Aziz Yıldırım Ve Ali Koç Kurtlar Vadisi'nde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Videonun 2 dk.sını izledim ama Muratı bilmiyorum. Gs ile de mi dalga geçmişler?
yok aga ne dalgası orda da dalga yok ki fb ile de dalga geçmemişler bunlar karanlık işler bizim kafa almaz :D orda sadece o kulübün fenerbahçe olduğunu herkes anlasın diye doğru mu samet repliğini yapmışlar o kadar :D

ama şu kadarını söyliyeyim biraz daha derinlere inerlerse yer yerinden oynar bu ne siyasete benzer nede başka bişeye futbol özellikle de fb ile gs nin türkiyedeki yerini benden iyi bilirsin

ama şu kadarını söyliyeyim biraz daha derinlere inerlerse yer yerinden oynar bu ne siyasete benzer nede başka bişeye futbol özellikle de fb ile gs nin türkiyedeki yerini benden iyi bilirsin
aga vadinin kimseden korkusu olmaz amerikaya israile posta koymuş dizi ama gs-fb ye bişey olmaz

sonuçta bu diziyi izleyenlerde galatasaraylı fenerli beşiktaşlı insanlar sen fanatik fenerlisin ben fanatik gs liyim ama ikimizde vadiciyiz mesela

yok aga ne dalgası orda da dalga yok ki fb ile de dalga geçmemişler bunlar karanlık işler bizim kafa almaz :D orda sadece o kulübün fenerbahçe olduğunu herkes anlasın diye doğru mu samet repliğini yapmışlar o kadar :D
Doğru aga dalga demiyelim de ağır ve sağlam göndermeler var ama harbiden. Vadi komediye de el atmış. :kiki:

Doğru aga dalga demiyelim de ağır ve sağlam göndermeler var ama harbiden. Vadi komediye de el atmış. :kiki:
orda baya güldüm ama doğru mu turgut doğru başkanım :kiki: ''r'' leri söyleyemeyen birini bulsalarmış var ya fena olurmuş ama o da ayıp olurdu böyle daha iyi olmuş :D

bende vadiye bişey olur anlamında demedim takas kardeş oluşturacağı etki anlamında dedim
bomba etkisi yaratır orası kesin bakalım ne yapacaklar bekliyoruz abi

Gerçekten harika sahneydi Vadi yine gündemi yakından takip ediyor :D Samet'in Doğrudur Başkanım sözünü duyamadım bölümün dozundan ama dur şimdi izlim :D

Bu ara da dediğim de çıktı :D Cahit,Tony Stark'a özenmiş dedim Vadi de ona da değindiler :D İmdat ile Abdülhey'in telefon konuşmasını izleyin göreceksiniz :D Ama acayip komik ya :kiki:

Son düzenleme:
Gerçekten harika sahneydi Vadi yine gündemi yakından takip ediyor :D Samet'in Doğrudur Başkanım sözünü duyamadım bölümün dozundan ama dur şimdi izlim :D

Bu ara da dediğim de çıktı :D Cahit,Tony Stark'a özenmiş dedim Vadi de ona da değindiler :D İmdat ile Abdülhey'in telefon konuşmasını izleyin göreceksiniz :D Ama acayip komik ya :kiki:
harbiden aga seni tebrik ediyorum bu konuda :D