Kanal D'de Şok Düşüş !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada her sezon başında bu sezon biter dediğimiz Arka Sokaklar kanalın en iyi ikinci dizisi durumunda ya helal olsun. :D (Birincisi Güneşi Beklerken - listede neden yok anlamadım)
En iyisi o olduğu için koymamış. Koysan ya 8.40 aldığı geçen haftayı değil mi ama. :D

Bilmiyorum ama inşallah yayınlanmamıştır falan bu hafta da o yüzdendir yoksa taraf olmak adınaysa kötü. :D
1.) Diziyi her hafta izliyorum.
2.) Geçen haftayı baz almadım yani yeni haftayı baz aldım mantıken Pazar reytingleri açıklanmadığına göre listede olmaması doğal demi?
3.) Ben hiç bir zaman taraflı bir inceleme yapmadım. :) :)

Aynen harcadı diziyi.oradan belliydi zaten bu duruma düşeceği.Büyük ah aldı kanal.:D
Kesinlikle öyle. Bu sene doğru dürüst diziler yapmadı en başından belliydi çoğu dizinin tutmayacağı. Fatih tutmayacağı en belli işti. Benim için en büyük hayal kırıklığı ise Kayıp oldu. Total neyse de Ab grubunda ciddi oranlar bekliyordum.

kanal d türk toplum yapısını geleneklerini vs. hiçe saydığı için bu durumda kanal d nin hangi dizisinde kendinizden birşey buluyosunuz soruyorum hangisinde hepsi uçuk kopuk diziler

2.) Geçen haftayı baz almadım yani yeni haftayı baz aldım mantıken Pazar reytingleri açıklanmadığına göre listede olmaması doğal demi?
Sen baz al boşver. :F Gönlü kalmasın ekibin. :D

kanal d türk toplum yapısını geleneklerini vs. hiçe saydığı için bu durumda kanal d nin hangi dizisinde kendinizden birşey buluyosunuz soruyorum hangisinde hepsi uçuk kopuk diziler
Kendimde bulduğum tek dizi Güneşi Beklerken. :D

Bir gün daha bekleseydin o zaman tam halini yayınlasaydın ya da sade Pazar'ın bir önceki haftaki reytinglerini koyabilirdin belli ki işine gelmiş bu durum. :D

nasıl kendinde buluyon ya okula ferrariyle giden hele liseye varsa söyleyin :D yeni dizilerden kaçak ve medcezir son derece kaliteli işler ve reyting alıyolar iyi iş yaparsan reyting alır fazla uçmamak lazım

Bir gün daha bekleseydin o zaman tam halini yayınlasaydın ya da sade Pazar'ın bir önceki haftaki reytinglerini koyabilirdin belli ki işine gelmiş bu durum. :D
admin sende kanal d yi koruyosun hep bişey diyomuyuz :D

nasıl kendinde buluyon ya okula ferrariyle giden hele liseye varsa söyleyin :D yeni dizilerden kaçak ve medcezir son derece kaliteli işler ve reyting alıyolar iyi iş yaparsan reyting alır fazla uçmamak lazım

:D Neden uç kısımları baz alıyorsun sadece. Ayrıca Kaçak ve Medcezir de kendinden ne buluyorsun o zaman. :D

diğer dizilerde kendimden çok şey buşuyorum cidden mesela bnm arkdaşımın babası suçsuz yere hapse düştü arkadaşım da onu kurtamrk için adliyeye sızdı; bizim hocanın kuzeni de israil konsolosluğunu basıyor haftada bir;bizim köyde hala 12 yaşında evlendirilen birileri var sanırsam; ondan sonra pis yedilideki orço gibi espri yapanlarla dolu etraf; hatta ve katta geçen gün medcezirdeki gibi zengin bir avukat gel bizim eve bahçıvan old dedi valla bak :)

:D Neden uç kısımları baz alıyorsun sadece. Ayrıca Kaçak ve Medcezir de kendinden ne buluyorsun o zaman. :D
kaçak ın konusu çok ilgi çekici oyuncular süper g.u- b.h- m.a süper oyuncular mematiyi kendimde buluyorum napıcan :kiki:
medceziri izlemiyorum 1-2 bölüm öylesine baktım :d

Küçüklükten beri polisliği çok severim. ARka Sokaklara 2.sezonda başladım 1.sezonu internetten bitirdim. Benim kendimde bulma sebebim tabiki polislik :D

kaçak ın konusu çok ilgi çekici oyuncular süper g.u- b.h- m.a süper oyuncular mematiyi kendimde buluyorum napıcan :kiki:
medceziri izlemiyorum 1-2 bölüm öylesine baktım :D
Bak ama kendin söylüyorsun Kaçak'ın konusu ilgi çekici ve kendimde Mematiyi buluyorum diyorsun yani diziden bir şeyler değil. Aynı şekilde Güneşi Beklerken de öyle işte ben de Kerem de kendimi görüyorum desem tatminkar olur mu bence olmaz. :)

Ne zaman Kanal D'yi veya başka kanalı koruyan bir konu açtığımı gördün? :D

diğer dizilerde kendimden çok şey buşuyorum cidden mesela bnm arkdaşımın babası suçsuz yere hapse düştü arkadaşım da onu kurtamrk için adliyeye sızdı; bizim hocanın kuzeni de israil konsolosluğunu basıyor haftada bir;bizim köyde hala 12 yaşında evlendirilen birileri var sanırsam; ondan sonra pis yedilideki orço gibi espri yapanlarla dolu etraf; hatta ve katta geçen gün medcezirdeki gibi zengin bir avukat gel bizim eve bahçıvan old dedi valla bak :)
dizide her hangi bir noktayı kendinde bulabilirsin mesela karadayıda mahirin ailesi falan olur kaçakta mematinin ailesine sevgisi falan vadide polatın sevdiklerine gösterdiği koşulsuz bağlılık falan falan uzar gider en önemlisi konusu ilgi çekici olacak
kayıp: ilginizi çekiyo mu konu olarak hayır
aşk: ilginizi çekiyo mu hayır basit bi aşk hikayesi
çalıkuşu: ilginin i si bile yok konusu klasik aşk
fatih: bu dizi olabilirdi ama şanssızlıklar peşini bırakmadı

Ne zaman Kanal D'yi veya başka kanalı koruyan bir konu açtığımı gördün? :D
konu açmadın ama mesajlarından belli oluyo :D

Küçüklükten beri polisliği çok severim. ARka Sokaklara 2.sezonda başladım 1.sezonu internetten bitirdim. Benim kendimde bulma sebebim tabiki polislik :D
doğrudur aga mesela benim bi arkadaşım ekip1 i çok seviyo çünkü özel hareketçaı olmak istiyo bu gibi nedenlerde var ama istisna oluyo genelde :D

dizide her hangi bir noktayı kendinde bulabilirsin mesela karadayıda mahirin ailesi falan olur kaçakta mematinin ailesine sevgisi falan vadide polatın sevdiklerine gösterdiği koşulsuz bağlılık falan falan uzar gider en önemlisi konusu ilgi çekici olacak

senin ilgini çekmiyor olabilir :) çalkuşunda aile çok da güzel var adam ailesi için hapse girdi izlemeden konuşmayalım
intikamda şahika her şeye çocukları için katlanıyor yoksa kendisini de kocasını da ihbar ederdi şimdiye
fatih te şanssızlık yok baştan hata var my nasıl ilgi çekiyor da izleniyor acaba (b)

doğrudur aga mesela benim bi arkadaşım ekip1 i çok seviyo çünkü özel hareketçaı olmak istiyo bu gibi nedenlerde var ama istisna oluyo genelde :D
öyle bir geçer zaman ki neydi o zaman tamam yönetmen usta olabilir ama bana görede klasik dramdı. bence kişisel bir yargı :) ama reytingler senin dediğinden yana