Bu yazılanları okudukça inanın insanlığımdan utandım...bu kadar sığı düşünen gençlerin olabileceğini görmek çok üzücü....ben engelliyim....yada özürlü her ne istiyorsanız onu diyebilirsiniz....ama çevreme...insanlara saygılıyımdır...engelilerin haberleştiği görüştüğü bazı özel siteler ve sayfalar vardır...engelli yada yakınları üye olabilir orada dertelrini sorunlarını paylaşabiliyorlar...sizlerinde engelli yakınlarınız olsaydı bu yazıya oyuncu seviciliği yüzünden tepki göstermezdiniz...tepki duyulan Beren Saat değil sadece..eğer oda duyarlı biri olsaydı biz engellileri analatan bir film yapıyoruz bende baş rolundeyim ama onalrın izlemelerini sağlayacak ayarlamaları yapmıyoruz ..o yüzden ben bu filmde olmam..ilkin bunu sağlayın demesi gerekmezmiydi....yılların oyuncusu Uğur Yücel sözde toplumsal olaylara duyarlı biriydi ama anlaşıldığı üzere onun o duyguları sahteymiş...sadece para kazanma derdindeymiş....yazıkalr olsun hepsinede...sizlerede...ve sizler için üzülüyorum...herkes bir gün engelli adayıdır...