- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
bana laf mı atıldıAvrupa Yakası'nın "Legendary" karakteridir. Komedi izlemeyen bir kişiyi bile ekrana bağlayan tiptir. O türk televizyonlarınin tek kült sit-com karakteridir
Vay vay vay vay bi de bana derdin sen gerçek AY izleyicisi değilsin diye....o gelene ka avrupa yakasını izlemiyordum
afra tafra afra tafra
o zamanlar 14-15yaşındaydımVay vay vay vay bi de bana derdin sen gerçek AY izleyicisi değilsin diye....
Mantıken senden küçük oluyorum ben izliyordum ama.o zamanlar 14-15yaşındaydım
belki izliyorumdur da hayat bilgisinin tekrarları ilk çıktığında izlemedim diye izliyordum izlediğimi farkettim izlerken (pompişik bir mesaj denemesi )Mantıken senden küçük oluyorum ben izliyordum ama.
Ne? Bir çevirin şu mesajı insaniyetlik namına.belki izliyorumdur da hayat bilgisinin tekrarları ilk çıktığında izlemedim diye izliyordum izlediğimi farkettim izlerken (pompişik bir mesaj denemesi )
onun çevirmeni zaten sendinNe? Bir çevirin şu mesajı insaniyetlik namına.
HB ile bir ilişki var ama çözemeedim @pompy neredesin?onun çevirmeni zaten sendin
bu bildiğin türkçe gönderme neresi pompişik biz pompy panpamızı böyle bilmeyiz hüloğğğHB ile bir ilişki var ama çözemeedim @pompy neredesin?
Pompyşik gönderme öyle olmaz bir kere. Örnek :
Kanal D diziler klişe klişe klişe yüzlerinden akıyor. )))))