
Twitter profil fotoğrafına göre konuşuyorum. Belki saçları kestirdiğinden ve kamera tam yüzünün karşısında olduğunda da kilolu çıkmış olabilirsin.
Polis Gözluğü moda değil mi? En son.Evet, ismine bakma moda o.