FF Futbu Ligi 6. Sezon | Yorum & Sohbet

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,595
Puanı
1,061
Futbu'da gelecek maçlarımız hakkındaki yorumlarımızın takımımız hakkındaki yorumlarımızın vb şeylerin konuşulacağı alandır.

Takımlarınızdan memnun musunuz?

Memnun ne kelime :D

Aga ben daha hic bir yere kayit olmadim, ne yapmam gerek ilk adimlar nelerdir bir siralasana?

Memnun ne kelime :D

Aga ben daha hic bir yere kayit olmadim, ne yapmam gerek ilk adimlar nelerdir bir siralasana?
Aga bak şimdi siteye gir altta kayıt ol var kullanıcı adını istediğin neyse onu yaz sonra şifreni oluştur sonra e-posta adresini yaz kayıt ol bu kadar basit :D

Ilk 11 ve Yedekleri ekledim. Taktiklerde tamam. Baska neler yapilabilir?

Yetenek gelistirmek, kondisyon gelistirmek, moral yükseltmek

Nerede görüyorum bu oranlarin düsük olup olmadigini?
Kondition hepsinde ayni, full'den biraz az. Moral hepsinde kirmizi yukari dogru ok isareti var. Yetenek?

Sececegim oyuncular, ilk 11'e aldigim kisilerden olusmasi gerek tabi ki, ama kriter nedir, neye göre kimin nesini yükseltmek gerek?

Yetenek gelistirmek, kondisyon gelistirmek, moral yükseltmek

Nerede görüyorum bu oranlarin düsük olup olmadigini?
Kondition hepsinde ayni, full'den biraz az. Moral hepsinde kirmizi yukari dogru ok isareti var. Yetenek?

Sececegim oyuncular, ilk 11'e aldigim kisilerden olusmasi gerek tabi ki, ama kriter nedir, neye göre kimin nesini yükseltmek gerek?
Şuan hiç maç yapılmadığı için öyle, ilk maçlardan sonra düşüşler olacak. Ona göre ayarlayacaksın.

Şimdi kafana göre yerleştirebilirsin. :)

Bir heyecan basti beni ya :D bakalim ilk üc mac sonunda neler olacak :D

Sponsorluk anlasmasi bile yaptim :D