Kanal D'de Şok Düşüş !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o her dizide var :F mesela halktan uza denilen dizilerden kayıp taki anne rolü her anne öyle davranır çocuğuna bişi olsa :) ya da intikamdaki gibi ailen kötü bir şey yapsa onları ele veipr-korumak arasında tereddüt eder herkes

konumuz o mu lo :T:
Benim için konu o şuan neyse ya zaten sondu artık. :)

dediğin oyunculuk sana psikodram dan bahsetmiştim o bu işte. ailesini çevresi insan bir bütün o karakter inslara empatik gelecek bunun yapmanın yoları var mesela amerikan filimlerde çocuk sınıfa girer yer vermez yada okul servisi kaçar yetişemez biz acırız saf çoga o çocuk bizden bir olur. kayıpta en büyük sorun bu soguk dizi hiç bir karakteri seyirci sevmedi. tek komiser gazeteci kılıklı adam biraz sempatik diğerleri berbat. bu senarist hatası. karakteri sevdirmeden empati duydurmadan çocugunu kaçırttın
kaçak ta çocuğu sevdirmeden öldürdüler anası babası ile yeterince sahnesi yoktu nasıl empati kurucaz şimdi (b)

Peki Samanyoluda niye tutuyor? (b)

Yalan Dünya Samanyoluya transfer olsa Total dizisi olur mu? Ve ya Samanyolu ilk defa A/B`de 3 reytingi geçer mi? :F

AGB kaç ülkede ölçüm yapıyor. Bence boşuna ayağını kaydırdılar. Hiçbir şey de ispat edemediler. Suç ıspatlanmadı. En güveniliri oydu bence.
yok hacı agb fenan falsoları vardı burda kaç kez garipliklerini yazdık. arka sokaklar 15 reyting aldı gözünü seveyim agb yi savunmayın ))) bir kanalın her yaptıgı dizi tutar mı garip bir durum var. tns de dagılım yine iyi.. kanalların kendi kitleleri var yalan dünyada samanyolunda izlenmez.. samanyolu bu koydu dizilerle ab de iyi sonuç alması imkansız çünkü adamlar senaryo yazarken beyinlerini kapıda çıkarıp yazıyorlar çünkü )))

yok hacı agb fenan falsoları vardı burda kaç kez garipliklerini yazdık. arka sokaklar 15 reyting aldı gözünü seveyim agb yi savunmayın ))) bir kanalın her yaptıgı dizi tutar mı garip bir durum var. tns de dagılım yine iyi.. kanalların kendi kitleleri var yalan dünyada samanyolunda izlenmez.. samanyolu bu koydu dizilerle ab de iyi sonuç alması imkansız çünkü adamlar senaryo yazarken beyinlerini kapıda çıkarıp yazıyorlar çünkü )))
Yine de izleniyor.:X Küçük Gelin saat 9`da 10 reyting barajını aşıyor bunu Vadi bile yapamıyor. :X

Arka Sokakların geçen sene TNS`de 10 almışlığı var. İlk senesinde 15 almış çok mu? Adanalı bile aldı o rakamı. :X

Şüphe de AGB`di, Nuri de. Onlar niye tutmadı? (Hatırladıklarım)

Bir gün daha bekleseydin o zaman tam halini yayınlasaydın ya da sade Pazar'ın bir önceki haftaki reytinglerini koyabilirdin belli ki işine gelmiş bu durum. :D
Yarın okulum var o yüzden tablo yapamazdım geçen haftayı eklemek istemedim çünkü baz aldığım hafta değildi. Ayrıca işime gelmemiş olsaydı sırf o dizi için ayrı bir başlık açıp tebrik etmezdim. :) :)

kaçak ta çocuğu sevdirmeden öldürdüler anası babası ile yeterince sahnesi yoktu nasıl empati kurucaz şimdi (b)
ölen çocuga niye empati kuracan ))) zaten çok şeker gibi 5 dakika izlesen çocugu seversin. çocugu öldürmeleride psikodramın parçası ne zaman öldüler çocuğu?? dizinin sonunda. neden? dizinin sonuna kadar serhatı seyirciye sevdirdi senarist kahram yaptı karısına düşkü iyi bir baba yardımsever yaptı. ondan sonra çocugunu öldürdi. biz boşuna kaçak yılın dizisi demiyoruz adamlar senorya matamtiğini bire bire en iyi uyguluyorlar. tabi burda gürkan uygunun senaristin yazdıklarını çokiyi oynaması psikodramı kolaylaştırdı..

ölen çocuga niye empati kuracan ))) zaten çok şeker gibi 5 dakika izlesen çocugu seversin. çocugu öldürmeleride psikodramın parçası ne zaman öldüler çocuğu?? dizinin sonunda. neden? dizinin sonuna kadar serhatı seyirciye sevdirdi senarist kahram yaptı karısına düşkü iyi bir baba yardımsever yaptı. ondan sonra çocugunu öldürdi. biz boşuna kaçak yılın dizisi demiyoruz adamlar senorya matamtiğini bire bire en iyi uyguluyorlar. tabi burda gürkan uygunun senaristin yazdıklarını çokiyi oynaması psikodramı kolaylaştırdı..
kayıp ta da ilk 2 bölüm bol bol geçmişten gösterdiler sahneleri :D neyse boşver buradan bişi çıkmaz

Yine de izleniyor.:X Küçük Gelin saat 9`da 10 reyting barajını aşıyor bunu Vadi bile yapamıyor. :X

Arka Sokakların geçen sene TNS`de 10 almışlığı var. İlk senesinde 15 almış çok mu? Adanalı bile aldı o rakamı. :X

Şüphe de AGB`di, Nuri de. Onlar niye tutmadı? (Hatırladıklarım)
bir hafta 15 alıp diğer hafta 10 bile alalamamıştı ama ))) adanalının çizgi belliydi. adamların reytinglerinde oynama yoktu

bir hafta 15 alıp diğer hafta 10 bile alalamamıştı ama ))) adanalının çizgi belliydi. adamların reytinglerinde oynama yoktu
Geçen sene de Rıza Baba ölünce 6`dan 10`a fırladı. :D Doksanlar 3 reytingden 6`ya fırladı. Bence bunlar da normal değil. :D

Hıyanet Sarmalı Kanal D`deki dizilerden iyi başlangıç yaptı. :F

Geçen sene de Rıza Baba ölünce 6`dan 10`a fırladı. :D Doksanlar 3 reytingden 6`ya fırladı. Bence bunlar da normal değil. :D

Hıyanet Sarmalı Kanal D`deki dizilerden iyi başlangıç yaptı. :F
doksalar için çarmba yazdım gariplik var diye.. rıza baba ölünce oynaması normal hiç bişey olmadan oynaması garip.. kurtlarda polatın ölmesi bile 2-3 reyting oynatıyor

kayıp ta da ilk 2 bölüm bol bol geçmişten gösterdiler sahneleri :D neyse boşver buradan bişi çıkmaz

sana sane açıklanmaz bu bütün bir iş flashback diziden insaları sogutur genelde iyi yazılmadıysa (kısaysa tamamen diziden koparıyor)

Forumda arama bölümüne Ekim haftalık yaz oradan geçen senenin 15 Ekim haftalık reytingini bul Yalnız arama yapaarken sadece başlıkta kutucuğunu işaretlemeyi unutma. :X

Ama büyük ihtimal Perşembe 20.00'dır. :X

Yok Google'a yazdım 18 Ekim 2012 reyting diye. :D Evet 20.00'de başlamış. :D

Aynen. :D Kayıp Şehir'de çok iyiydi Perşembe..
Pazartesi 22.45`te 5-6 aldı diye Kayıp Şehiri aldı ordan. Şimdi Fatih 2 alıyor. :X

Arka Sokaklar Totalde 7 alıyor diye gün değiştirdiler.

Yalan Dünya Cuma totalde 5.52, A/B`de 9.64 alırken geçti Pazartesiye. Sırf o günü kurtarmak için.

Kuzey 6 alınca 22.00`ye kaydı.

BBEB 8 reyting alıyordu.

Neyse duygulandım. :T :X