- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
YALNIZ MURAT KARAKTERİ DE TAPINAKÇI GS Lİ ORASI GÖZÜNDEN KAÇMIŞ HERHALDEVay videoyu izledim harbi müthiş göndermeler var. Ali Koç Aziz Yıldırım'a iyi posta koymuş.![]()
YALNIZ MURAT KARAKTERİ DE TAPINAKÇI GS Lİ ORASI GÖZÜNDEN KAÇMIŞ HERHALDEVay videoyu izledim harbi müthiş göndermeler var. Ali Koç Aziz Yıldırım'a iyi posta koymuş.![]()
silah kaçakçısı falan deniliyo abi biz de biliyoruz az çok ama neyse seni sinirlendirmeyelim şimdihadı leynnnnnnnnnnn ordan ne mafyası
bence de sinirlendirmeeeeeee benisilah kaçakçısı falan deniliyo abi biz de biliyoruz az çok ama neyse seni sinirlendirmeyelim şimdi![]()
kardeş şuanda 201. bölüm son sahnesini elif türküsü eşliğinde izliyorum ne kadar izledim inan bilmiyorum hala aynı hazzı alıyorum acayip damgasını vurdu vadi bu bölümdebence de sinirlendirmeeeeeee beni![]()
Videonun 2 dk.sını izledim ama Muratı bilmiyorum. Gs ile de mi dalga geçmişler?YALNIZ MURAT KARAKTERİ DE TAPINAKÇI GS Lİ ORASI GÖZÜNDEN KAÇMIŞ HERHALDE
dalga deil de iki genç karanlık çok zengin işim adamlarını gs ile fb ye bölüştürmüşlerVideonun 2 dk.sını izledim ama Muratı bilmiyorum. Gs ile de mi dalga geçmişler?
Vadi'nin işlerine akıl sır erdirmek zor abi.dalga deil de iki genç karanlık çok zengin işim adamlarını gs ile fb ye bölüştürmüşler
yok aga ne dalgası orda da dalga yok ki fb ile de dalga geçmemişler bunlar karanlık işler bizim kafa almazVideonun 2 dk.sını izledim ama Muratı bilmiyorum. Gs ile de mi dalga geçmişler?
aga vadinin kimseden korkusu olmaz amerikaya israile posta koymuş dizi ama gs-fb ye bişey olmazama şu kadarını söyliyeyim biraz daha derinlere inerlerse yer yerinden oynar bu ne siyasete benzer nede başka bişeye futbol özellikle de fb ile gs nin türkiyedeki yerini benden iyi bilirsin
Doğru aga dalga demiyelim de ağır ve sağlam göndermeler var ama harbiden. Vadi komediye de el atmış.yok aga ne dalgası orda da dalga yok ki fb ile de dalga geçmemişler bunlar karanlık işler bizim kafa almazorda sadece o kulübün fenerbahçe olduğunu herkes anlasın diye doğru mu samet repliğini yapmışlar o kadar
![]()
bende vadiye bişey olur anlamında demedim takas kardeş oluşturacağı etki anlamında dedimaga vadinin kimseden korkusu olmaz amerikaya israile posta koymuş dizi ama gs-fb ye bişey olmaz
orda baya güldüm ama doğru mu turgut doğru başkanımDoğru aga dalga demiyelim de ağır ve sağlam göndermeler var ama harbiden. Vadi komediye de el atmış.![]()
bomba etkisi yaratır orası kesin bakalım ne yapacaklar bekliyoruz abibende vadiye bişey olur anlamında demedim takas kardeş oluşturacağı etki anlamında dedim
harbiden aga seni tebrik ediyorum bu konudaGerçekten harika sahneydi Vadi yine gündemi yakından takip ediyorSamet'in Doğrudur Başkanım sözünü duyamadım bölümün dozundan ama dur şimdi izlim
Bu ara da dediğim de çıktıCahit,Tony Stark'a özenmiş dedim Vadi de ona da değindiler
İmdat ile Abdülhey'in telefon konuşmasını izleyin göreceksiniz
Ama acayip komik ya
![]()
Sağolasın agaharbiden aga seni tebrik ediyorum bu konuda![]()