Aziz Yıldırım Ve Ali Koç Kurtlar Vadisi'nde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi'nin dün ekranlara gelen 201.bölümünde pek çok gönderme vardı her zaman ki gibi ama bunlardan biri çok dikkat çekiciydi ve net bir biçimde anlattılar.

Sarp'ın ve Murat'ın iki büyük kulübü ele geçirmesini açık ve net açıkladı.
Hatta Sarp'ın başkana şu lafı açık ve net Galatasaray ve Fenerbahçe'yi gösterdi.

Sarp : ezeli rekabet ebedi dostluk
Sarp : ''Başkanı bekletmek 20 Milyon kişi bekletmek'' sözü de var tabiki.

Sarp karakteri Ali Koç'u canlandırırken dizinin bu bölümünde Aziz Yıldırım geldi ve ikili arasındaki konuşmalar epey dikkat çekiciydi.Ali Koç'un benim desteğim olmazsa mali açıdan çökersin zaten mali durumu biliyorum kulübün demesi ve Aziz Yıldırım'ında Ali Koçu'u desteklemesi gözlerden kaçmadı.
Sahnenin başında sarp karakteri(Ali Koç) başkanı bekletmek 20 milyon taraftarı bekletmektir dedi.Yani Aziz Yıldırım.

Bunun yanında olayı iyice anlayalım diye Aziz Yıldırım'ın turgut karakterine ''Doğru Mu'' Turgut (Doğru başkanım :D ) mesajıda süperdi.

Murat karakterinin hangi kulübü yönettiği ise muamma bazı yorumlar Süleyman Seba'nın eski istihbaratçı olduğunu ve o kulübün beşiktaş olduğunu söyleseler de sarp ın ezeli rekabet ebedi dostluk cümlesi o kulübün Galatasaray olduğunu gösteriyor.

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @çocuklarduymasın @holigans2929 @tabutçu @utawleee @FERNANDES 23 @vadici @vadikızı @Fb_King @emreemreu @BuraK @LeqeND KiLLeR @S.G.A.T. @mhmt53 @fb_mehmet_fb @msavasman @xdragxx @*Dream* @HeisenBerg @OzaN @Bully

bari aziz yıldırım fuhuşta ölmese :(
belli olmaz bu işler reyiz :kiki: sarpın adamı turgut var onu da tercüman samet yapmışlar doğru mu turgut diyo aziz o da doğru başkanım haha :kiki: videosunu bulunca koyarım :D

Oha videosu yok mu? :D
bulunca koyarım dizi futbola girdi izlemen lazım kesin futbolda dönen dolapları anlatmaya başladı mesela çakır var ya çarşı grubunun lideriymiş.çakırın canlandırdığı alaattin çakıcı gerçekte çarşıyı gizlice yöneten biri o konunun linkini atim bi oku fena :D
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-futbolada-el-attı.201585/

belli olmaz bu işler reyiz :kiki: sarpın adamı turgut var onu da tercüman samet yapmışlar doğru mu turgut diyo aziz o da doğru başkanım haha :kiki: videosunu bulunca koyarım :D

bulunca koyarım dizi futbola girdi izlemen lazım kesin futbolda dönen dolapları anlatmaya başladı mesela çakır var ya çarşı grubunun lideriymiş.çakırın canlandırdığı alaattin çakıcı gerçekte çarşıyı gizlice yöneten biri o konunhttps://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-futbolada-el-att%C4%B1.201585/u linkini atim bi oku fena :D
At merak ettim. :) Öbür hafta falan futbol varsa izlerim. :D

At merak ettim. :) Öbür hafta falan futbol varsa izlerim. :D
dizinin belli bölümlerinde konuşuyolar 2 bölümdür bu meseleye el atıldı haftaya da olur kesin hatta bizim(galatasaray) arkamızdaki kişiyi de anlatıyolar yada beşiktaşın orası belli değil süleyman seba diyenler var bizde kimse yok ama ezeli rekabet ebedi dostluk dedi ali koç yani gs-fb
aziz yıldırım; murat senin ortağın ama rakip takımları destekliyosunuz
ali koç; eee ezeli rekabet ebedi dostluk

bakalım

bu ara tercüman samette vardı @xdragxx doğru mu turgut diyo aziz o da doğru başkanım :kiki:

dizinin belli bölümlerinde konuşuyolar 2 bölümdür bu meseleye el atıldı haftaya da olur kesin hatta bizim(galatasaray) arkamızdaki kişiyi de anlatıyolar yada beşiktaşın orası belli değil süleyman seba diyenler var bizde kimse yok ama ezeli rekabet ebedi dostluk dedi ali koç yani gs-fb
aziz yıldırım; murat senin ortağın ama rakip takımları destekliyosunuz
ali koç; eee ezeli rekabet ebedi dostluk

bakalım

bu ara tercüman samette vardı @xdragxx doğru mu turgut diyo aziz o da doğru başkanım :kiki:
:D İyiymiş. :D

İzledim güzel olmuş futbola el atmaları ama tabii ki bu biraz abartı gibi geldi dizi sonuçta. :)
ee tabi normaldir ama futbolda dönen dolapları anlatıyolar dikkat etmek lazım vadinin önceden bildiği olaylar epey fazla :)

ee tabi normaldir ama futbolda dönen dolapları anlatıyolar dikkat etmek lazım vadinin önceden bildiği olaylar epey fazla :)
Doğru olan şeyler var tabii ki haftaya falan da gösterirler diğer takımları bu paralar öyle sportif başarılardan falan gelmiyor çoğu kulüpte kirli para vardır. :)

Ali Koç Sarp gibi karaktersiz mi acaba bu arada sahne süperdi gerçekten Vadi bu alanda da farkını koydu ortaya. :D

anlaşılan bu olay çok tartışmalara gebe olacak eğer klupler arası para trafiğine filan girerseler yıkılır ortalık

Vay videoyu izledim harbi müthiş göndermeler var. Ali Koç Aziz Yıldırım'a iyi posta koymuş. :kiki: