my nasıl mı ilgi çekiyo atasını yanlış göstererek kanuniyi haremden çıkarmayarak ilgi çekiyo fatihte de öyle yapabilirlerdi ama yapmadılar üstelik m.akifte ki karizma haliti 10 a böler 5 le çarpar at sırtında ölmüş hayatı savaşalrda geçmiş bir imparatoru sen haremden dışarı çıkarmaz kızları dekolteli gösterirsen ilgi çeker malesefsenin ilgini çekmiyor olabilir çalkuşunda aile çok da güzel var adam ailesi için hapse girdi izlemeden konuşmayalım
intikamda şahika her şeye çocukları için katlanıyor yoksa kendisini de kocasını da ihbar ederdi şimdiye
fatih te şanssızlık yok baştan hata var my nasıl ilgi çekiyor da izleniyor acaba
güldüm valla bu mesaja fatih i izlemedin mi hiç fatih in oğlu veziriazamın karsıyla ilişki yaşıyor fatih burnunun ucundaki olaydan haberi yok veziriazamı papalık ajanı maşallahçok güzel gösteriyorlarmy nasıl mı ilgi çekiyo atasını yanlış göstererek kanuniyi haremden çıkarmayarak ilgi çekiyo fatihte de öyle yapabilirlerdi ama yapmadılar üstelik m.akifte ki karizma haliti 10 a böler 5 le çarpar at sırtında ölmüş hayatı savaşalrda geçmiş bir imparatoru sen haremden dışarı çıkarmaz kızları dekolteli gösterirsen ilgi çeker malesef
Bunlar öznel şeyler senin ilgini çekmez konusu başkasının çeker.dizide her hangi bir noktayı kendinde bulabilirsin mesela karadayıda mahirin ailesi falan olur kaçakta mematinin ailesine sevgisi falan vadide polatın sevdiklerine gösterdiği koşulsuz bağlılık falan falan uzar gider en önemlisi konusu ilgi çekici olacak
kayıp: ilginizi çekiyo mu konu olarak hayır
aşk: ilginizi çekiyo mu hayır basit bi aşk hikayesi
çalıkuşu: ilginin i si bile yok konusu klasik aşk
fatih: bu dizi olabilirdi ama şanssızlıklar peşini bırakmadı
konu açmadın ama mesajlarından belli oluyo
Ozan'a diyecek lafım yok beni çok şaşırttı.nasıl kendinde buluyon ya okula ferrariyle giden hele liseye varsa söyleyin yeni dizilerden kaçak ve medcezir son derece kaliteli işler ve reyting alıyolar iyi iş yaparsan reyting alır fazla uçmamak lazım
admin sende kanal d yi koruyosun hep bişey diyomuyuz
sen de beni şaşırtın kastettiğim kanalı direkt şov anladınOzan'a diyecek lafım yok beni çok şaşırttı.
Tabloya geçen haftanın verisini ekledim. @denizz19 , @xemrexxx , @Yakamoz-Asi , @EveN
Senelerdir transfer yapmıyor. Bence Küçük Gelini transfer etsin o zaman da düşük alırsa demekki var bu işte bir şey.kanal d de kötü dizide iyi dizide aynı bantta hemen hemen. sanki tns bir baraj koymuş kanal d ye geçme kardeşim bunu diyor )))) özelikle bu baraj totalde çok gözleniyor. ab de ise biraz biraz güneşi beklerken bozuyor.. @pompy ile kadar kafa bulsarda haklı oldugu yön var. agb ne kadar yanlış ölçüyorsa tns de o kadar yanlış ölçüyor garip garip sonuçların geldiği oluyor aynı agb de oldugu gibi bir dizi birden %33 yukarı alıp düşüyor. bir kanal bir günde tüm yapımları artıyor mesela.. tabi bunlar agb de daha fazla olurdu tns yinde de kredisi var şimdilik
kanal d yapması gereken yeni sisteme ayak uydurmak. ama ne kadar ayak uydurursa uydursun belli bir barajı aşamayacak gibi totalde üst rakamlar beklemesin mesela çalıkuşu rekleri boguk dönem bize biraz uzak fahriyenin oyunculugu kötü ama aldıgı reytingten daha iyisini hak ediyor diğer dizileri o kadar başarılı değil.
kendini bulma olayı o değil hacı )) karakter olarak insanıdavranışlarında kendini bulacaksın iyilik yapması kızması yoksa kimsenin hayatı dizilerdeki gibi değildiğer dizilerde kendimden çok şey buşuyorum cidden mesela bnm arkdaşımın babası suçsuz yere hapse düştü arkadaşım da onu kurtamrk için adliyeye sızdı; bizim hocanın kuzeni de israil konsolosluğunu basıyor haftada bir;bizim köyde hala 12 yaşında evlendirilen birileri var sanırsam; ondan sonra pis yedilideki orço gibi espri yapanlarla dolu etraf; hatta ve katta geçen gün medcezirdeki gibi zengin bir avukat gel bizim eve bahçıvan old dedi valla bak
Foruma emek vermek konu açmak zaten zor iş yapan da az ki ben foruma üye olduğumdan beri inceleme yaparım bir kere taraflı yorum yapmadım ama öyle nitelendiriliyorum çok mutlu oldum şuan.sen de beni şaşırtın kastettiğim kanalı direkt şov anladın
diğer dizilerde kendimden çok şey buşuyorum cidden mesela bnm arkdaşımın babası suçsuz yere hapse düştü arkadaşım da onu kurtamrk için adliyeye sızdı; bizim hocanın kuzeni de israil konsolosluğunu basıyor haftada bir;bizim köyde hala 12 yaşında evlendirilen birileri var sanırsam; ondan sonra pis yedilideki orço gibi espri yapanlarla dolu etraf; hatta ve katta geçen gün medcezirdeki gibi zengin bir avukat gel bizim eve bahçıvan old dedi valla bak
o her dizide var mesela halktan uza denilen dizilerden kayıp taki anne rolü her anne öyle davranır çocuğuna bişi olsa ya da intikamdaki gibi ailen kötü bir şey yapsa onları ele veipr-korumak arasında tereddüt eder herkeskendini bulma olayı o değil hacı )) karakter olarak insanıdavranışlarında kendini bulacaksın iyilik yapması kızması yoksa kimsenin hayatı dizilerdeki gibi değil
konumuz o mu loForuma emek vermek konu açmak zaten zor iş yapan da az ki ben foruma üye olduğumdan beri inceleme yaparım bir kere taraflı yorum yapmadım ama öyle nitelendiriliyorum çok mutlu oldum şuan.
görünen o ama kanal d nin kızmasın bu duruma agb de her dizisi tutarken konuşak. ben kanal d her dizisi tutarken de konuşuyordum haksızlık var diyordum şimdide söylüyorum. kanal d bana haksızlık yapılıyor diye düşüp şikayet etmeyecek yeni sisteme ayak uyduracak.Senelerdir transfer yapmıyor. Bence Küçük Gelini transfer etsin o zaman da düşük alırsa demekki var bu işte bir şey.
Eskiden Kanal D en avantajlı kanaldı, şimdi en avantajsız kanal Kanal D, en avantajlısı Samanyolu oldu.
Yahu tabloyu düzelttim bakmadın mı hala.Çalıkuşu ab de intikamdan daha yüksek almış söyliyim de karışıklık olmasın
Peki Samanyoluda niye tutuyor?görünen o ama kanal d nin kızmasın bu duruma agb de her dizisi tutarken konuşak. ben kanal d her dizisi tutarken de konuşuyordum haksızlık var diyordum şimdide söylüyorum. kanal d bana haksızlık yapılıyor diye düşüp şikayet etmeyecek yeni sisteme ayak uyduracak.
küçük gelin kanal de totalde de ab de de dökülür. boşuna almasın işte adını kalbime yazdımın durumu ortada en kaliteli aga dizisi durum feleket )))
dediğin oyunculuk sana psikodram dan bahsetmiştim o bu işte. ailesini çevresi insan bir bütün o karakter inslara empatik gelecek bunun yapmanın yoları var mesela amerikan filimlerde çocuk sınıfa girer yer vermez yada okul servisi kaçar yetişemez biz acırız saf çoga o çocuk bizden bir olur. kayıpta en büyük sorun bu soguk dizi hiç bir karakteri seyirci sevmedi. tek komiser gazeteci kılıklı adam biraz sempatik diğerleri berbat. bu senarist hatası. karakteri sevdirmeden empati duydurmadan çocugunu kaçırttıno her dizide var mesela halktan uza denilen dizilerden kayıp taki anne rolü her anne öyle davranır çocuğuna bişi olsa ya da intikamdaki gibi ailen kötü bir şey yapsa onları ele veipr-korumak arasında tereddüt eder herkes
konumuz o mu lo