Show Tv'de Show Başlayabilecek mi ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Malumunuz uzunca bir süredir Show Tv için işler yolunda gitmiyor. Yaptığı dizilerden bir türlü umduğunu bulamayan Show Tv birkaç transfer haberiyle gündeme gelmişti. Ancak yaptığı iki transfer dizide kanalı yeterince sırtlayabilmiş değil.

Benim İçin Üzülme total olarak Salı günlerini bir nebze olsa idare etse de AB grubunda çok kötü oranlar alıyor.

Bu durumun aynısı Dila Hanım içinde geçerli dizi totalde ortalama oranlarla giderken, AB grubunda durumun tam tersini görmekteyiz. Peki bu iki dizi daha ne kadar sürer, Show Tv'yi Salı ve Cuma günleri ne kadar sırtlayabilir merak konusu. Bana kalırsa Dila Hanım gün değişikliğine gidip Perşembe gününe gelmeli diye düşünüyorum. Çünkü Perşembe günü kadın ağırlıklı total dizisi neredeyse yok. İntikam var ama onun da düşen reytinglerini Dila Hanım kendine çekebilir düşüncesindeyim.

Benim İçin Üzülme için en uygun gün zaten Salı görünüyor yerinde kalması kanal için en uygunu olur. Onun haricinde daha da kötü etkilenebilir.

Gelelim diğer dizilerine Pazartesi günleri ekrana gelen Bebek İşi. Bu dizi başlangıç olarak sağlam adımlarla başladı ama sonrasında iyice düşüşe başladı. Öyle ki geçen hafta totalde 1.75 AB grubunda ise 1,29 reyting oranı aldı. Pazartesi günleri kesinlikle harcanıyor Show Tv'nin bunu söyleyebilirim.

Show Tv'nin uzun süredir bel kemiği olan dizisi ise Çarşamba günleri yayınlanan Pis Yedili. Ortalama olarak baktığımızda en iyi reyting alan dizisi de bu diyebiliriz. Ama yine de bu oranların da yetersiz olduğunu düşünmekteyim ben. Yeni gemilere yelken açma vakti olduğunu düşünüyorum. Çarşamba gününe çok sağlam bir yapım gelmeli ki ben bunun kesinlikle ''Sevdaluk'' olmasından yanayım. Umarım kanal yönetimi sesimi duyar.

Perşembe günü yayınlanan bir dizisi yok kanalın. Bence bu açığı az önce de söylediğim gibi Dila Hanım ile kapatmalı kanal.

Cuma gününe baktığımızda ise şimdilik bir filmle kapatılması taraftarıyım ben. Cumartesi günü bence Firuze yayınlanmalı ve Pazar günü için de Adını Kalbime Yazdım gelmeli.

Show Tv için şuan tek şansı Firuze ve Sevdaluk'u uygun bir güne atıp tutmasını sağlamak olacak. Adını Kalbime Yazdım ilk bölümüyle çok kötü başlangıç yaptı. Ama tüm total dizilerinin olduğu güne atarlarsa olacağı buydu. Pazar günü bu dizi için en uygunudur.

Bakalım yeni diziler başladığında SHOW TV için gerçekten Show başlayabilecek mi ?

Başlar ama zaman gerekiyor. Daha yeni yeni oturmaya başladı. Yeni dizilerden özellik Sevdaluk herkesin dikkatini şimdiden çekti.

Gelecek sezon daha da iyi olacaktır inş. :)

Yılların A/B kanalını total kanalına çevirmeye çalışıyorlar... PT1'de hep total, PT2'de ise başta Okan Bayülgen işleri olmak üzere A/B işleri var. İlginç bir yapılanma gerçekten, bence durumları pek parlak gözükmüyor. Kanal sıralamalarını pek takip etmiyorum son dönemde ama Fox'u bile geçemezler herhalde bu tabloda...

İşleri zor ama Sevdaluk ile Altındağlı dizileri tutacak gibi duruyor. Firuze ise kapalı kutu zaten. Adımı Kalbine Yazdım ilk haftadan harcandı daha da doğrulamaz. Yeni dizilerini doğru günlere koyabilirlerse bir umut ışığı olabilir kanal için.

İşleri zor ama Sevdaluk ile Altındağlı dizileri tutacak gibi duruyor. Firuze ise kapalı kutu zaten. Adımı Kalbine Yazdım ilk haftadan harcandı daha da doğrulamaz. Yeni dizilerini doğru günlere koyabilirlerse bir umut ışığı olabilir kanal için.
Firuze`nin tutacağını sanmıyorum konusu klasik aşk olacak gibi

Firuze`nin tutacağını sanmıyorum konusu klasik aşk olacak gibi
Klasik aşktan ziyade başroller pek umut vermedi bana. Show'un en tutacak dizisi Sevdaluk. Onu da yanlış bir güne koyup harcarlarsa kanala geçmiş olsun.

show için bu sene geçiş dönemi hamleyi seneye yaparlar diye tahmin ediyorum

Show TV'nin gecis döneminde oldugu icin suan ki durumu 'normal'. Ama Sevdaluk dizisi sanirim tek umutlari. O da tutmazsa hayirlisi...

Sevdaluk şuanda yapanileceği en iyi iş gibi ama kanal sahipleri umutlu Billboard'lar full Show başlıyorla kaplı.:D

star gibi transfer yapıp kaliteli olduk demesinler dimi @mrt-06 :A
Star Show sayesinde lider o olmasa 6. kanal olacaklardı Star diye bir kanal mı var ki o Show 2. :F

Neyse bence yakın zamanda bir düzelme beklemiyorum yani şu sezon içerisinde ama tabii sürprizler yapabilir 1 sene toparlanma süreci olur çünkü her kanal satılınca hemen zirveye oynayamaz zor yani. O yüzden iyi programlar üreterek ve sağlam 1 transfer yaparak ortalamaya yakın kalabilirler. :)

show tvin sorunu 1-2 reyting alan yapimlari 5-10 umuduyla yniden sunmak, bunlarin devri bitti yeniden olmaz, umudun olmasin:
okan bayulgen - var misin yok musun - dila hanim - bulent ersoy show .......
bu kadar parayai 3 iddiali diziye verse atv gibi kurtarir.
şuanki dizilerin hiç biri bana iddiali gelmedi.

Sevdaluk merakla beklediğim tek dizi. Kesinlikle günü Çarşamba olmalı. :) Ama Pis Yedili var işte. :D

Dila Hanım ve Benim İçin Üzülme yerine reytingi iyi olan yapımlar transfer etseydi Show başlardı elbette ama bu haliyle Show'un yakın zamanda başlayacağını sanmıyorum. Konuda Perşembe gününe Dila Hanım gelsin demişsin Deniz ama Dila Hanım o günde iyi bir iş yapamaz. Ocak ayında final yapması kesindir herhalde. Aynı şey Benim İçin Üzülme içinde geçerli. Bu iki dizinin de iş yapamayacağı çok açıkken hangi akılla transfer ettiler gerçekten anlamıyorum...

Yeni dizilerinde çok yüksek oranlar alacağını sanmıyorum. Sevdaluk perşembe Firuze'de pazartesi günü yayınlanacakmış. Her iki dizininde o günlerde işi bir hayli zor gibi görünüyor...

Kısacası transfer olmadan başlaması zor bence Show'un...

Bu sezon cok zor sezonu 5. Knal olrak kapatir bence akyden cok umutluydum dip yapti yeni baslicaklrdan ask ekmek hayaller disinda cok umutluyum insallah onlar tutar altindagliyi ve sevdalugu merakla bekliyorum ozellikle

Dila Hanım ve Benim İçin Üzülme yerine reytingi iyi olan yapımlar transfer etseydi Show başlardı elbette ama bu haliyle Show'un yakın zamanda başlayacağını sanmıyorum. Konuda Perşembe gününe Dila Hanım gelsin demişsin Deniz ama Dila Hanım o günde iyi bir iş yapamaz. Ocak ayında final yapması kesindir herhalde. Aynı şey Benim İçin Üzülme içinde geçerli. Bu iki dizinin de iş yapamayacağı çok açıkken hangi akılla transfer ettiler gerçekten anlamıyorum...

Yeni dizilerinde çok yüksek oranlar alacağını sanmıyorum. Sevdaluk perşembe Firuze'de pazartesi günü yayınlanacakmış. Her iki dizininde o günlerde işi bir hayli zor gibi görünüyor...

Kısacası transfer olmadan başlaması zor bence Show'un...
Sevdaluk demek Perşembe günü he o zaman bence şansı çok yüksek. :D