Grinin 50 Tonu Filminde Başrol Belirsizliği Sürüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Yazar E.L. James'in geçen sene yayınlanan ve büyük beğeni kazanan Grinin 50 Tonu isimli romanı beyazperdeye uyarlanacak. Ancak film daha çekilmeye başlamadan sorunlar çıkmaya başladı bile.

Başroldeki masum Anastasia Steele karakteri için Dakota Johnson ile, genç işadamı karakteri Christian Grey içinse Charlie Hunham ile anlaşılmıştı. Ancak bu ikiliden memnun kalmayan okurlar imza kampanyası düzenlediler ve bir günde 17 binden fazla imzaya ulaştılar.
Ardından Christian Grey rolünü oynayacak olan Charlie Hunham filmin kadrosundan ayrıldığını açıklamıştı. Bu yüzden yönetmen ve yapımcı yeni başrol arayışlarına başladılar.

Şimdilik Christian Grey rolü için düşünülen 4 aday var. Bu adaylardan en güçlüsü Jamie Dornan'ken, diğer adaylar Alexander Skarsgard, Christian Cooke ve Theo James. Oyuncu seçimin ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.

0epOgov1mAkni4LgH19P64ar.jpg

(Soldan sağa: Alexander Skarsgard, Jamie Dornan, Theo James, Christian Cooke.)​

@primavera sen kitabı okumuştun sanırım. Sence hangisi yakışır Christian Grey rolüne? Sen nasıl bir şeyler hayal etmiştin kitabı okurken? :D

Okurların istediği oyuncu Matt Bomer'mış ancak adaylar arasında adı yoktu. Bu arada ilk önce anlaşılan sonra iptal edilen Charlie Hunham sarışın, Matt Bomer esmer. Adaylar arasından sarışından en uzak olan Jamie Dornan. Bu yüzden o olur bence. :)

jamie dornan once upon a time da yan roldeydi sanırsam bu rolü kaldırabilir mi bilmiyorum
skarsgrad kardeşlerden gına geldi maşallah babaları doymamış 6 tane çocu yapmış hepsini tv ye göndermiş:F
theo james olmalı bence 3 ünün içinde en iyisi bence tabi senaryoyu bilmiyorum
4.arkadaşı tanımıyorum bu arada matt boomer olacaktı kesin diyorlardı (b) @berkann

jamie dornan once upon a time da yan roldeydi sanırsam bu rolü kaldırabilir mi bilmiyorum
skarsgrad kardeşlerden gına geldi maşallah babaları doymamış 6 tane çocu yapmış hepsini tv ye göndermiş:F
theo james olmalı bence 3 ünün içinde en iyisi bence tabi senaryoyu bilmiyorum
4.arkadaşı tanımıyorum bu arada matt boomer olacaktı kesin diyorlardı (b) @berkann

Matt Bomer'ı okurlar istiyormuş. Haberde de bu yönünden bahsetmişlerdi. Kesinlik yok hatta adaylar arasında bile değildi. :)

ne o seçtikleri adam olurmuş nede o adaylardan biri ahh benim greyimi kimse oynayamaz aslında :F ama okurlar haklı baktımda şimdi Matt Bomer yakışabilir gibi

Alexander Skarsgard:True Blood'ta oldukça sevişmeli sahnelerini izlemiştik:X Utanmadan sıkılmadan oynar bu rolü:X
Jamie Dornan= Once Upon a Time'da şerif rolü çok yakişmişti.Regina'nın da sevgilisydi. Oyunculugu pek olmasadatip iyi😛
Theo James: Bu çocukta bi adam olmadaı zaar:F Ergenik dizide rol alsında @xemrexxx Goldan Boy'dan sonra tekrar izlesin:X

seninkinin sesi de güzelmiş :F @Forumdash bir daha konuk olur mu dersin :F
Olsun, zaten müzikallerde oynuyormuymuş neymii😕