insanların tv ye ilgisi-güveni azaldı demişti orada farklı bir yorum yapmıştın sanırsamNe demisti?
insanların tv ye ilgisi-güveni azaldı demişti orada farklı bir yorum yapmıştın sanırsamNe demisti?
REYTİNG için 7 dizi alsınlar bence tutanları 7 siyle geçen yıldan almasınlar daha 8 yıl önce tutan dizisi bile varsa almasınlarIlk %10 arasinda arasinda yer alabilmek icin 7 reyting gerekli.
Ilk %25 (ilk 11) arasinda yer alabilmek icin 4.34 reyting gerekli.
Ilk %50 arasinda yer alabilmek icin 3.41 reyting.
Yani reytingler genel anlamda düsük. Oha dedirten birkac yapim var sadece. 7 reytingi gecebiliyorsan cok iyiysin. Eskiden böyle degildi. 10 reyting alabilen bir dizi oha dedirtiyordu ama 8-9 reyting'te kalanlar fena degil diyip geciyordun.
OzaN hakli. Dizilere ilgi azaliyor gibi. Ortalama TOTAL dizi reytingi 3.84, AB'de 3.48. Bugün 3-4 reyting alan bir diziye biz tutmadi diyoruz daha ilk bastan.
insanların tv ye ilgisi-güveni azaldı demişti orada farklı bir yorum yapmıştın sanırsam
Ben hiç beğenmedim her şey karışmış @Yakamoz-Asi becerememiş sanki. 😛Önemli değil.Tablo süper ama.Tebrik ederim.
daha iyisini daha hızlı yapaydın da göreydik😉Ben hiç beğenmedim her şey karışmış @Yakamoz-Asi becerememiş sanki. 😛
Seninkinden iyi bence
Şaka yapıom gönderme. Yani şunu çıkarabilirsiniz yazdıklarımdan.daha iyisini daha hızlı yapaydın da göreydik😉
pompişik göndermeler yapmayınız lütfenŞaka yapıom gönderme. Yani şunu çıkarabilirsiniz yazdıklarımdan.
Gülme komşuna gelir başına. İşte bugün onu gördük.
Gönderme yapmadan forum mu geçer.pompişik göndermeler yapmayınız lütfen
Ben hiç beğenmedim her şey karışmış @Yakamoz-Asi becerememiş sanki. 😛
Biraz siz abarttınız ben abartmadan espiri yapıom.Panpa Geçen sefer @mrt-06 'ya beceremedin dedik.Sonu kötü bitti.O nedenle kötü yorum yok sonra uğraştırıyorlar.
Süper olmuş.
Biraz siz abarttınız ben abartmadan espiri yapıom.
Star'ın yaptığı dizilerle kanal d'nin 3-4 sene önceki yaptığı dizileri birmi tutuyosun ?AGB ile kıyaslayacak olursak zaten büyük fark var ama AGB olmasa da geçen sene mesela Muhteşem Yüzyıl A/B'de 14 reyting alıyormuş TNS'de. Bu sene o oranlara yaklaşabilen bir dizi yok A/B'de.
3-4 yıl önceki Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ilk sezonları TNS olsa da bence 20 reytinge ulaşabilirdi.
Ben onunla pek alakalı olduğunu sanmıyorum. Mesela Star sadece iki dizi yaptı Medcezir ve Aramızda Kalsın. İkisi de iyi başladı ama öyle çok yüksek oranlar alamadı.
ATV de Kaçak ve Ben Onu Çok Sevdim'i yaptı sadece. Kaçak tuttu, çok iyi başladı ama alabildiği reytingler belli. Ben Onu Çok Sevdim zaten ortalarda yok.
Sadece Kanal D bu sene çok dizi yaptı o da hem geçen yıl biten dizileri olduğundan hem de bazı dizileri istenen performansta olmadığından bir bakıma mecburdu...
Ne 20 si? 27 ye burmuşluğu varÖyle bir geçer zaman ki'nin 20 reytinge vurmasıdamı şikeydi?
bence keşke AGB kalsaydıStar'ın yaptığı dizilerle kanal d'nin 3-4 sene önceki yaptığı dizileri birmi tutuyosun ?
Ne 20 si? 27 ye burmuşluğu var
bence keşke AGB kalsaydı