Benim Dünyam Filmine Protestolar Dinmek Bilmiyor

@beyazsoy sen haberi taraflı yapıyorsun sonra özür dile diyorsun.😱

Sen ilk önce Haberi taraflı yaptığını kabul et sonra biz üstümüze düşeni yaparız.:)
Evet kabul ediyorum engelliler yönünden taraflı açtım))) zaten tamamen Beren nin aleyhine değildi haber. Neden bereni savundunuz ben onu anlamadim)))

Mecazi Mürsel in ne olduğunu bilmiyorum demeyin bana

Sobayı yaktım desem gerçekten sobanın kendisini yaptığımı mi sanacaksiniz şimdi ))))

Beren'in filmi Berenin oynadığı film demektir

Hadi canım bizde tek bunu anlamamıştık.:F @xemrexxx @pompy den esintiler.:F

çabuk pes ettin :D :F
şimdi özür sırası sende...

Cümleyi dikkatli okusana dalga geçiyor.Engelliler tarafından taraflı açtım diyor.:)

Bu filmi engelli vatandaşlarımıza ithafen yapıyorsun, onların izlemesi için neden altyazı yada sesli betimleme uygulaması yapmıyorsun.. Evet bu konuda Beren Saat'i suçlamak yanlış, suç bu filmi yapan yapımcılarda! Gitmeyi düşünüyordum ama bu düşünceden tamamıyla soğudum, Aras Bulut İynemli'nin oynadığı filme gitmek daha mantıklı geliyor. Vefa sadece bir semt ismi olarak kaldı maalesef :(

Bir üsteki batuhan gibi yorum yapsa tamamda bildiğin Beren'i karalıyor.:D
beren sadece filmde oynamış ona suç bulmak yanlış zaten :) ama ne anladık demek ki berenin seçimi yanlışmış inşallah bu olaylardan gereken dersi çıkarır ve sonraki projelerinde ince eleyip sık dokur.

Her şeyi anladım da Berenin suçu ne?Başlık zaten fazlasıyla abartılı.Bence sinemada olmasa bile filmin DVD versiyonunda bunu yapabilirler.Ayrıca filmin orjinalide alt yazısızdır.Bunu yapamamış olabilirler, ya da bir bildikleri vardır mutlaka.Kimse bunu göz ardı etmemiştir.'Pat' diye filmi kötülemek kolay.Filmi daha izleyemedim fakat konusu bir başarı öyküsü.Bunda zaten küçümsenecek bir durum yok.

iki yanlışın bir dogru etmediğini hala ögrenemedin mi ))) o gün başlıgı açtıfımda @Forumdash ve sen beni komployla suçlamıştınız @Harunnn60 da beren anti fanı ilan etmişti. bir özürü hak ettim sanırım ))))
Engelli arkaşlara/kardeşlere "özürlü dediğinde takmıyorlar" diyen birisi benden özür bekleyeceğine kendisi gitsin dediği sözü düzeltsin.Senden özür dilemeyerek, senin ayıbının yanında benim ayıbım bi hiç.Bırak o ayıp bende kalsın:)

Actıgın haberde hala kendine pay biçiyorsun.

Engelli arkaşlara/kardeşlere "özürlü dediğinde takmıyorlar" diyen birisi benden özür bekleyeceğine kendisi gitsin dediği sözü düzeltsin.Senden özür dilemeyerek, senin ayıbının yanında benim ayıbım bi hiç.Bırak o ayıp bende kalsın:)

Actıgın haberde hala kendine pay biçiyorsun.
seni kendi ayıbınla başbaşa bırakıyorum ))) neyse bundan sonra komplo teorisi kurarken dikkat edersin )))

seni kendi ayıbınla başbaşa bırakıyorum ))) neyse bundan sonra komplo teorisi kurarken dikkat edersin )))
Demek ki aynı ayıbı sende devam ettirecen "ayıbımla başbaşa" bıraktiğina göre😉 Bu arada komplo teorim hala devam ediyor senaryosundan şaşmadan. O Adem denen adam belkide sensin😉

Demek ki aynı ayıbı sende devam ettirecen "ayıbımla başbaşa" bıraktiğina göre😉 Bu arada komplo teorim hala devam ediyor senaryosundan şaşmadan. O Adem denen adam belkide sensin😉
kafa mı buluyon oraya video koyduk izlesene )))) o adam kimmiş görürsün )))