Futbu'da gelecek maçlarımız hakkındaki yorumlarımızın takımımız hakkındaki yorumlarımızın vb şeylerin konuşulacağı alandır.
Takımlarınızdan memnun musunuz?
Takımlarınızdan memnun musunuz?
Aga bak şimdi siteye gir altta kayıt ol var kullanıcı adını istediğin neyse onu yaz sonra şifreni oluştur sonra e-posta adresini yaz kayıt ol bu kadar basitMemnun ne kelime![]()
Aga ben daha hic bir yere kayit olmadim, ne yapmam gerek ilk adimlar nelerdir bir siralasana?
Aga bak şimdi siteye gir altta kayıt ol var kullanıcı adını istediğin neyse onu yaz sonra şifreni oluştur sonra e-posta adresini yaz kayıt ol bu kadar basit![]()
Evet aga lig açılana kadar bekliyoruz admin söyleyecek lig açıldı diye sonra hesabımıza girip ligi seçip hangi takımı aldıysak ona tıklayacağız sonra takım senindirBasitmis.. simdi lig yüklenene kadar beklemedeyiz, öyle mi![]()
Antrenman, stadyum biletleri...Ilk 11 ve Yedekleri ekledim. Taktiklerde tamam. Baska neler yapilabilir?
Diğer liglerde olabilir 14 yaşında takım kadrosunda olan.
Şuan hiç maç yapılmadığı için öyle, ilk maçlardan sonra düşüşler olacak. Ona göre ayarlayacaksın.Yetenek gelistirmek, kondisyon gelistirmek, moral yükseltmek
Nerede görüyorum bu oranlarin düsük olup olmadigini?
Kondition hepsinde ayni, full'den biraz az. Moral hepsinde kirmizi yukari dogru ok isareti var. Yetenek?
Sececegim oyuncular, ilk 11'e aldigim kisilerden olusmasi gerek tabi ki, ama kriter nedir, neye göre kimin nesini yükseltmek gerek?
Başarılı olacaksın bence.Bir heyecan basti beni yabakalim ilk üc mac sonunda neler olacak
Sponsorluk anlasmasi bile yaptim![]()