"Komedi Dükkanı" Başlıyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Yapımcılığını Plato Film'in üstlendiği ünlü tiyatro şovu olan Komedi Dükkanı ekranlara geri dönüyor!

Tv8, Trt1 ve Star TV'de yayınlanan Komedi Dükkanı ekran yolculuğuna yeni bölümleriyle Show TV'de devam edecek. Fırat Doğu Parlak'ın yönlendirmesi ve Tolga Çevik'in muhteşem performansı ile bir doğaçlama harikası olan Komedi Dükkanı kasım ayında Show TV'de başlıyor.

Yapımcılığını Sinan Çetin'in üstlendiği program yeni kanalı Show TV'de kasım ayında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor!

GYgOrOO8Ygt5SfN4k7dVvP5s.jpg

Büyük bir merakla bekliyorum. :) Tolga Çevik çok iyi ya. :D

Kasım ayında başlamaz gibi geliyor bana. Kasım ayında başlayacak olsa kanalın yeni sezon için tanıtımlarına katılırdı Tolga Çevik ama kamera arkasına baktığımız zaman göremedik kendisini. O yüzden başlaması Aralık'ı bulur büyük bir ihtimalle. :)

Kasım ayında başlamaz gibi geliyor bana. Kasım ayında başlayacak olsa kanalın yeni sezon için tanıtımlarına katılırdı Tolga Çevik ama kamera arkasına baktığımız zaman göremedik kendisini. O yüzden başlaması Aralık'ı bulur büyük bir ihtimalle. :)
Evet Ocakta olabilir.Ahmet Kural ve Murat Cemcirin yeni dizisi var Ocakta Show TV`de olacak diye duydum . O yüzden Ocakt O diziyle birlikte Komedi Dükkanıda başlayabilir :)

Evet Ocakta olabilir.Ahmet Kural ve Murat Cemcirin yeni dizisi var Ocakta Show TV`de olacak diye duydum . O yüzden Ocakt O diziyle birlikte Komedi Dükkanıda başlayabilir :)
Evet, ben de öyle duydum. O dizide ocak ayında Show TV'de başlayacak ama Komedi Dükkanı ocak ayını bulmaz. Aralık'ta başlar bence. :)

O görüntülerde mesela bir kaç dizisi de gösterilmedi. Bazı programları da yoktu.Bence o görüntüye kanmayalım oraya sadece en çok konuşulanları eklemişler.

Ben başlayacağını sanmıyorum. Bu arada tanıtımda tek eksik Gülben gibi geldi bana. Fakat Gülben Ergen Bir Milyon Kimin?'in çekimlerinde de yoktu. Başka da eksik var gibi gelmedi nedense. (b)
Gülben yarışmada vardı. Ben Bülenti görmedim. Seda Sayanda yoktu :D İki dizisi de yoktu.

Gülben yarışmada vardı. Ben Bülenti görmedim. Seda Sayanda yoktu :D İki dizisi de yoktu.
Yarışmada da yer almadı Gülben Ergen. Bülent Ersoy'da yoktu, haklısın. :)

Seda Sayan ile daha anlaşıp anlaşmadıkları belli değil. Sadece görüşüldü. Hangi iki dizisi yoktu? :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy