98 mi 😱😱😱 boyun kaçGeçen yaz şişkoydum bi ara öyle şişkolaştım ki 98`e kadar çıktım.
Bütün yaz spor yaptım hala da yapıyorum. Şimdi 83 kiloyum ve yine düşüyorum. Boyum da var ama. 75`e düştüm yeter.
Boyum da uzadı ama belli olmuyor.
98 nedir ya sen aşırı kilo almışsın dikkat et
Spor yapıp düştüm önemli olan o. Hala da devam.98 nedir ya sen aşırı kilo almışsın dikkat et
E dedim ya 8 kilo fazlam var. 82`ten 75`e düştüğüm an sorun yok oluyor.Boyunda uzuyorsa sıkıntı yok.
Boyun kısaymış ya. Yoksa kilo olarak 75 normal olurdu. Ben 1.83-1.84 boy 79 kilo.
valla çok tehlike kilo almak ben kilo aldığımı hissettiğim an önlemi alırım ki zayıf bi görünümüm var boy-kilo oranım normal yani sıkıntı yokSpor yapıp düştüm önemli olan o. Hala da devam.
Ben uzun süre kilolu kaldım zaten hiç kafaya takmıyordum. Daha sonra spora başladım ve düştü. Kafaya takmak en kötü şey. Boyuna yiyor insan. Spor yapıp biraz zaman geçmesini beklese olumlu sonuç alır. 3 gün spor yapıp neden zayıflamıyorum diyenler bile var.valla çok tehlike kilo almak ben kilo aldığımı hissettiğim an önlemi alırım ki zayıf bi görünümüm var boy-kilo oranım normal yani sıkıntı yok
1 74'e uzun mu diyosun?
önemli ola boyutu değil işlevi bak polata boy yok ama 11 yıldır başrol bak my ye en sevdiğin şehzade bodur musti bak cem yılmaza boy 1.67 daha da saymayayımDaha kısaları var. @xemrexxx
Şaka yaptık panpa bence senin boyunla ilgili sorunların var. Rahat ol relax.önemli ola boyutu değil işlevi bak polata boy yok ama 11 yıldır başrol bak my ye en sevdiğin şehzade bodur musti bak cem yılmaza boy 1.67 daha da saymayayım