hacı dua bişeyin olması için yapılmaz yoksa nihat hocaya sorarsan seni kalaylayabilir diye söylüyom )))dediğine katılıyorum nihat hocaya twitterdan sorucam doksanları 2.5 reytingten 5 e çıkması için okuyup üflemediyse reyting sistemine inanmamalı
hacı dua bişeyin olması için yapılmaz yoksa nihat hocaya sorarsan seni kalaylayabilir diye söylüyom )))dediğine katılıyorum nihat hocaya twitterdan sorucam doksanları 2.5 reytingten 5 e çıkması için okuyup üflemediyse reyting sistemine inanmamalı
hiç sanmıyorum sezonluk telif hakkını ödemiş kanal bir bölümü 230 bin gibi rekor ücretle satiyi 3 reyting alsa da pat çat reklam veriyiİntikam şu an kötünün iyisi. Eğer ki yeni yayına soktuğu diziler patlasaydı İntikam şu an final olmuştu 😉 Neredeyse bütün dizileri battığı için İntikam yine memnun ediyor az da olsa kanalı. Yani 4 ayak üstüne düştü biraz da İntikam/Beren
kalaylasın gümüşlesin farketmezhacı dua bişeyin olması için yapılmaz yoksa nihat hocaya sorarsan seni kalaylayabilir diye söylüyom )))
Kayıpta kazanmadığını nerden biliyosun? Bilmeden yazmasak.. merhamet ab de 5 alıyor, fatih ise 1 buçuk. Şimdi bu ikisi aynı gelirimi sağlıyor? Çok inandırıcı cidden..kanal d'nin reklama girmesine kızıyorsunuzda bu kanal nasıl para kazanacak
fatih kayıp ve merhamette 2 reklam veriyor hiçbirşey kazanamıyor
intikam güneşi beklerken ve yalan dünyada para kazanacakki bu gemi yürüsün
intikam alma uzatılınca yada yapılması gereken gibi yapılmayınca seyirci sıkılıyor ve diziyi bırakıyor. sürekli bu duyguyu ayakta tutmak lazım haklısınİntikam almıyor zaten son bölümlerde, bu koz unutulmuş sanki dizide halbuki dizi bunun üzerine kurulu
Furkan ben de robot değilim her insan hata yapar. Çok klişe oldu.Çok yanlış hata yapıyorsun son günlerde
Totallik bir cümleydi yine. @xemrexxxFurkan ben de robot değilim her insan hata yapar. Çok klişe oldu.
Abi ona bakarsak Star TV'den sonra ki sezonlar bana hiç tat vermedi ama yine bu sezon daha iyi gibi TNT sezonuna göre.Ne yani yalanmi söyleyelim bu sezon tam bir hayal kirikligi. Gecen sezon yayinlanan müthis bölümlerden sonra beklenti büyüktü...
kayıp herhefta gece 12'de veiyor reklamı dizi biterken başladığından beri hep 2 reklam verdiKayıpta kazanmadığını nerden biliyosun? Bilmeden yazmasak.. merhamet ab de 5 alıyor, fatih ise 1 buçuk. Şimdi bu ikisi aynı gelirimi sağlıyor? Çok inandırıcı cidden..
Kazanıyor ki kanal tutuyor.kayıp herhefta gece 12'de veiyor reklamı dizi biterken başladığından beri hep 2 reklam verdi
merhamet buhafta 5 aldı oda ilk reklamı 23:45'te verdi toplam 2 reklam verdi
fatihi yazmaya gerek yok
sorum şu:kayıp ve merhamet 3-4 reyting ve 2 reklamla ne kazanıyor?
İmaj hiçbir şeydir susuzluk her şey diyorsun Valla ben onu bunu bilmem Kanal D'nin Aşk-ı Memnu ve FSN ile destan yazdığı "Perşembelerin fatihi" imajı yerle bir oldu mu; oldu. İstediği kadar para kazansın, Fatih dizisi gibi yanlış ata oynayacağı X bir dizi ile o kazandığı paralar anında çöp olur. Ama Perşembenin fatihi Kanal D imajını biraz zor kazanır artık...hiç sanmıyorum sezonluk telif hakkını ödemiş kanal bir bölümü 230 bin gibi rekor ücretle satiyi 3 reyting alsa da pat çat reklam veriyi
kalaylasın gümüşlesin farketmez