Benim Dünyam Filmine Protestolar Dinmek Bilmiyor

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Beren Saat'in başrolünde oynadığı işitme ve görme engelli bir kızın hayatının anlatıldığı "Benim Dünyam" filmine engelli vatandaşların tepkileri dinmek bilmiyor. Filmin altyazısız ve sesli betimleme olmadan vizyona sokulması yüzünde filmi izleyemeyen engelli vatandaşlar kendileri üzerinden prim yapıldığını düşüp filme tepkisini Facebook'ta göstermiş bunu da favaroriforumum.net 'de haber haline getirmiştik. https://fav10.net/forum/threads/İşitme-engelliler-berenin-filmini-protesto-ediyor.202117/

Facebook'ta da İlk tepkiyi verenlerden olan Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyumcu en son olarak A habere'de kadraj programına katılıp filimi izlemek isterken karşılaştığı zorlukları anlattı
http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/kadraj--24102013

Son düzenleme:
madem engellileri anlatıyosun onlar için de bi kolaylık yapsana işleri güçleri para başka bişey değil

insANLAR NE KA çok başkasının üzerinden başkasının üzerinden prim yapmayı seviyor yahu :)
madem bir derdiniz var önceden söyleyeceksiniz film çıkacağı haftayı niye bekliyorsunuz :) bir de bu konu sıktı artık

insANLAR NE KA çok başkasının üzerinden başkasının üzerinden prim yapmayı seviyor yahu :)
madem bir derdiniz var önceden söyleyeceksiniz film çıkacağı haftayı niye bekliyorsunuz :) bir de bu konu sıktı artık
sen insaların derlrine ortagım diye film yapıyorsun bu nedem adamlarınsorunlarını biliyorum demek. ama bunun böyle olmadıgı sırf biz ne kadar iyi oyuncuyuz yönetmeniz dedirmek için film çekmişimniz. eğer gerçekten o insaların duygularını paylaşsaydınız onların sinemada nasıl bir zorluk çektiğini anlar ona göre filminiz dizayn ederdiniz. bunu düşünecek olan engeliler mi film yapımcısı mı

sen insaların derlrine ortagım diye film yapıyorsun bu nedem adamlarınsorunlarını biliyorum demek. ama bunun böyle olmadıgı sırf biz ne kadar iyi oyuncuyuz yönetmeniz dedirmek için film çekmişimniz. eğer gerçekten o insaların duygularını paylaşsaydınız onların sinemada nasıl bir zorluk çektiğini anlar ona göre filminiz dizayn ederdiniz. bunu düşünecek olan engeliler mi film yapımcısı mı
türkiyede kime durup duruken hak verilmiş gidip kendin isteyecen :) ayrıca birilerinin duygularına tercüman olmak için yapılan diğer programlara da aynı hassasiyetini beklerim .9

türkiyede kime durup duruken hak verilmiş gidip kendin isteyecen :) ayrıca birilerinin duygularına tercüman olmak için yapılan diğer programlara da aynı hassasiyetini beklerim .9
iki yanlışın bir dogru etmediğini hala ögrenemedin mi ))) o gün başlıgı açtıfımda @Forumdash ve sen beni komployla suçlamıştınız @Harunnn60 da beren anti fanı ilan etmişti. bir özürü hak ettim sanırım ))))

Acındırma olayını nereden çıkarıyorlar anlamadım.Film tam bir gurur tablosu.
Evet çok dramatik ve fena ağlatır ama acındırma yok.Sadece zorluklar var ve bu zorlukları aşan bir öğretmen ve kız var.

Millet ne kadar cahilleşmiş. Sanki diziyi Beren Saat yapıyor. Yahu Beren Saatten bu kadar korkmayın o oyuncu görevini yapıyor. Yapımcı ve ya yönetmen değil. Ne olsa Berenin ismi geçiyor. :):)

beyazsoy başlığı çok abartmışşın :T:
ayrıca film engellileri küçümsediği filanda yok aksine onların zorluklarını nasıl göğüs gerdiğini anlatıyor tam bir başarı örneği 🙂

iki yanlışın bir dogru etmediğini hala ögrenemedin mi ))) o gün başlıgı açtıfımda @Forumdash ve sen beni komployla suçlamıştınız @Harunnn60 da beren anti fanı ilan etmişti. bir özürü hak ettim sanırım ))))
ne alaka adamların tepkileri olması olaydak ireklam kokusunu gidermedi :) filme tepki oalcaksa haftalar öncesinden oalbilridi konusu belli :) altyazı istiyorlarsa bunu daha önce bildirebilirlerdi

konu alevlennice googledan bakmıştım 13 saat önce bir sitede çıkmış gözüküyordu sen konuyu açtıktan 3-4 saat sonra baksam 9 saat fark var :)
Facebook'tan tepkileri görünce kendim yazdım başka yerden görüp alintilamadim

@beyazsoy sen haberi taraflı yapıyorsun sonra özür dile diyorsun.😱

Sen ilk önce Haberi taraflı yaptığını kabul et sonra biz üstümüze düşeni yaparız.:)