1-15 Ekim Tv Kanalları Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
285
1-15 Ekim Tv Kanalları Reytingleri

Ekimin ilk yarısında ilk sıraya yine büyük farkla "Star Tv" yerleşti. Kanal Prime time ve tüm günde açık 1. durumda.

En çok izlenen dizilere sahip olan "Atv" yine başarısını sürdürüyor. Kanal Prime time ve tüm günde 2. sıradaki yerini korudu.

Geçen sezonki çalkantıların ardından bu sezona büyük hüsranla başlayan "Kanal D" yeni dizileriyle istediğini elde edemedi. Kanal prime time ve tüm günde ancak 3.olabildi.

Bu sezon çıkış yakalayan "Fox", Kanal D'nin ensesinde. Prime time'da 0,55 farkla tüm günde ise sadece 0,02 farkla Kanal D'nin gerisinde kalıp 4. oldu.

Yeni dizilerini yayına sokmaya hazırlanan "Show Tv" şuan 6. sırada fakat yeni dizilerinden umduğunu bulursa hakettiği yere gelecektir.

Ekim.png

Ekli dosyalar

• Ekim.png
    Ekim.png
    31.9 KB · Hit: 419
FOX çok iyi durumda! :oley: Kanal D'yi de geçeceğiz az kaldı. :Z @Bully @mrt-06

Samanyolu TV, Show Tv'yi geçmiş. Show bir türlü başlayamadı nedense :D

ATV ve Star TV'yi tebrik ediyorum. :)

Star 4 gün Acun desteğiyle 1. (Hangi kanalda Acun 4 gün olsa otomatikmen o 1. olur zaten) :D

Atv Ağır total dizileriyle totalde 2. sırayıp kapmış.

Kanal D Totalde reytingi düşük diziler yüzünden 3. , A/B`de ise iyi durumda ve 2. olmuş.

FOX çok iyi durumda! :oley: Kanal D'yi de geçeceğiz az kaldı. :Z @Bully @mrt-06

Samanyolu TV, Show Tv'yi geçmiş. Show bir türlü başlayamadı nedense :D

ATV ve Star TV'yi tebrik ediyorum. :)
Fox gerçekten Kanal D'ye totalde epey bir yaklaşarak iyi gitmiş ama ab'deki fark büyük. Kanal D totalde artış yaşamaya başlar umarım. :)

Fox gerçekten Kanal D'ye totalde epey bir yaklaşarak iyi gitmiş ama ab'deki fark büyük. Kanal D totalde artış yaşamaya başlar umarım. :)
Arka Sokaklar yükselişe geçti. Aslında geçen senenin verilerine bakınca hep bu dönemler yükselişe geçtiğini görürüz.

Güneşi Beklerken Salıda kalsaydı A/B`si belki 7 olurdu ama totali kesin 6-7 arası olurdu. Pazar zorlu gün oldu artık. En ağır total işi var o günde.

Yalan Dünya da geçen hafta 4`ü geçti sonunda. 5 almasını istiyorsa 23.15`e kadar uzatmalı başka yolu yok. O zaman A/B`si de 8`e çıkar.

A/B`ler iyi durumda zaten ama totaller vasat.

Kanal d'nin durumu cidden vahim :d
Star acun ve maçlar sayesinde 1. Yoksa 5. Liğe geriler:d atv en azından kendi emeği ile 2. Oluyor. Atv nin son 2 senedir ki çıkışı sürüyor.
Foxta çok başarılı cidden.

Arka Sokaklar yükselişe geçti. Aslında geçen senenin verilerine bakınca hep bu dönemler yükselişe geçtiğini görürüz.

Güneşi Beklerken Salıda kalsaydı A/B`si belki 7 olurdu ama totali kesin 6-7 arası olurdu. Pazar zorlu gün oldu artık. En ağır total işi var o günde.

Yalan Dünya da geçen hafta 4`ü geçti sonunda. 5 almasını istiyorsa 23.15`e kadar uzatmalı başka yolu yok. O zaman A/B`si de 8`e çıkar.

A/B`ler iyi durumda zaten ama totaller vasat.
Kanal D ab'de gerçekten çok iyi durumda ama totalde iyi olduğu 2 dizisi var. Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar. Arka Sokaklar dışındaki tüm dizileri totalde 5-6 civarı alırsa sorun kalmaz bence ama kısa dönemde zor görünüyor çünkü Kanal D kaliteli ve ab'ye hitap eden diziler yapıyor. Kanal D'nin dizilerini anlamayan çok insan vardır. Total insanı pek kafasını yormayı sevmez.

Ancak ben doğru yayın akışıyla kanalın total reytinglerini arttıracağını düşünüyorum. Kayıp ve Merhamet hafta sonuna alınıp yeni diziler de tutturulursa totalde de iyi duruma gelecektir bence Kanal D.

Kanal D ab'de gerçekten çok iyi durumda ama totalde iyi olduğu 2 dizisi var. Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar. Arka Sokaklar dışındaki tüm dizileri totalde 5-6 civarı alırsa sorun kalmaz bence ama kısa dönemde zor görünüyor çünkü Kanal D kaliteli ve ab'ye hitap eden diziler yapıyor. Kanal D'nin dizilerini anlamayan çok insan vardır. Total insanı pek kafasını yormayı sevmez.

Ancak ben doğru yayın akışıyla kanalın total reytinglerini arttıracağını düşünüyorum. Kayıp ve Merhamet hafta sonuna alınıp yeni diziler de tutturulursa totalde de iyi duruma gelecektir bence Kanal D.
Merhamet Cumartesiye, Kayıp Pazara alınırsa iyi olur bende de.

Star TV ye Tebrikler Atv ise 2 cilikten 3 unculuge duser diye tahmin ediyorum ilerki reytinglerde Kanal d ye hic birsey demiyorum ama kanal d nin yukselecegini düşünüyorum fox iyi gitmiş show tv de show başlıyor dedi ama vasat suan stv ye Tebrikler adamlar iyi dizi tuturdu

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy