1-15 Ekim Tv Kanalları Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Star normal olarak 1.liğine devam ediyor.

Atv kendi imalatı dizileriyle bu sezonda 2. durumda.Tebriği hakeden kanallardan.

Kanal D ne yapsa olmuyor.Ama artış yakalayacaktır.Böyle takozlamalar arada olur ama toparlanır.

Fox çok çok iyi gidiyor.Yayın hayatına başladığından beri en iyi yılını yaşıyor.Ama risk altında şuan.Karagül haberleri baya baya iddia kıvamına geldi.Bunlar boş konuşmalar değil gibi.karagül'ü kaybederse bitme noktasına gelir.Aman kaybetmesin.:)
Ama Tüm günde daha iyisini beklerdim ben.O kadar başarılı gidiyor tüm günde ama 4. olmuş.:(İnşallah. yükselir.:)

Show'un afişlerini gördüm bugün.Baya başlamaya hazırlanıyorlar.Bakalım başlayabilecek mi.:D

Samanyolu ise az harcayıp çok kazanmaya devam ediyor.:D

Star normal olarak 1.liğine devam ediyor.

Atv kendi imalatı dizileriyle bu sezonda 2. durumda.Tebriği hakeden kanallardan.

Kanal D ne yapsa olmuyor.Ama artış yakalayacaktır.Böyle takozlamalar arada olur ama toparlanır.

Fox çok çok iyi gidiyor.Yayın hayatına başladığından beri en iyi yılını yaşıyor.Ama risk altında şuan.Karagül haberleri baya baya iddia kıvamına geldi.Bunlar boş konuşmalar değil gibi.karagül'ü kaybederse bitme noktasına gelir.Aman kaybetmesin.:)
Ama Tüm günde daha iyisini beklerdim ben.O kadar başarılı gidiyor tüm günde ama 4. olmuş.:(İnşallah. yükselir.:)

Show'un afişlerini gördüm bugün.Baya başlamaya hazırlanıyorlar.Bakalım başlayabilecek mi.:D

Samanyolu ise az harcayıp çok kazanmaya devam ediyor.:D

Karagül kanal falan değiştirmeyecek. Bizzat FOX'a sordum. Onlarda cevapladı sonuçta en iyi izleyicileri seçilmiştim. O haberler yalan. Dizi bitene kadar FOX'ta yayınlanacak, Show Tv'de falan değil yani. :) @sokak sanati

Karagül kanal falan değiştirmeyecek. Bizzat FOX'a sordum. Onlarda cevapladı sonuçta en iyi izleyicileri seçilmiştim. O haberler yalan. Dizi bitene kadar FOX'ta yayınlanacak, Show Tv'de falan değil yani. :) @sokak sanati

hayırlısı be gülüm.:D

baya baya 3-4 haber çıkmıştı.Bende inanmaya başladım ama Fox için sen en iyisini bilirsin tabi.:)

Kanal D ab'de gerçekten çok iyi durumda ama totalde iyi olduğu 2 dizisi var. Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar. Arka Sokaklar dışındaki tüm dizileri totalde 5-6 civarı alırsa sorun kalmaz bence ama kısa dönemde zor görünüyor çünkü Kanal D kaliteli ve ab'ye hitap eden diziler yapıyor. Kanal D'nin dizilerini anlamayan çok insan vardır. Total insanı pek kafasını yormayı sevmez.

Ancak ben doğru yayın akışıyla kanalın total reytinglerini arttıracağını düşünüyorum. Kayıp ve Merhamet hafta sonuna alınıp yeni diziler de tutturulursa totalde de iyi duruma gelecektir bence Kanal D.
bırak ya ne kalitesi batı özentisi çakma dizilerle dolu kanal türk toplumuyla alakalı olan dizisi yok nerdeyse tabi izlenmez
ağır ab dizileriyle dolu hepsini topla 10 reyting etmiyo :d aşk ab de yüksek anlamayacak ne var hiçbişey 2 kız bi erkeğe aşık klişeliğin dibine vurmuş bir dizi ama zengin hayatlar zengin yaşam tarzı ab de yüksek almasını sağlıyo
diğerleri de aynı zaten kalitenin k si yok
fox da geçti geçecek diğer ay fox da geçer kanal d 4.oldu artık geçmiş olsun :D o değilde samanyolu da farkı 2 reytinge indirmiş yeni dizilerden biri tutarsa kanal d yi 5.liğe itecekler :D

star beklendiği gibi zirvede bu sene her gün iyi gidiyor diyebiliriz ama gün içi hala boş
fox 20+ kadın izleyicide çok iyi 20+ erkek kitleyi de şekerse zirveye oynayabilir, star ın prime time ile fox un gün içi tartışmasız liderler
kanal d ab de iyi total vasat gün içinde de epey geride
atv geçen seneden devam eden dizileri tatar,hs falan eski formunda olsa star ı zorlayabilirdi

bırak ya ne kalitesi batı özentisi çakma dizilerle dolu kanal türk toplumuyla alakalı olan dizisi yok nerdeyse tabi izlenmez
ağır ab dizileriyle dolu hepsini topla 10 reyting etmiyo :D aşk ab de yüksek anlamayacak ne var hiçbişey 2 kız bi erkeğe aşık klişeliğin dibine vurmuş bir dizi ama zengin hayatlar zengin yaşam tarzı ab de yüksek almasını sağlıyo
diğerleri de aynı zaten kalitenin k si yok
fox da geçti geçecek diğer ay fox da geçer kanal d 4.oldu artık geçmiş olsun :D o değilde samanyolu da farkı 2 reytinge indirmiş yeni dizilerden biri tutarsa kanal d yi 5.liğe itecekler :D
Aga Kanal D totale hitap eden diziler yapamaz mı? Yapabilir ama önemli olan değişik tarz diziler yapabilmek. Kanal D'de bunu yapıyor işte. Klişe dizi her yerde dolu. :D Hem ab demek kalite demektir açık ve net. Küçük Gelin'de kalitenin k'si yok. Totali ab'sinden 6 reyting yüksek çıkan diziden ne beklersin. Ayrıca sen ne 3.lüğünden, 5.liğinden bahsediyorsun. Bayramdı o hafta unutma. Stv ve Fox, Kanal D'ye rakip mi olacaklar güleyim bari. :kiki:

Aga Kanal D totale hitap eden diziler yapamaz mı? Yapabilir ama önemli olan değişik tarz diziler yapabilmek. Kanal D'de bunu yapıyor işte. Klişe dizi her yerde dolu. :D Hem ab demek kalite demektir açık ve net. Küçük Gelin'de kalitenin k'si yok. Totali ab'sinden 6 reyting yüksek çıkan diziden ne beklersin. Ayrıca sen ne 3.lüğünden, 5.liğinden bahsediyorsun. Bayramdı o hafta unutma. Stv ve Fox, Kanal D'ye rakip mi olacaklar güleyim bari. :kiki:
sakin ol dostum kanal d 5.olacak diye sinirlenmene gerek yok :D yapamaz onun için mi çırpınıyo bu kadar kolaydı tabi o iş :D
yav aşkın çalıkuşunun gb nin intikamın yd nin merhametin neyi değişik tarzda güldürme beni gözünü sevim ya :D ya uyarlama ya kitaptan alınma bu mu değişik bişey yapmak çocuk mu kandırıyon aga bu işi biliyoruz az çok rahat ol
ab demek zenginlik halktan kopuk hayat demek ve %8 lik kısım demek :kiki: total %100 demek herkes demek 76 milyon demek
küçük gelin kanal d nin tüm dizilerine fark atıyo neden bahsediyon halkın zevkini mi sorguluyosun :d bayramsa herkese bayram atv vadiyi karadayıyı kaçakı yayınlasa fark atacaktı star dizilerini kanal d yayınlasa da bişey değişmez zaten bbeb le aynı reytingi alıyo hepsi :kiki: gül gül de dikkat et fox ensede :D stv yeni diziler yapıyo biri tutsa geçecek kanal d yi rahatlıkla :D
kanal fanlığını bırakın diyorum yook bırakmam diyosanız yapacak bişey yok doğruları yüzünüze vururum :d kanal d batı özentisi dizileri bırakıp türk toplumunu görürse o zaman düzelir yoksa ilk 5 e giremeyecek artık

sakin ol dostum kanal d 5.olacak diye sinirlenmene gerek yok :D yapamaz onun için mi çırpınıyo bu kadar kolaydı tabi o iş :D
yav aşkın çalıkuşunun gb nin intikamın yd nin merhametin neyi değişik tarzda güldürme beni gözünü sevim ya :D ya uyarlama ya kitaptan alınma bu mu değişik bişey yapmak çocuk mu kandırıyon aga bu işi biliyoruz az çok rahat ol
ab demek zenginlik halktan kopuk hayat demek ve %8 lik kısım demek :kiki: total %100 demek herkes demek 76 milyon demek
küçük gelin kanal d nin tüm dizilerine fark atıyo neden bahsediyon halkın zevkini mi sorguluyosun :D bayramsa herkese bayram atv vadiyi karadayıyı kaçakı yayınlasa fark atacaktı star dizilerini kanal d yayınlasa da bişey değişmez zaten bbeb le aynı reytingi alıyo hepsi :kiki: gül gül de dikkat et fox ensede :D stv yeni diziler yapıyo biri tutsa geçecek kanal d yi rahatlıkla :D
kanal fanlığını bırakın diyorum yook bırakmam diyosanız yapacak bişey yok doğruları yüzünüze vururum :D kanal d batı özentisi dizileri bırakıp türk toplumunu görürse o zaman düzelir yoksa ilk 5 e giremeyecek artık
Tamam aga ben ne dersem diyeyim sen Kanal D halktan kopuk, batı özentisi dizileri yapıyor diye 1 milyon kere tekrar edeceksin belli. :D Her yere aynı şeyleri yazıyorsun zaten başka yazacak şeyin olmadığı için. :kiki: Kanal D kavgalı, dövüşlü, bıçaklanmalı, ağlamalı diziler yapmıyor diye total, düşük çıkıyor. Yoksa çok mu zor bunları yapmak değil tabii. Kanal kaliteli dizileriyle fark yaratıyor. O saydığım tarzda diziler her kanalda dolu.

Tamam aga ben ne dersem diyeyim sen Kanal D halktan kopuk, batı özentisi dizileri yapıyor diye 1 milyon kere tekrar edeceksin belli. :D Her yere aynı şeyleri yazıyorsun zaten başka yazacak şeyin olmadığı için. :kiki: Kanal D kavgalı, dövüşlü, bıçaklanmalı, ağlamalı diziler yapmıyor diye total, düşük çıkıyor. Yoksa çok mu zor bunları yapmak değil tabii. Kanal kaliteli dizileriyle fark yaratıyor. O saydığım tarzda diziler her kanalda dolu.
hep aynı cevap be agam biraz farklı cevaplar bekliyorum :) kanal d dizilerinin %80 i klişe aşk dizileri 2 oğlan 1 kıza aşıktır yada tersi :D bu mu farklı iş gidip elin yabancısının dizisini uyarlıyosun cpy-paste bu mu farklı Allah aşkı içinj söyle söyle aga :D bumudur kalite söyle aga söyle :D

hep aynı cevap be agam biraz farklı cevaplar bekliyorum :) kanal d dizilerinin %80 i klişe aşk dizileri 2 oğlan 1 kıza aşıktır yada tersi :D bu mu farklı iş gidip elin yabancısının dizisini uyarlıyosun cpy-paste bu mu farklı Allah aşkı içinj söyle söyle aga :D bumudur kalite söyle aga söyle :D
Yabancı dizileri uyarlaması farklı bir iş olmadığını göstermez aga. :) Biraz Kanal D izlesen anlayacaksın demek istediklerimi. :D Bence hep aynı klişe diziler izlemek yerine kaliteli uyarlama diziler izlemek daha güzel bir olay gerçekten. :)

Yabancı dizileri uyarlaması farklı bir iş olmadığını göstermez aga. :) Biraz Kanal D izlesen anlayacaksın demek istediklerimi. :D Bence hep aynı klişe diziler izlemek yerine kaliteli uyarlama diziler izlemek daha güzel bir olay gerçekten. :)
orjinali varken ne diye daha kötüsü olan çakmasını izlim :) bunlarda klişe zaten hepsi :) ben kanal d izliyorum merak etme aşkı izledim mesela geçen hafta gece tekrarı vardı.Hayatımda gördüğüm en klişe dizilerden biri 2 kız oğlana aşık kızlardan biri zengin diğeri fakir.çalıkuşuna 10 dk baktım uyuyodum nerdeyse o kadar ki sıkıcı bak benim bu dediklerimi millette söylüyo ve görüyo kanal d geçen seneye kadar total 1.siydi şimdiki hali içler acısı

orjinali varken ne diye daha kötüsü olan çakmasını izlim :) bunlarda klişe zaten hepsi :) ben kanal d izliyorum merak etme aşkı izledim mesela geçen hafta gece tekrarı vardı.Hayatımda gördüğüm en klişe dizilerden biri 2 kız oğlana aşık kızlardan biri zengin diğeri fakir.çalıkuşuna 10 dk baktım uyuyodum nerdeyse o kadar ki sıkıcı bak benim bu dediklerimi millette söylüyo ve görüyo kanal d geçen seneye kadar total 1.siydi şimdiki hali içler acısı
A.Ş.K konusunda yanılıyorsun aga. Dizinin adı A.Ş.K zaten elbet birbirlerine aşık olacaklar. :kiki: Ayrıca farklı bir konu işleniyor orda aşktan ziyade. Çok kaliteli bir dizi. Hiç sıkmıyor. Çalıkuşu konusunda haklısın beni de sıkar öyle diziler. :D Total 1.si olma konusuna gelince.. Geçen sene Ö.B.G.Z, Kuzey Güney gibi iyi reyting alan diziler vardı. Onların bitip yeni dizilerin başlaması etkileyecektir kanalı tabii ki. :) Zamanla totali yükselir Kanal D'nin ama 2.lik için yarışabilir bu sene. Ab'de zaten Star'ın Acun ve maç kozları olmasa rahat zirvede olur. :)

yanılmıyorum aga izledim klişe işte konusu kabul et izledim çünkü :D çalıkuşu gibi sıkmıyo orda haklısın ama :D
aga kanal d nin dizileri belli bi seviyenin üstünde değil onun için yüksek reytingli dizi çıkaramıyo 2 tane yüksek reytingli dizisi olsa zirveye oynardı hepsi vasat olunca sonuç böyle oluyo sen gülerim falan diyosun ama fox nerdeyse geçiyomuş samanyolu 2 tane dizi başlatıyo 2 si tutarsa farkla bile geçebilir çünkü tutunca adamlar 7-8 reyting alıyo :d kanal d de vadi olsa mesela en kötü 2.ydi

yanılmıyorum aga izledim klişe işte konusu kabul et izledim çünkü :D çalıkuşu gibi sıkmıyo orda haklısın ama :D
aga kanal d nin dizileri belli bi seviyenin üstünde değil onun için yüksek reytingli dizi çıkaramıyo 2 tane yüksek reytingli dizisi olsa zirveye oynardı hepsi vasat olunca sonuç böyle oluyo sen gülerim falan diyosun ama fox nerdeyse geçiyomuş samanyolu 2 tane dizi başlatıyo 2 si tutarsa farkla bile geçebilir çünkü tutunca adamlar 7-8 reyting alıyo :D kanal d de vadi olsa mesela en kötü 2.ydi
Aga mesaj yazmaktan yoruldum ödev yapmam lazım. :D Yüksek reyting konusunda haklısın. Kanal D'nin 10 reyting gören bir dizisi yok maalesef. Stv'nin Küçük Gelin ve Şefkat Tepe dışında haftalık dizi tutturabileceğini sanmıyorum ama görelim bakalım yine de. :D

Aga mesaj yazmaktan yoruldum ödev yapmam lazım. :D Yüksek reyting konusunda haklısın. Kanal D'nin 10 reyting gören bir dizisi yok maalesef. Stv'nin Küçük Gelin ve Şefkat Tepe dışında haftalık dizi tutturabileceğini sanmıyorum ama görelim bakalım yine de. :D
lan olm senin yüzünden bende ödevi yarıda bıraktım tesadüfe bak yarın 7 de kalkıcam bi de :D umarım dediklerimden az da olsa bişeyler anlamışsındır anlamışsan sevinirim seni severim tek handikapın kanal fanlığın ben anlam veremiyorum işte aga seni bu handikaptan kurtaracam inşallah :d küçük gelin+şefkat tepe 15 reyting+ekip 1 3 reyting etti sana 18 reyting :D
her gün iki dünya arasında 3 üstü alıyo daha nolsun :D

Star; Acun, Medcezir, ve My ile bu sezon oranlarını bir hayli arttırdı. Kıvanç'ın yeni dizisi ve Tims'in Fedai'si gelince daha da arttıracaktır oranlarını. :)

Kanal D'nin AB oranları kötü değilse de Total'de atv'nin altında yer alması üzücü ki AB'de de pek bir fark yok aralarında. Kanal D bu sezon toparlayamazsa bu durumu yeni dizi takviyeleriyle satış sürecine girecektir bence...

Show TV'yi Stv bile geçiyor. "Adını Kalbime Yazdım", "Firuze" ve "Sevdaluk" kanalın durumunu düzeltecek ve en azından Fox ve Stv gibi kanalları geçmesini sağlayacaktır umarım...

Kanal D yi sevmesemde eskiden kaliteli ve izlenen diziler yapabiliyordu , mesela Aski Memnu , Yaprak Dokumu , Kavak yelleri , Asi gibi. Ama su anki dizileri cok vasat. Gunduz programina baksak sabah Muge Anli cakmasi program ilk 100 e giremiyor , oglen Evim sahane ve bana her sey yakisir orta seviyede. Arka sokaklarda olmasa gunduz kusagi cok kotu. 2 yil oncesine kadar hic izlenmeyen kanal atv bile su an Kanal D den cok daha kaliteli ve izleniyor. Starda da Acun olmasa isi zordu. En cok tebrik edilecek kalan atv sanirim birde Fox.