- Reaksiyon puanı
- 37,749
- Puanı
- 1,061
7 – 13 Ekim 2013 haftalık dizi reytingleri belli oldu.
Kurtlar Vadisi Pusu ikinci kez dalya dedi ve reytinglerini artırarak yine lider oldu. Her hafta azar azar oranlarını artıran dizi, AB’de kılpayı üçüncü oldu.
Aksiyon dolu bir bölüm ile ekrana gelen Karadayı, ikinci sezonda ilk kez iki haneli reyting oranına ulaşarak 10 reyting ile ikinci oldu. AB’de ise 9.84 reyting ile lider oldu!
Muhteşem Yüzyıl 8.97 reyting ile üçüncü olurken, AB’de ikinci olarak başarılı gitti.
Şefkat Tepe çok iyi bir hafta geçirerek 7.26 reyting ile dördüncü olurken, Karagül 6.77 ile beşinci oldu. AB’de ise Intikam 6.32 reyting ile dördüncü olurken, yeni dizi A.Ş.K. 5.85 reyting ile beşinci oldu.
Kanal D TOTAL’de sadece Arka Sokaklar ile ilk on arasında yer alırken, AB’de 4 dizisi ilk on’a girebildi. Star TV, Medcezir’in olmadığı hafta AB’de sadece Muhteşem Yüzyıl ile ilk on arasında yer alırken, TOTAL’de Aramızda Kalsın 11. oldu.
Yeni diziler arasında Fatih, Ben Onu Çok Sevdim ve Eski Hikaye kanalını sevindiremezken, geçen sezondan gelen Merhamet 3 reytingin altına düşerek hayal kırıklığı yarattı.
Bebek Işi ise yeni gününde daha da kötü gitti. Dila Hanım ise yeni kanalında idare eder oranlar aldı. Fox’un yeni dizisi Fatih Harbiye ise TOTAL’de sekizinci olarak çok başarılı ilerliyor.
Dizilerin ortalama yayın süresi 2 saat 1 dakika 45 saniye olarak gerçekleşti.
Dizilerin kendi süresi ise ortalama 1 saat 33 dakika 4 saniye oldu.
Buna göre ortalama reklam süresi ise 33 dakika 25 saniye olarak tespit edildi.
En uzun yayın süresini 3 saat 9 dakika 29 saniye ile Benim Için Üzülme elde etti.
En uzun dizi süresi ise yine Benim Için Üzülme’ye ait. Dizi, 2 saat 9 dakika 23 saniye yayınlandı.
En uzun reklam süresi ise 1 saat 30 saniye ile Pis Yedili’ye ait. Benim Için Üzülme bu kategoride 24 saniye az reklam vererek ikinci oldu.
TOTAL ORANLARI
AB ORANLARI
SÜRELER (Cumartesi & Pazar SBT Verileri yok)
![](http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/sre9jg4uohndf.jpg)