bir daha gelmez bak aynştayn 1879 pompy 1992 bu tarz insanlar 100 yılda bir doğuyorGitti ya la....
Derin forum ilk kurbanı pompy oldu 2. ben olurum büyük ihtimal.bir daha gelmez bak aynştayn 1879 pompy 1992 bu tarz insanlar 100 yılda bir doğuyor
orası sorun değil as ın 3000.bölümüne döner diye umut ediyorumDerin forum ilk kurbanı pompy oldu 2. ben olurum büyük ihtimal.
Şimdi olsa Arka Sokaklar yarın 300. bölüm diye sevinirdi.
Beyazsoy olduğu kesinleşmişti son günlerde....milletle alay eden ve benim bu duruma acayip gıcık olduğum üye fake diyecem kimin fake i olabilir bilmiyorum
Son demi değil mi bu sezon?orası sorun değil as ın 3000.bölümüne döner diye umut ediyorum
pompy irfan şahine habalahubalahup yapar olur biterBeyazsoy olduğu kesinleşmişti son günlerde....
Son demi değil mi bu sezon?
Forumda kim Pompy mi İrfan Şahin mi diye konu açsın açan Beyazsoy az düşününce çıkıyor ortaya.yok aga ne beyzsoyu naptın
Çok ortak noktamız vardı mesela o da anti Starcıydı.pompy irfan şahine habalahubalahup yapar olur biter
onun antilği sihirli annem in bitirilmesinden sen çok ısrar edince biraz geçmişi düşüneyim beyazsoy bu sihirli dizilr hakkında hiç konuşmuydu acepForumda kim Pompy mi İrfan Şahin mi diye konu açsın açan Beyazsoy az düşününce çıkıyor ortaya.
Çok ortak noktamız vardı mesela o da anti Starcıydı.
Çok iddialı olacak ama forumda en az 4 fakesi var bence Beyaz'ın.onun antilği sihirli annem in bitirilmesinden sen çok ısrar edince biraz geçmişi düşüneyim beyazsoy bu sihirli dizilr hakkında hiç konuşmuydu acep
Halen bu fikrinin arkandamısın merak ettimÇok iddialı olacak ama forumda en az 4 fakesi var bence Beyaz'ın.
Yok hayır.Halen bu fikrinin arkandamısın merak ettim