- Reaksiyon puanı
- 50,403
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
https://fav10.net/forum/threads/the-vampire-diaries-5-sezon-yorumları.200701/page-2#post-1485074Bu dizininde yorumunu buraya yazayım İlk bölüm tam ilk bölüm değildi aşa yukari 15 dk'sı filan TVD'deki sahnelerden oluşan bölümdü. Şimdilik iyi başladi gibi TVD gibi sonradan açılmasını bekliyorum.Tanıdık yüzden birisinin (Elejah) daha ilk bölümden ayrılması kötü oldu Diziyi götüren resmen oydu aslında
eshdi neBende şimdi izledim konuyu iyiki uplamişssin @primavera yoksa ESHDİ konusuna gidiyordum Bende çok beğendim 2.bölümü Hele son 5 dk muazzımdı Elijah için çok üzülüyorum yazık ya M harfi ile ilgili bi yerden bişeyler hatırlıyorum (subliminal mesaj anlamında söyluyorum) neyse aklıma gelince yazarim
Klavyem yamulmuş En son izlediğiniz dizi olacaktieshdi ne
hayley var bence hayley yakışıyor klausa bu kız yani phoebe tonkin the secret circlede de çok iyi idi ama dizinin ömrü az oldu 22 bölümcaroline olmadan olmuyo klauscuğuma yakışıyodu
çok güzel hatun oyunculuğunada bişey demiyorum ama ısınamadım ben onaben dizimagda yayınlanır yayınlanmaz izliyorum şu anda 2 bölümünü de 4 kere izledim the vampire diaries ve bu bağımlılık yaptı bana.klaus elijah rebekah ve hayley favorimözellikle rebekah
hayley var bence hayley yakışıyor klausa bu kız yani phoebe tonkin the secret circlede de çok iyi idi ama dizinin ömrü az oldu 22 bölüm
pheobe ye laf mı ettin sen bir kere ona yakışmayan kişidedir sorunçok güzel hatun oyunculuğunada bişey demiyorum ama ısınamadım ben ona
oğlum bak gitpheobe ye laf mı ettin sen bir kere ona yakışmayan kişidedir sorun
ne var yav rolü de masummuş kedi gibi <3 onun için yazın izleyebilirim bu ergenik diziyioğlum bak git
hayatın ergen bide diziye laf atıyosunne var yav rolü de masummuş kedi gibi <3 onun için yazın izleyebilirim bu ergenik diziyi
Ama bu bildiğin ezmekhayatın ergen bide diziye laf atıyosun