Hadi be küçükken benim sakallarım mı varmış ben niye görmüyomSakal çok yakışmış
İmkanı yok beni görmüş olamazsın sonra koyarım şuan ne nette ne de bilgisayarda fotom var.Sende koy aga senide çok merak ediyorum ama seni sanki görmüştüm öyle aklımda kalmış
Sağol aga. Şimdi ki halimi koymam Forumdan ayrılırsam koyarım ancak ki Şubat ta gidiciyim herhalde Şubat ayında koyabilirimbu ne aga bende şimdiki halin sandım tatlıymışsın
Senin bu ayrılma tavırların hiç bitmeyecek sanırımSağol aga. Şimdi ki halimi koymam Forumdan ayrılırsam koyarım ancak ki Şubat ta gidiciyim herhalde Şubat ayında koyabilirim
eli ayağı düzgün müydü
Abi dediğim gibi forumdan ayrılacağım zaman koyabilirim ancakcesaretinden dolayı kutlarım ama şuan ki foton olsaymış daha iyi olurmuş
o zamandan belliymiş vadici olacagın bakışlara baksana
Yok be aga bu sefer farklı.İnternetin anlaşması bitiyor borcumuz olduğu için kapattırmak zorundayız.Ben maçlara çıkıp para kazanıp öyle alacam interneti İnşallahSenin bu ayrılma tavırların hiç bitmeyecek sanırım
kardeş nerden çıktı bu ayrılık olayıAbi dediğim gibi forumdan ayrılacağım zaman koyabilirim ancak
Abi dediğim gibi bankaya borç var internetin anlaşması bitiyor kendi paramla alırım alırsam ki İnşallah hoca beni ilk 11 e alırkardeş nerden çıktı bu ayrılık olayı
]
inşaallah kardeşim sen buranın neşesisinAbi dediğim gibi bankaya borç var internetin anlaşması bitiyor kendi paramla alırım alırsam ki İnşallah hoca beni ilk 11 e alır
Vay vay vay. Abi fenasın ya. Hayal ettiğimden biraz farklısın. Adam karizma. 😎