Kayıp zaten pt-2lik bir dizi. Ayrıca dizi 1 sezon olarak planlandığı için bitmez tabii. Hem de ceonun dizisi dediğin gibi. 20 Dakika'ya benzer oranlarla sezonu tamamlar bence. Benim demek istediğim Kayıp başka bir günde pt-2'ye geçsin ve Yalan Dünya ile Beyaz Show'un önünü kapatmasın.O da toparlanır. Ya bişey söylicem de hep başka gün diyosunuz da şunu unutuyosunuZ, dizi zaten pt-2 lik pt-1'e geçmiyeceğine göre.. Ya bitirilcrk ya da pt-2 de kalcak. Ceo ya ait bi dizide bitmeyeceğibe göre..
Kapasın beyaz show çok sıktı artık inan kayıp için demiyorum ama beyaz hep aynı tarz espriler, mimikler yapıyor. Konuklarda dön dolaş hep aynısı.. Çokta önemli değil yani beyazKayıp zaten pt-2lik bir dizi. Ayrıca dizi 1 sezon olarak planlandığı için bitmez tabii. Hem de ceonun dizisi dediğin gibi. 20 Dakika'ya benzer oranlarla sezonu tamamlar bence. Benim demek istediğim Kayıp başka bir günde pt-2'ye geçsin ve Yalan Dünya ile Beyaz Show'un önünü kapatmasın.
ab beyaz show mu ? Güneşi Beklerken oyuncuları varken bile çok yüksek almadı yarın medcezir diyorum inadınaGözlemlerime göre izleyiciler halen tatil modda sanırım karagülün izleyicileri tatile çıkmayan tayfa sanırım...fakat karagül tns de daha düşük çıkıcaktır Totalde karagül Ab Beyaz Show diyorum inadına
Bence yanılıyorsun. Ben çok gülüyorum Beyaz'a. İyi konuk çıkardığı sürece her programı olay oluyor. Günlerce konuşuluyor. Ayrıca geçen sene ab'de 5-6 reyting alıyordu Beyaz. Kanal D'nin bu seneki durumunu göz önüne alırsak kanalın Beyaz'a ihtiyacı var.Kapasın beyaz show çok sıktı artık inan kayıp için demiyorum ama beyaz hep aynı tarz espriler, mimikler yapıyor. Konuklarda dön dolaş hep aynısı.. Çokta önemli değil yani beyaz
Cumartesi kanal d gayet iyi gidiyor Güneşi Beklerken 23.30 da bitiyor o saatten sonra Kayıp yayınlanırsa geç olur günü bence iyi kayıpın yalan dünya varken önende daha yüksek alır kayıpKayıp zaten başlı başına cumartesi olması gereken bir diziydi umarım en kısa zamanda cumartesi pt 2 ye kaydırılır,şayet kaydırılmazsa kanal D fişini bile çekebilir
Ben öyle düşünmüyorum, o saran elektrik konuklatın etkileşim ambiansıyla ilgili..Bence yanılıyorsun. Ben çok gülüyorum Beyaz'a. İyi konuk çıkardığı sürece her programı olay oluyor. Günlerce konuşuluyor. Ayrıca geçen sene ab'de 5-6 reyting alıyordu Beyaz. Kanal D'nin bu seneki durumunu göz önüne alırsak kanalın Beyaz'a ihtiyacı var.
Atv de ne vardı ?
Ben öyle düşünmüyorum, o saran elektrik konuklatın etkileşim ambiansıyla ilgili..
Kayıp reklam dönüşü 00.00
Atv de ne vardı ?
Cumartesi kanal d gayet iyi gidiyor Güneşi Beklerken 23.30 da bitiyor o saatten sonra Kayıp yayınlanırsa geç olur günü bence iyi kayıpın yalan dünya varken önende daha yüksek alır kayıp
aaa çok iyi yakaladın benidoğruya arka sokaklar vardı.Arka sokaklar var cumartesi peşindne iyi giderdi