bizde anlıklarda 11 reytingi görmek istiyoruzAnlıklarda 11 reyting görmesi Tns ile alakalı değil yani onu demek istiyorum.
Geçmeli kesinlikle. Geçerse ben My'yi Ab grununda geçeceğini bile düşünüyorum. Çarşamba komedi eksiği var. Mesela bu hafta 90'lar pek güldürmedi yani klasik bir bölüm oldu, hep klip filan vardı dizide ona rağmen yükseldi düşün.Çarşambaya mı geçsin yani?
Yalan Dünya O Ses ve Karadayı arasında 6-8 alıyordu. Rakiple alakası var mı ki?
Reklam sonrası geçer.bizde anlıklarda 11 reytingi görmek istiyoruz
Bence TNS sayesinde yükseldi.Geçmeli kesinlikle. Geçerse ben My'yi Ab grununda geçeceğini bile düşünüyorum. Çarşamba komedi eksiği var. Mesela bu hafta 90'lar pek güldürmedi yani klasik bir bölüm oldu, hep klip filan vardı dizide ona rağmen yükseldi düşün.
Bence TNS sayesinde yükseldi.
Cuma Karagül mü komedi yoksa Medcezir mi? Cuma da eksiklik var. 2 sene Cuma A/B`de lider olan dizi niyeyse düşüş yaşadı.
Yarın A/B`de daha 2 hafta öncesine kadar 4 alan Karagüle geçilirse yuh derim.
Bence Yd de sorun var. İlk sezonki gibi değil.Bence TNS sayesinde yükseldi.
Cuma Karagül mü komedi yoksa Medcezir mi? Cuma da eksiklik var. 2 sene Cuma A/B`de lider olan dizi niyeyse düşüş yaşadı.
Niye bu kadar küçümsüyorsun ki Karagül'ü.Bence TNS sayesinde yükseldi.
Bence her sezonun kendi havası vardı ve hepsini de sevdim.Bence Yd de sorun var. İlk sezonki gibi değil.
kendi dizisine hiç bakmıyo ki dizide 1 saniye bile gülemiyorsun sonra neden yükselmiyo tabi yükselmez dizi kötü açık ve net kötü.Niye bu kadar küçümsüyorsun ki Karagül'ü.
Ben de öyle düşünüyorum.karagül yarın ab de yükselip 6 yı geçebilir 5.67 idi geçen hafta sanırsam