İşitme Engelliler Beren'in Filmini Protesto Ediyor

sen olayı çarpıtıyorsun @beyazsoy
daha önceki haberlerinde de bunu yaptın , dikkati mi çok çekti :T:
ne alaka ya bu bir saygısızlık samimi duygularımla açtım.. görmüyormusunuz engeliler üzerinde para kazan ama onlara önem verme bu nasıl vicdan ki bunu savunuyor anlamıyorum

benim hit işleriyle işim olmadıgınjı herkes bilir konu bile açmıyorum gerekmedikçe.. burda özürlüllere saygısızlık var biraz buraya kafa yorsanız
intikamda,my de,20dk de olmayan hataları hatırladım bir an 😱 my-beren-tuba 3 ünün de fanının olduğu bir forumda olmayan hata konuları boş yere mi açılmıştı 😱

Kızı çekemiyolar ki kız napsın :) ? Beren'i hep kötülemeye çalışıyorlar ama nedense en sonunda yine en başarılı o oluyor :)

benim hit işleriyle işim olmadıgınjı herkes bilir konu bile açmıyorum gerekmedikçe.. burda özürlüllere saygısızlık var biraz buraya kafa yorsanız
Özürlülere en büyük saygısızlığı sen yapıyorsun. Özürlüleri madem bu kadar savunuyorsun(işine gelince) onlarin "bize özürlü demeyin, bizim kimseye özrümüz yok.Bizi engelliyorlar" slagonlarini/felsefelerini bilirdin :)

sayfayı açanların kim olduğu belli değil yazanalrın gerçek engelli olup olmadığı belli değil :)filmin fragmanı kaç gün önce çıkmasına rağmen filmin çıkmasına günler saatler kalana ka böyle bir protestoda bulunmayanların saygısına samimiyetine mi güvenicem
hacı dedim ya engelli gurp liderleri onlar facebbokta araştır. fazla paranoit düşünüyorsun bereni korumak için uzaylılar o sayfayı açtın diyeceksiniz ))))

e

engellileri koruyorsun öylemi , acaba onlar için neler yaptın bugüne kadar....
facebookta her zaman destek veririrm. elimden ne geliyorsa da yaparım şimdi bu haberi yapmakta tamamen bu olaya kızdıgım için. yeterli mi sence )))

hacı dedim ya engelli gurp liderleri onlar facebbokta araştır. fazla paranoit düşünüyorsun bereni korumak için uzaylılar o sayfayı açtın diyeceksiniz ))))
sen bile açmış olabilirsin 12 saat önce açılan sayfayı kaynak gösterip haber yaptığına göre :F amaçları iyi olabilir ama filme 3 gün kala harekete geçmleri resmen reklam başka bir şey değil

Özürlülere en büyük saygısızlığı sen yapıyorsun. Özürlüleri madem bu kadar savunuyorsun(işine gelince) onlarin "bize özürlü demeyin, bizim kimseye özrümüz yok.Bizi engelliyorlar" slagonlarini/felsefelerini bilirdin :)
bunlara pek takmıyor çogu merak etme

sen bile açmış olabilirsin 12 saat önce açılan sayfayı kaynak gösterip haber yaptığına göre :F amaçları iyi olabilir ama filme 3 gün kala harekete geçmleri resmen reklam başka bir şey değil
dedim paranoit yaklaşıyon araştır sayfa ordayorum yazanlra bak

facebookta her zaman destek veririrm. elimden ne geliyorsa da yaparım şimdi bu haberi yapmakta tamamen bu olaya kızdıgım için. yeterli mi sence )))

her neyse , benim demek istediğim
1 kişinin yazdığı mesajı bütün engellilere pay biçemezsin , benim kızdığım nokta bu
ayrıca eleştiriye açıksın sağol :D

intikamda,my de,20dk de olmayan hataları hatırladım bir an 😱 my-beren-tuba 3 ünün de fanının olduğu bir forumda olmayan hata konuları boş yere mi açılmıştı 😱
bu konuyu akonuştuk hepsinin arkasındayım hepsinde de hata vardı.. resimli kanıtlı

Sayfa 29 hazıranda açılmış, ilk engelli yorumu (@beyazsoy'un demesine göre lideri) 12 saat önce yorum atmiş.

her neyse , benim demek istediğim
1 kişinin yazdığı mesajı bütün engellilere pay biçemezsin , benim kızdığım nokta bu
ayrıca eleştiriye açıksın sağol :D
bir kişi değil yahuu sabahtan beri yazıyorum yazanlar engelli gurupları liderleri adamlar yapımcıya ulaşıp bilgi almışlar

Sayfa 29 hazıranda açılmış, ilk engelli yorumu (@beyazsoy'un demesine göre lideri) 12 saat önce yorum atmiş.
filimin ilk gösterimi bugun oldu acaba bundan olabilir mi

araştırmama gerek yok bu film dün çekilip 3 gün sonra sinemaya girecek denmedi kaç haftadır belli şimdi bir şey yapıyorlarsa sadece REKLAMDIR bu
hacı bugun ilk gösterimi yapıldı insnalar alt yazısısız ve sesli betimlemelerin olmadıgını yeni gördü. nedir bu rene sevdası yahuu. ortada ap açık bir haksızlık var bunu nasıl göremiyorsunuz hayret.

hacı bugun ilk gösterimi yapıldı insnalar alt yazısısız ve sesli betimlemelerin olmadıgını yeni gördü. nedir bu rene sevdası yahuu. ortada ap açık bir haksızlık var bunu nasıl göremiyorsunuz hayret.
adamlar kendilerinin kullanıldığını düşünüyorsa önceden harekete geçip bu konuyu gündeme getireceklerdi filmn konusu belli kaç aydır da haberleri çıkıyor ilk gösterimi bekleyip şov yapmasın kimse

peki haklısın diyelim
neden konu başlığı berenin üzerinde , sonuçta bu film uğur yücelin filmi ,
elini vicdanına koy..
yazdım defalarca tepki duyulan ve filmin reklamının yapıldıgı sayfanın başlıgı bu
Benim dünyam - Beren Saat

burdan filimin kimin oldugu anlaşılıyor.

Niye 4K'lık sayfaya yorum yapıp daha çok destek almamişlar? Git o lidere mesaj at, aynı olumlu düşüncelerini buraya da yazsınlar https://www.facebook.com/pages/Benim-Dünyam-Filmi/292659844210458 sonra "sesimizi duyuramıyoruz" denmesin. Buda benden onlara destek😉