Sizin gibilere kas nasip olmaz inşallahBesaleT post: 1425112' Alıntı:
Bak mesela ünlüler yapıyor kimler görüyor ? Bizimki de aynı mantık.
Sizin gibilere kas nasip olmaz inşallahBesaleT post: 1425112' Alıntı:
Bak mesela ünlüler yapıyor kimler görüyor ? Bizimki de aynı mantık.
Almila post: 1425115' Alıntı:Sizin gibilere kas nasip olmaz inşallah
Onlar 'ÜNLÜ' onlar sayılmaz :O zaman tüm ünlüler ayvayı yedi. Böyle beddua mı olur ya.
Onlar 'ÜNLÜ' onlar sayılmaz :
Amacın ünlü mü olmak ? Yap o zamanBesaleT post: 1425130' Alıntı:
Kas yaparak ünlü oldular biraz da yakışıklılık tamam bizim önümüzü neden kapatıyorsun.
Almila post: 1425131' Alıntı:Amacın ünlü mü olmak ? Yap o zaman
Hahahah Ne olacaksın figüran herhalde : Eee artık imzalı bir fotoğrafını verirsinBesaleT post: 1425134' Alıntı:
Kaldı ki bende ünlü sayılırım. :biggrin: https://fav10.net/konu-disi/beyler-unlu-oluyorum-114255.html
Almila post: 1425137' Alıntı:Hahahah Ne olacaksın figüran herhalde : Eee artık imzalı bir fotoğrafını verirsin
Haklısın yolun açıkBesaleT post: 1425140' Alıntı:
Niye küçümsüyorsun herkes başrolle mi başlıyordu.
Bu arada Bursin değilmiş, Bürsinmiş.
GB de mi uyarlama?Orjinalindeki Jun-pyo buna 10 kat basar Orjinaliyle arasında dağlar kadar fark var ve diziiye ek (uzatmak için) senaryo olarak babasını tanımayan evlat modelinde bişey yazmişlar.Orjinali hem komik hem dramasıda var
evet Kore diyarlarından Ama bizdeki gibideğil kızın babası belliGB de mi uyarlama?
ben de diyorum ne güzel uyarlama değil ama iyi baya kore yapımları pek bir seviliyor bu aralarevet Kore diyarlarından Ama bizdeki gibideğil kızın babası belli
evet bende gb yuzunden izledim bu sefer kore vers. yuzunden gb izleyemiyorum korelisi muhtesemdiben de diyorum ne güzel uyarlama değil ama iyi baya kore yapımları pek bir seviliyor bu aralar
adı ne orijinalininevet bende gb yuzunden izledim bu sefer kore vers. yuzunden gb izleyemiyorum korelisi muhtesemdi
Boys Over Flowers 25 bölüm 1'er saat bölüm. Tek sezon. İzle pişman olmassın Ama hemen tüketme boşluğa düşersinadı ne orijinalinin
unutmayayım onu bir ara bakarımBoys Over Flowers 25 bölüm 1'er saat bölüm. Tek sezon. İzle pişman olmassın Ama hemen tüketme boşluğa düşersin