Reklammıydı?3 Adam reklamdı her türlü ezer Okan'ı Okan'a bak.
Bir Mahoni mesajıdır ama reklamdı. 🙂
Reklammıydı?3 Adam reklamdı her türlü ezer Okan'ı Okan'a bak.
Bir Mahoni mesajıdır ama reklamdı. 🙂
Tahmin ediyorum. Yalan Dünya her türlü Ab'de iş yapar hem.tuz oranı fazla olmuş bence yoksa normal ayran bu ka kafa yapmaz
Reklamdı o sulu programı izleyenleri hayretleniyorum yani.Reklammıydı?
Tahmin ediyorum. Yalan Dünya her türlü Ab'de iş yapar hem.
Sahi takas nerede ?destere ile birlikte beren avına çıkmışlar
Acunun Çiftliği iyiymiş. Valla doğru ama bu programı bile ele geçirdi adam.okan skeçleri düzeltmiş sıkıcı skeçlerine son vermiş.. birde acunun çifliği artık ilk program gazı kaçtı. çok kahvahane muhabetine dönmüş
bunu duyan takas da peşlerine düşmüş 3 ünü birden avlayacakmış bir taşla 3 kuşSahi takas nerede ?
İnzivaya çekilmiş hepsi bence.bunu duyan takas da peşlerine düşmüş 3 ünü birden avlayacakmış bir taşla 3 kuş
destere foruma ara verdiğ isırada iyice totalci olmuş revan da içindeki totalci ortaya çıkmasın diye girmiyor foruma .)İnzivaya çekilmiş hepsi bence.
Uykum geldi ben kaçar artık. Kendine möhkem bak.destere foruma ara verdiğ isırada iyice totalci olmuş revan da içindeki totalci ortaya çıkmasın diye girmiyor foruma .)
programı değil tüm starı ele geçirdi showda bile kanalı bu kadar ele geçirmemişti. nedir ne değildir, 3 adam, en güzel bölüm, acunun 4 gün programı. yapıyor aldıgım yeni habere göre yakında acun starda çayları bile dagıtacakmış ))))Sahi takas nerede ?
Acunun Çiftliği iyiymiş. Valla doğru ama bu programı bile ele geçirdi adam.
möhkem ne lö bir totalci terimi zaarUykum geldi ben kaçar artık. Kendine möhkem bak.
Yapar mı yapar o yüzden Star'ı bir tek O Ses Türkiye varken açıyorum.programı değil tüm starı ele geçirdi showda bile kanalı bu kadar ele geçirmemişti. nedir ne değildir, 3 adam, en güzel bölüm, acunun 4 gün programı. yapıyor aldıgım yeni habere göre yakında acun starda çayları bile dagıtacakmış ))))
Nasıl anlarsan anla.möhkem ne lö bir totalci terimi zaar