Evet, ben de öyle duydum. O dizide ocak ayında Show TV'de başlayacak ama Komedi Dükkanı ocak ayını bulmaz. Aralık'ta başlar bence.![]()
Öyle olacak deniliyor canım. Cuma pt2'de olma ihtimali çok yüksekmiş...Pt2'de yayınlanırsa iyi oranlar alabilir.![]()
Evet canım Star Tv'de Cuma Pt2'de iyi izleniyorduÖyle olacak deniliyor canım. Cuma pt2'de olma ihtimali çok yüksekmiş...
Star'da ben çarşamba yayınlandı diye hatırlıyorum ama cuma yayınlanıp iyi oranlar almışsa bu iyi Show TV adına.Evet canım Star Tv'de Cuma Pt2'de iyi izleniyordu![]()
İlk olarak Çarşamba yayınlanmıştı daha sonra Cuma pt2'de yayınlandıStar'da ben çarşamba yayınlandı diye hatırlıyorum ama cuma yayınlanıp iyi oranlar almışsa bu iyi Show TV adına.![]()
PY var o gün. Zaten cuma olacağı söyleniyor.umarım çarşamba olmaz yine![]()
O zaman Show TV'de o güne koyacaktır programı.İlk olarak Çarşamba yayınlanmıştı daha sonra Cuma pt2'de yayınlandı![]()
pt-2 de olabilir komedi dükkanıPY var o gün. Zaten cuma olacağı söyleniyor.
O zaman Show TV'de o güne koyacaktır programı.![]()
Pt2'de olacak zaten.pt-2 de olabilir komedi dükkanı![]()
PT-1 de bende olmasını isterdim,ama o ka reyting alan işlerde kendine yer bulamaz. PT-2 olması reyting garantisi.Bir de tekrarı oldu mu cumartesi yada pazar daha iyi olur.İnşallah PT-1'de yayınlar Show TV, ara sıra izlerim.
Edit: PT-2 olması kötü olmuş.
tanitim filminde yer almicak ama Kanalin jenerik tanitimlarinda olcakTolga Çevik katıldı mı peki tanıtımlara semre? Bu konu hakkında bir bilgin var mı?
Komedi Dükkanının hayranları fazla,hemen yayından kalkmaz merak etme.Bence Kasım ayı dedilerse Kasım ayında olabilirEskiden izlemediğm gibi yine izlemem reytinglerde de başarı beklemiyorum yakın bir zaman içerisinde yayından kaldırılacağın düşünüyorum. Show fazla bir şey beklemesin