1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya reklam 23.00

Bu hafta reklam düzeni böyle oldu.

20.00
21.00
22.00
23.00

Düşmesi buna mı bağlı acaba? (b)

Çarşambaya mı geçsin yani? :X

Yalan Dünya O Ses ve Karadayı arasında 6-8 alıyordu. Rakiple alakası var mı ki?
Geçmeli kesinlikle. Geçerse ben My'yi Ab grununda geçeceğini bile düşünüyorum. :) Çarşamba komedi eksiği var. Mesela bu hafta 90'lar pek güldürmedi yani klasik bir bölüm oldu, hep klip filan vardı dizide ona rağmen yükseldi düşün. :D

oha tatar ramazanda neler oluyor öyle beyefendi diye biri çıktı yüzünü göstermiyolar

Geçmeli kesinlikle. Geçerse ben My'yi Ab grununda geçeceğini bile düşünüyorum. :) Çarşamba komedi eksiği var. Mesela bu hafta 90'lar pek güldürmedi yani klasik bir bölüm oldu, hep klip filan vardı dizide ona rağmen yükseldi düşün. :D
Bence TNS sayesinde yükseldi. :F

Cuma Karagül mü komedi yoksa Medcezir mi? Cuma da eksiklik var. 2 sene Cuma A/B`de lider olan dizi niyeyse düşüş yaşadı.

Yarın A/B`de daha 2 hafta öncesine kadar 4 alan Karagüle geçilirse yuh derim.

Cuma Karagül mü komedi yoksa Medcezir mi? Cuma da eksiklik var. 2 sene Cuma A/B`de lider olan dizi niyeyse düşüş yaşadı.

AB'de 6 alır bu hafta Karagül. :D

bizim forum çok yenilikçi tartışma çıkarma-konularda alakasız mesajlar yazma konusunda şike tartışması vardı uefa son sözü söyledi, tuba-beren oldu-vadi-beren oalyına döndük-vadi arayı açtı gezi parkı oldu olay-o bitti ab-total oldu-şimdi bazıları pompişik yöntemlerle my yi devirme çabaları içinde yeni tartışma konumuz hayırlı olsun :F

Bence Yd de sorun var. İlk sezonki gibi değil. :D

Kıyasıya rekabet tam da bu olsa gerek! Birbirinden cevval yarışmacıları ile "Bir Milyon Kimin" birazdan başlıyor!

Niye bu kadar küçümsüyorsun ki Karagül'ü. :)